LG Wing: Δείτε την περιστρεφόμενη οθόνη του σε δράση

https://www.youtube.com/watch?v=FYRZOREZR0k

Η LG αναμένεται να ανακοινώσει και επίσημα στις 14 Σεπτεμβρίου το νέο της smartphone με διπλή οθόνη, το οποίο φαίνεται να έχει πολύ ξεχωριστό σχεδιασμό σε σχέση με ότι έχουμε δει μέχρι σήμερα. Έχουμε δει ήδη ένα βίντεο με τη συσκευή, ή τουλάχιστον πως θα χρησιμοποιεί τις δύο οθόνες για δύο ξεχωριστές εφαρμογές.

Τώρα έχουμε ένα νέο βίντεο, το οποίο μας δείχνει πως θα γυρνάει η μπροστινή οθόνη, για να αποκαλύπτει τη δεύτερη. Η μπροστινή οθόνη της συσκευής φαίνεται να έχει ελαφριά κυρτότητα στα πλαϊνά καθώς και ελάχιστα bezel περιμετρικά. Από την άλλη, η κάτω οθόνη φαίνεται εντελώς flat, ενώ έχει και μεγάλα bezel περιμετρικά αλλά και chin στο κάτω μέρος, αν και είναι λογικό αφού πρόκειται για μία δευτερεύουσα οθόνη.

, LG Wing: Δείτε την περιστρεφόμενη οθόνη του σε δράση

Το περίεργο είναι όμως ότι δε βλέπουμε κάποια οπή ή notch για τη selfie κάμερα στην κύρια οθόνη, οπότε αν δεν κάνει την έκπληξη με κάποιον pop-up μηχανισμό η LG, τότε ίσως η selfie να κρύβεται στην πίσω οθόνη. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει πάντα να περιστρέφετε την οθόνη για να βγάλετε selfie. Από την άλλη, εντυπωσιακό είναι το πάχος του LG Wing, αν αναλογιστούμε ότι έχει δύο οθόνες. Περισσότερα σε 6 μέρες από σήμερα.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.