Smartphones

Meizu MX6: Διέρρευσε η τιμή του στα 345 δολάρια

Την περασμένη εβδομάδα ο συν-ιδρυτής της Meizu, Yongxiang, αποκάλυψε ότι το επερχόμενο Meizu MX6 θα έχει τιμή περίπου στα 300 δολάρια και σήμερα διέρρευσε η τιμή του στα 345 δολάρια (RMB 2299). Ο ίδιος είχε πει επίσης ότι θα είναι ένα από τα κινητά με το καλύτερο design.

Στην τιμή αυτή, από το Meizu MX6, περιμένουμε Helio X20 SoC το οποίο ενσωματώνει επεξεργαστή δέκα πυρήνων στα 1,39GHz, μνήμη RAM 4GB, προ-εγκατεστημένο Android 6.0 Marshmallow, οθόνη ανάλυσης full HD, 32GB αποθηκευτικού χώρου, κάμερα με αισθητήρα 12 Megapixel, εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixel και μπαταρία 4.000mAh.

Η επίσημη ανακοίνωση του Meizu MX6 αναμένεται να γίνει 19 Ιουλίου.

Πηγή

Σχόλια

  • Φτάσαμε πλέον στους δέκα πυρήνες και εξι ραμ με το Android ακόμα να λαγκάρει και προβλήματα στο μουλτιτασκινγκ....το πιο άχρηστο λειτουργικό με τις καλύτερες συσκευές

  • Βρε thanoik πως γινετε να εχω snap 410 κ 1,5 ram κ το λειτουργικο να μη μου παρουσιαζει κανενα προβλημα κ εχει κ multitasking χρήσιμο (οχι για speedtest youtube) να κλαιω αν κλεισει το δεύτεροτριτο παιχνιδι που εχω αφησει πισω κ την 8η εφαρμογη που ειχα δουλεψει ενα 4ημερο πριν.

  • Έχεις δίκιο φίλε @thanoik ! Τραγικό ένα λειτουργικό να χρειάζεται hardware PC για να μην λαγκάρει το facebook το instagam κι το youtube έλεος ! Αλλά δυστηχώς , όπως ακριβώς το είπες ! Το χειρότερο λειτουργικό με τις καλύτερες συσκευές... Από την άλλη έχουμε ανώτερα λειτουργικά με πανάκριβες κι πιο αδύναμες συσκευές (windows 10, IOS)

  • ManS από Samsung grand,sony xperia,nexus 4 ,nexus 5,πήγα σε windows phone,και εφόσον με καλύπτει το θέμα των εφαρμογών που δεν είμαι κανα παιδάκι να είμαι όλη την ωρα στο store να ψάχνω την κάθε χαζομάρα ναι φίλε μου windows phone....

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.