Meizu: Πωλήσεις 20 εκ. smartphones το 2015

Θετικά είναι τα μηνύματα που παίρνει από τις αγορές η Meizu, καθώς αποκάλυψε ότι έχει ήδη σημειώσει συνολικές πωλήσεις 20 εκατομμυρίων smartphones μέσα στο 2015, ένα ποσοστό αύξησης πωλήσεων σε σχέση με πέρυσι που αγγίζει το 350%. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του 2014, η Meizu είχε πωλήσεις 4.4 εκατομμυρίων συσκευών.

Οι στόχοι που βάζει η Meizu για το 2016 δεν είναι υπερβολικά υψηλοί, καθώς οι Κινέζοι θα είναι ευχαριστημένοι με ένα αριθμό κοντά στα 25 εκατομμύρια για το ερχόμενο έτος. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η εμπορική πορεία των Meizu smartphones είναι ανοδική σε πωλήσεις και αυτό χαροποιεί τα στελέχη της εταιρείας.

Το έτος που φεύγει ήταν θετικό για όσους κατασκευάζουν smartphones και έχουν την έδρα τους στην Κίνα, αφού η Huawei σημείωσε αποστολές 100 εκατομμυρίων συσκευών smartphones μέσα στο έτος, ενώ η Xiaomi περιμένει οι συνολικές αποστολές συσκευών της να αγγίξει τα 73 εκατομμύρια κομμάτια.

Πηγή

Σχόλια

  • Έχω το M2 Note και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Κορυφαία ποιότητα κατασκευής και φυσικά απόδοσης-τιμής.
    Εύχομαι το καλύτερο γιαυτή την εταιρεία!!!

  • Εγω πηρα το meizu mx4 και μου βγηκε μαπα!! Κολλαγε συνέχεια , ζεσταινοταν πολυ, διακοπες στο μικροφωνο κλπ

  • Συνάδελφος έχει το Meizu MX4, αγορασμένο από Κίνα. Δεν έχει την international έκδοση, αλλά την κινέζικη. Το κινητό είναι εντυπωσιακό, ποιότητα κατασκευής ΟΚ (όσο αφορά υλικά), δυστυχώς πολύ εύθραστη οθόνη (του ράγισε 1 εβδομάδα μετά από ένα μικρό πέσιμο, το οποίο ράγισμα φαίνεται στην αντανάκλαση). Αρκετά γρήγορη απόκριση, αλλά θέλει προσοχή. Προσωπικά με έχει εντυπωσιάσει το Mate 8 της Huawei, but I'll stick to my iPhone.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.