Pixel 2 και 2 XL: Με το Android 8.1 Oreo η οθόνη αργεί να ανοίξει μετά από ξεκλείδωμα

Google Pixel 2 XL Pixel 2 Android 8.1 Oreo οθόνη αργεί ξεκλείδωμα, Pixel 2 και 2 XL: Με το Android 8.1 Oreo η οθόνη αργεί να ανοίξει μετά από ξεκλείδωμα

Τα Pixel 2 και Pixel 2 Xl είναι δύο από τις πλέον αμφιλεγόμενες συσκευές της χρονιάς. Παρουσίασαν τόσα προβλήματα όσο λίγα smartphones, παρά το γεγονός πως η Google ζητούσε (και ζητάει) ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για την αγορά τους.

Από την ημέρα κυκλοφορίας τους έως και σήμερα, τα δύο νέα Pixel smartphones έχουν εμφανίσει κυριολεκτικά αμέτρητα ζητήματα και δυσλειτουργίες. Όταν η Google ανακοίνωνε πως διερευνούσε ένα πρόβλημα με σκοπό την επίλυση του, ένα άλλο αναδυόταν από τα… έγκατα των Pixel 2 / 2 XL. Η κατάσταση έμοιαζε να έχει σταθεροποιηθεί, τουλάχιστον μέχρι την επίσημη διάθεση του Android 8.1 Oreo. Δυστυχώς, πολλοί από τους χρήστες που προχώρησαν στην αναβάθμιση, βιώνουν άλλο ένα θέμα με το Pixel κινητό τους.

Google Pixel 2 XL Pixel 2 Android 8.1 Oreo οθόνη αργεί ξεκλείδωμα, Pixel 2 και 2 XL: Με το Android 8.1 Oreo η οθόνη αργεί να ανοίξει μετά από ξεκλείδωμα

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αναφορές πολλών παραπονεμένων κατόχων, από το 8.1 Oreo και έπειτα η οθόνη των Pixel 2 μοντέλων, κυρίως του Pixel 2 Xl, αργεί να ανοίξει μετά την διαδικασία ξεκλειδώματος. Είτε οι χρήστες χρησιμοποιούν τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, είτε ανοίγουν το κινητό κατευθείαν μέσω του πλαϊνού πλήκτρου, η οθόνη ενεργοποιείται καθυστερημένα σε σχέση με πριν. Μερικοί κατάφεραν να λύσουν το ζήτημα μέσω της Always On δυνατότητας του panel. Μπορεί ο χρόνος καθυστέρησης να κυμαίνεται (για πολλούς) κοντά στο ένα δευτερόλεπτο, όμως δεν παύει να είναι ένα ενοχλητικό θέμα, ιδιαίτερα για όσους έχουν ήδη ταλαιπωρηθεί από προηγούμενες δυσλειτουργίες.

Η Google δήλωσε ενήμερη για το θέμα και θα προβεί στην συντομότερη δυνατή επίλυση του. Το συγκεκριμένο ζήτημα βλέπει το φως της δημοσιότητας λίγα εικοσιτετράωρα μετά την γνωστοποίηση της αχρήστευσης του multi-touch που φέρνει η νέα 8.1 Oreo αναβάθμιση. Είναι εμφανές πως οι μηχανικοί της Google θα έπρεπε να είναι αρκετά πιο προσεκτικοί πριν δώσουν την έγκριση τους στο σταθερό build του 8.1. Ελπίζουμε να μην παρουσιαστούν νέα περαιτέρω θέματα.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

αγιοι άνθρωποι οι κατοχοι pixel.
να μου το θυμηθειτε καποτε θα αγιοποιηθουν με τοσα που υπεφεραν στη μάταιη ζωη…

Mary

Φέτος δεν ήταν η χρόνια του software για κανέναν από ότι φαίνεται…

NikosAr

@Mary
Συμφωνώ ….

Γεωργιάδης Ιωάννης

Παπαροκά, Mary γεια σας
ZTE Gigabit 5G
Apple pay nfc ιρλανδέζικο app store εφαρμογή boon
Καλά Χριστούγεννα με υγεία και ευτυχία!!

Gvirginia

Στυλιανός Βασίλης vol.2 ?

Αστειεύομαι φυσικά.

ΥΓ: Nova Prime στα 0.50€ για όποιον δεν τον έχει ήδη αγοράσει.

Nt Z.

Εσείς με τα pixel τα iPhone τα xzpremium, τα s8 κ όλα τα ακριβά που τα υπερασπιζεστε όταν έχουν θέματα κ τα δικαιολογειτε… Φανταστείτε να είχατε αμάξι που να έμενε, TV που δεν άνοιγε, ψυγείο που δεν παγωνε , κουζίνα που δε ζέστανε κλιματιστικό που δε δρόσιζε. Θα το δικαιολογουσατε κ θα περιμένατε update η θα ζητούσατε καινούριο; Μήπως το παρακανατε με την υποταγή σας σε αποτυχημένες επιλογές; Έχω γνωστό τύπο με u11 που δεν πιάνει wifi στο δίπλα δωμάτιο κ επιμένει ότι είναι καλο. Τρελαίνεσαι η όχι; Μας έχετε πάρει στο λύσιμο σας με το φανατισμό σας. Άκου αστοχία που συμβαίνει, πως δε συμβαίνει κ όταν πληρώνονται;

Kostas

Ολες οι εταιριες που παραγουν hi end κηνητα υποφερουν απο προβληματα σταθεροτητας, καθε χρονο αυξανουν στα κινητα την αποδοση 30% αλλα ουτε λογος για την σταθεροτητα, ελπιζω του χρονου να το φτιαξουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.