Τα USB-C to 3.5mm jack καλώδια πολλών Google Pixel 2 δεν δουλεύουν

USB-C 3.5mm jack Google Pixel 2 δεν δουλεύουν, Τα USB-C to 3.5mm jack καλώδια πολλών Google Pixel 2 δεν δουλεύουν

Όταν κανείς ακούει για τα Google Pixel 2 / 2 XL, του έρχονται σίγουρα στο μυαλό οι αμέτρητες αναφορές για προβλήματα, δυσλειτουργίες και άλλα διάφορα θέματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοχοι τους. Από την ημέρα κυκλοφορίας, οι δύο συσκευές έχουν αποδειχθεί προβληματικές.

Μπορεί μεν η Google να ζητάει ένα τσουχτερό ποσό για την απόκτηση τόσο του Pixel 2, όσο και του Pixel 2 XL, φαίνεται όμως πως δεν έχει σταθεί καθόλου αξιοπρεπώς απέναντι στους καταναλωτές που την εμπιστεύτηκαν. Αντί να κυκλοφορήσει δύο αξιόπιστα smartphones που θα… σάρωναν στην αγορά, αντιθέτως διέθεσε δύο κινητά που “πρόσφεραν” συνεχώς δυσάρεστες εμπειρίες στους κατόχους τους. Η τελευταία ήταν το καθυστερημένο ξεκλείδωμα πολλών Pixel 2 μοντέλων με την αναβάθμιση 8.1 Oreo. Σήμερα, αναδύεται άλλο ένα ζήτημα από την… άβυσσο των Pixel 2 και 2 XL.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αρκετούς παραπονεμένους κατόχους των νέων Pixel εκπροσώπων, ο αντάπτορας USB-C σε 3.5mm jack ακουστικών δεν δουλεύει. Από την στιγμή που άνοιξαν το κουτί του ολοκαίνουριου Pixel 2 ή 2 XL τους, το σχετικό εξάρτημα ήταν εκτός λειτουργίας. Για το πρόβλημα αυτό υπάρχουν αναφορές από τα τέλη Οκτωβρίου, όμως η Google δεν… φιλοτιμήθηκε να ασχοληθεί. Ο επικρατέστερος λόγος είναι πως είχε να επιλύσει άλλα, σημαντικότερα θέματα των δύο Pixel 2 smartphones. Την δουλειά των μηχανικών του Αμερικανού κολοσσού φαίνεται να κάνουν καθημερινοί χρήστες του διαδικτύου, προτείνοντας μια λύση που θα μπορούσε να “ενεργοποιήσει” τον αντάπτορα.

USB-C 3.5mm jack Google Pixel 2 δεν δουλεύουν, Τα USB-C to 3.5mm jack καλώδια πολλών Google Pixel 2 δεν δουλεύουν

Ένα μέλος της σχετικής κοινότητας του Google Product Forum με όνομα Qiu Yulong παραθέτει μια διαδικασία που κατά πάσα πιθανότητα θα διορθώσει το ζήτημα. Εκείνος υποστηρίζει πως δεν είναι ο αντάπτορας το προβληματικό στοιχείο, αλλά το ίδιο το Android. Στην ουσία, λόγω του ότι η είσοδος USB-C των smartphones επιτελεί πολλές διαφορετικές διαδικασίες, οι μηχανικοί της εταιρείας μάλλον έχουν απλώς ξεχάσει (!) να ενσωματώσουν στο Android έναν αλγόριθμο αυτόματου εντοπισμού της λειτουργίας του εξαρτήματος που θα συνδεθεί.

Εν τέλει, αν ένας κάτοχος Pixel 2 μοντέλου ενεργοποιήσει το Developer Mode (Ρυθμίσεις -> Σύστημα -> Σχετικά με το τηλέφωνο -> Πάτημα του αριθμού Build επτά φορές) και εν συνεχεία μπει σε αυτό, τότε θα μπορεί χειροκίνητα να αλλάξει την προκαθορισμένη διαμόρφωση συνδεσιμότητας της εισόδου USB-C σε “Πηγή ήχου” (Ρυθμίσεις -> Επιλογές Προγραμματιστή -> Δικτύωση -> Επιλογή USB διαμόρφωσης). Οι χρήστες των νέων smartphones της Google είναι πραγματικά άξιοι σεβασμού με την εγκράτεια και την πραότητα που επιδεικνύουν τόσο καιρό. Από την άλλη, η εταιρεία είναι επιεικώς απαράδεκτη, διαθέτοντας τόσο ακριβά δύο υποτιθέμενες high-end συσκευές, που είναι όμως τόσο προβληματικές.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Aliens3

Που είστε βρε φαν τις google και Android; Μόνο όταν η apple κάνει λάθη μαζεύεστε και κράζετε

Solon

Απαράδεκτο τελείως. Τα Pixel Phones έχουν καταντήσει συνώνυμα των προβληματικών smartphones.

