Ταξιδεύοντας με Mac στα ελληνικά νησιά

Όταν συνδυάζεται η τεχνολογία της Apple με το παρελθόν της ελληνικής ακτοπλοϊας το θέαμα ξενίζει. Ωστόσο, μετά το πρώτο ξάφνιασμα έρχεται η χαρά καθώς όλο και συχνότερα βλέπει κανείς στο δρόμο νέους (μην περιμένετε και κανένα σαραντάρη) να χρησιμοποιούν gadgets λίγο πιο προχωρημένα από αυτά που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. Και ναι, το να βλέπει ένα ζευγάρι ταινία σε Mac, την ώρα που ταξιδεύει με το Ρομίλντα, είναι προχωρημένο για την Ελλάδα.

Επεξεργάστηκε την 3 Σεπτεμβρίου 2008 9:14

Σχόλια

  • Φέτος ειδικά, στο καράβι από Πειραιά-Χανιά είδα τουλάχιστον 10 άτομα να έχουν laptop, περισσότερα από κάθε άλλη χρονιά. Ο ένας έπαιζε ποδοσφαιράκι, ένας άλλος προσπαθούσε να συνδεθεί με το broadband της Wind και οι υπόλοιποι δεν πρόσεξα τι κάνουν. Καιρός να βάλουν και σε όλα τα πλοία Wi-Fi, νομίζω κάποια Κρητικά των Μινωικών γραμμών έχουν Forthnet.
    Πάντως ναι, Ρομίλντα και Mac είναι λίγο άκυρο! :p

  • πάντως και εγώ είδα πολλούς και στα high speed!hahah
    αυτό που μου έκανε εντύπωση ότι οι 7 στους 10 είχαν Mac..
    Μήπως τελικά να πάρω και εγώ?? θυμάμαι κάποιος μου είχε κάνει ένα σχόλιο : "get a mac reee" μπας και είχε δίκιο? γιατί ήταν και ωραίοι...χμμμ

  • Aυτός που έπαιζε ποδοσφαιράκι - pro και πήγαινε και Κρήτη είναι σίγουρα ύποπτος!

  • @nmpardakis xaxaxa kalo :)

    @Costas egw file costa fetos pou taxidepsa me thn Anek gia hrakleio eixe wi-fi internet alla eprepe na agoraseis idiki karta kai oi times fisika tsibimenes ...

  • Το ίντερνετ πρέπει να χαρακτηρισθεί ως κοινωνικό αγαθό και να είναι δωρεάν.

  • παιδιά αν ταξιδεύεις με το Ρομίλντα και άλλα τέτοια αξιολάτρευτα πλοία το μόνο που μπορεί να σε σώσει από την πλήξη είναι ένας φορητός υπολογιστής:)

  • @gorgonitsa
    Μα φυσικά και είμαστε ωραίοι! :Ρ

    @costas
    Πωπω, πλάκα θα έχει η μέρα που στα δελτία θα διαμαρτύρωνται γιατί έχει πέσει το wifi όπως κάνουμε τώρα άμα κοπεί το νερό!

  • @Gogo: Δεν θα αργήσει πάρα πολύ αυτή η ημέρα. Βλέπω τριγύρω μου πόσο πολύ έχει επηρεάσει τη νεολαία και όχι μόνο το ίντερνετ. Όλοι γνωρίζουν το Facebook έχουν δεν έχουν λογαριασμό, πάρα πολλοί χρησιμοποιούν το MSN ενώ όλοι ξέρουν να στέλνουν email.

    Η κοπέλα του ξαδέλφου μου του Γιάννη, μου έλεγε σήμερα το μεσημέρι ότι συνάντησαν ένα 10χρονο παιδάκι (μόνιμο κάτοικο) στις διακοπές τους στην Γαύδο και όταν το ρώτησαν πως τα περνάει τους απάντησε "έχω δυο φίλους, τον Παναγιώτη και τον υπολογιστή μου"!!!
    Τα σχόλια δικά σας...

  • σιγά ρε παιδιά.

    εγώ πήγαινα πρίν απο 2 χρόνια κέρκυρα και στο πλοίο είχα το λαπτοπ μαζι μου και έβλεπα dvd με ταινία που είχα κατεβάσει και δεν είχε έρθει ακόμα Ελλάδα.

    Εννοείτε ότι μαζεύτηκαν κάποια άτομα (άσχετα) και έβλεπαν και αυτοί μαζί μου την ταινία.

    Είχε πολύ πλάκα αλλά πέρασε η ώρα πολύ γρήγορα και ευχάριστα.

  • τα mac κανουν τρελη εμφανιση στην ελληνικη αγορά. κοιταξτε μονο τα αυτοκίνητα που έχουν πισω αυτοκόλητο το μηλαράκι.

  • @costas
    Τραγική η δήλωση του παιδιού όμως... Η πολύ κακή μεριά της τεχνολογίας, όπως και με τα κινητά..
    @tpctsu
    Εσύ ήσουν προχωρημένος αλλά μη νομίζεις το ίδιο ήταν και οι άλλοι!
    @spyros
    Γεγονός, έχω δει και γω πολλά μηλαράκια και τώρα με βάζεις σε πειρασμό να κολλήσω και γω ένα που έχω στο δικό μου αν και μου φαίνεται ψιλοκαγκούρικο!

  • @Gogo: Εγώ ίσα ίσα το βλέπω ότι είναι η θετική πλευρά της τεχνολογίας. Το παιδάκι στην ακριτική Γαύδο δεν έχει φίλους όχι από επιλογή, απλά δεν υπάρχουν άλλα παιδιά στο νησί!

    Εγώ έχω κολλήσει αυτοκόλλητα Wordpress και techblog.gr στο αυτοκίνητο :p

  • σιγά την τεχνολογία της Apple , ΕΛΕΟΣ.
    "Και ναι, το να βλέπει ένα ζευγάρι ταινία σε Mac, την ώρα που ταξιδεύει με το Ρομίλντα, είναι προχωρημένο για την Ελλάδα."
    :S :S :S :S
    Ενώ αν έβλεπε ταινία σε ΙΒΜ compatible θα ήταν newbies ε; kara LOL

  • Μάλιστα αλλά ότι και να λέμε και όσο tech τύπος και να είσαι, η αλήθεια είναι οτι η Ελλάδα μόλις άρχισε να ζεσταίνεται με πιο μαζικά "τολμήματα" προς διαφορετικές κατευθύνσεις πχ Mac κλπ κλπ.
    Επίσης είναι ένα σχόλιο με περισσότερο κοινωνική χροιά (βλέπε Ρομίλντα) παρά τεχνολογικών συγκρίσεων!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Gogo

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.