LG Wing: Τα πρώτα renders μας δείχνουν και την πίσω πλευρά του

, LG Wing: Τα πρώτα renders μας δείχνουν και την πίσω πλευρά του

Το LG Wing είναι ένα από τα πιο περίεργα smartphones που έχουμε δει, όχι μόνο από την LG αλλά από οποιονδήποτε κατασκευαστή. Το LG Wing αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα στις 14 Σεπτεμβρίου, ενώ ήδη έχουμε δει την περιστρεφόμενη οθόνη του σε δράση μέσα από βίντεο hands-on.

Όμως, αν και είχαμε ήδη κάποιες διαρροές, ποτέ δεν είδαμε το πίσω μέρος της συσκευής, κάτι που αλλάζει μέσα από τα πρώτα renders που φέρνει στο φως ο leakster @evleaks. Αν και κάποιος θα περίμενε πως η συσκευή θα ακολουθήσει τη σχεδιαστική γραμμή του Velvet, το πίσω μέρος μοιάζει περισσότερο με κάποιο Galaxy Note 20 της Samsung. Το LG Wing έχει camera bump, όπου φιλοξενούνται οι τρεις αισθητήρες της κάμερας, αν και εξέχουν.

Τα πλαϊνά της συσκευής έχουν μία ελαφριά κυρτότητα, αντίστοιχη με αυτή της μπροστινής οθόνης. Η δευτερεύουσα οθόνη, όπως είχαμε δει, έχει αρκετά bezel περιμετρικά και chin στο κάτω μέρος, ενώ η selfie κάμερα λογικά κρύβεται μαζί με τη δεύτερη οθόνη, καθώς δεν υπάρχει κάποια οπή ή notch στην κύρια οθόνη. Όλα βέβαια θα αποκαλυφθούν πλήρως σε 4 ημέρες από σήμερα.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μπινάκης Βασίλης

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι εταιρείες που κινδυνεύουν να χάσουν από τις κινεζικές εταιρείες σε πωλήσεις κάνουν τόσο ηλίθιες κινήσεις μάρκετινγκ. Ο καταναλωτής δεν θέλει τίποτα άλλο θέλει υψηλά χαρακτηριστικά και πολύ χαμηλή τιμή αυτό ούτε περιστρεφόμενες οθόνες ούτε δήθεν και τάχα πρωτοτυπίες. Από μία εταιρεία που είναι σπασμένη τόσα χρόνια στην αγορά των smartphones δεν περίμενα τόσο ηλίθιες κινήσεις. Ειδωμεν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.