Ante_geia

Google είσαι θεά ρε. Για ακόμα μια χρονιά τα κατάφερες. Μην το γελάτε παιδιά είναι πολύ δύσκολο σε αυτό το τηλέφωνο δεν δουλεύει τίποτα.

keysmith

αυτό το άρθρο για όσους πιστεύουν πως δεν έγινε και τίποτα που καταργήθηκε η 3.5mm επειδή ο αντάπτορας θα δουλεύει “πάντα” (νομίζουν).

Μετά από μία δύο γενιές κινητών θα σου πει δεν χρειάζεται το 3.5mm είναι “παρωχημένο” (λες και τα εξαιρετικά ακουστικά και ηχεία που έχουμε δεν λειτουργούν ακόμα) πήγαινε αγόρασε τα δικά μας που δεν είναι συμβατά με του άλλου (καθώς είναι ψηφιακά και ότι θέλουμε κάνουμε) και ο καθένας θα πουλάει τα δικά του.

Αηδία η κατάργηση της 3.5mm που εξυπηρετεί βρόμικα συμφέροντά τους και μειώνει την λειτουργικότητα. Όσο υπάρχουν επιλογές θα πρέπει να τα “φτύνουμε” (μην αγοράζουμε) τέτοια κινητά μπας και πιεζόμενοι τα μαζέψουν και επαναφέρουν την θύρα (μπορούμε. Το θέμα έχει συμβεί και με την SD και χάρη στην ανίδραση ακόμα επιβιώνει).

Μάκης

Συμφωνώ απόλυτα με το παλικάρι “Ο/Η keysmith”!

Όλοι μαζί μπορούμε να κάνομε εμπάργκο στα κατ’ εξακολούθηση καραγκιοζιλίκια του τύπου αφαιρώ με το έτσι θέλω το jack 3.5mm και SD και δεν δίνω λογαριασμό σε κανέναν, αλλά ωστόσο του ζητάω 700€+ για το επόμενο Pixel Phone! (όχι αγαπητή μου Google, δεν πει έτσι το πράμα)

ΥΓ Ένας από τους λόγους που επέλεξα φέτος να αγοράσω το S8+ ήταν ότι η samsung κράτησε και το jack 3.5mm και SD έως 256GB!!

Chris _BMW

@Μακης

Μπράβο δυνατό εμπάργκο …

Εγώ θα κάνω εμπάργκο στη Samsung όμως γιατι δεν έχει στέρεο ηχεία και άρα εφόσον οι άλλοι έχουν ή μάλλον για να το θέσω πιο σωστά κάποιοι απο τους άλλους έχουν αισθάνομαι οτι με κοροϊδεύει κατάμουτρα ..
Τι λες ; Δεν συμφωνείς ;;

Μάκης

Και βέβαια φίλε Ο/Η Chris _BMW και συμφωνώ 100% μαζί σου! (και δεν σε τρολάρω)

Εφόσον δεν σε καλύπτουν τα smartphones που βγάζει η Samsung γιατί προφανώς έχεις άλλες απαιτήσεις, όχι ένα εμπάργκο να κάνεις, αλλά 1000………..για αυτό υπάρχουν η επιλογές εκεί έξω, για να τις αξιοποιούμε αναλόγως ο καθένας με το τι θέλει να αγοράσει απλό είναι!!!

bezilys

Άγιοι πιχελ υσερ η γοογλεοι

giorgosgek

καλα να παθουν και +1 για keysmith

Γιωργος

Τα πιο προβληματικά Smartphones που κυκλοφόρησαν ποτέ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσαν εικόνες υψηλής ανάλυσης που αναδεικνύουν τις καμπύλες του

Kι όμως το Pixel 8a διέρρευσε ξανά αλλά αυτή τη φορά οι εικόνες είναι οι πιο υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Gear Google Google Pixel

Google Pixel Tablet: Διέρρευσε η τιμή για το μοντέλο χωρίς dock

Mια φήμη που κυκλοφορεί υποστηρίζει ότι η Google ετοιμάζεται να λανσάρει μια έκδοση του Pixel Tablet χωρίς το Charging Speaker Dock στο κουτί.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.