Mediatek MT6592, Οκταπύρηνος επεξεργαστής από την Κίνα με αγάπη

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες ότι μέχρι το τέλος του έτους θα μπει στην γραμμή παραγωγής ο οκταπύρηνος επεξεργαστής Mediatek MT6592 με κάποια πρώτα αποτελέσματα benchmarks να τον παρουσιάζουν να υπερβαίνει στο σκορ τον τετραπύρηνο Snapdragon 800 της Qualcomm αλλά είναι πραγματικά πολύ νωρίς για τέτοια συμπεράσματα. Πάντως σκεφτείτε ότι τον MT6592 θα τον “φοράνε” κινέζικα smartphones των 300$-400$…!

Πηγή

Σχόλια

  • και ο 6589 μια χαρα την κανει την δουλεια του
    καλοδεχουμενος βεβαια και ο 8απυρηνος

  • Δουλευουν ταυτοχρονα οι πυρηνες ή είναι σαν τον Octa...?!?!
    Βεβαια οταν μπουν στα κινεζικα που θα κανουν 300-400$ το ταβανι στο Antutu θα εχει φτασει 45000+ :Ρ

  • ακόμα ένας επεξεργαστής που δεν ενδιαφέρει τον κόσμο γιατί δέν είναι sammy η qualcom η apple. ολοι θέλουν οκτώ πυρήνες και όταν τα δίνουν οι κινέζοι δεν τα θέλουν γιατι είναι κινέζικα...

  • Θα τρέχει και τους 8 πυρήνες μαζί...θα είναι οι πρωτοι επεξεργαστές που θα δουλεύουν όλοι με χαμηλή κατανάλωση ενεργειας.και ευτυχώς που είναι απο Κίνα διότι θα γλυτωσουμε χρήματα απο τους αλλους επώνυμους.χρησιμοποιώ τον 6589 και παει σφαίρα ή συσκευή.απόλυτα ικανοποιημένος δηλώνω!!!

  • Να ενημερωσω τους φιλους της Apple και της Samsung πως και οι δικες τους συσκευες MADE IN CHINA γραφουν αν τις ανοιξουν... Αρα και αυτοι κινεζακια εχουν χρυσοπληρωσει...!!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.