Meizu Pro 5: Αποζημιώσεις 1.5 εκατ. για 6 ημερών καθυστέρηση

Το Meizu Pro 5 ανακοινώθηκε επίσημα τέλη Σεπτέμβρη με οθόνη 5.7 ιντσών Super AMOLED 1080p, 2.5D curved glass, κάμερα 21 Megapixel, επεξεργαστή Exynos 7420, μνήμη RAM 3GB και 4GB, ανάλογα το μοντέλο με 32GB ή 64GB ενσωματωμένη μνήμη. Η κυκλοφορία του ήταν προγραμματισμένη να γίνει στις 12 Οκτωβρίου, δηλαδή σήμερα.

Πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι θα υπάρξει καθυστέρηση στην διαθεσιμότητα. Θεωρήθηε ότι η καθυστέρηση αυτή οφείλεται στον τυφώνα που χτύπησε το εργοστάσιό της στην Κίνα. Τελικά, η διαθεσιμότητα θα ξεκινήσει με 6 μέρες καθυστέρηση λόγω προβλήματος που έχει προκύψει με το NFC.

Ωστόσο, η ίδια επιχειρεί να αποζημιώσει όσους αγόρασαν το Meizu Pro 5 και τους ανάγκασε να περιμένουν. Θα δώσει δωρεάν ασφάλιση σε περίπτωση ατυχήματος, αξίας 30 δολαρίων. Δεν σταματά εδώ όμως, καθώς όσοι αγόρασαν την έκδοση με 32GB ενσωματωμένη μνήμη θα πάρουν δώρο ακουστικά αξίας 20 δολαρίων και όσοι αγόρασαν τα 64GB θα πάρουν τα ακουστικά και Flyme2 κουπόνια 20 δολαρίων.

Η καθυστέρηση των 6 ημερών θα της κοστίσει στο σύνολο 1.5 εκατομμύριο δολάρια. Παρά το κόστος, η κίνηση αυτή σίγουρα κάνει καλό στην ίδια και την εικόνα της. Να θυμίσουμε ότι η OnePlus είχε παραδεχτεί πρόσφατα ότι τα έκανε θάλασσα με τη διανομή του OnePlus 2, αλλά δεν προχώρησε σε κάποια ανάλογη κίνηση.

Το Meizu Pro 5 έχει τιμή περίπου 439 δολάρια για το μοντέλο με 3GB RAM και 32GB χωρητικότητα, ενώ τα 4GB RAM και 64GB ενσωματωμένη μνήμη, κοστίζουν 490 δολάρια.

Διαβάστε επίσης: Meizu Pro 5: Ξεπερνά το Galaxy S6 με τον δικό του Exynos 7420

Meizu Pro 5: Αποζημιώσεις 1.5 εκατ. για 6 ημερών καθυστέρηση, Meizu Pro 5: Αποζημιώσεις 1.5 εκατ. για 6 ημερών καθυστέρηση

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nick

Αυτός είναι ο λόγος που κάποιες εταιρείες πάνε για κλείσιμο κοίτα ο Κινέζος specs και τιμή μπράβο τους αν είναι να δώσω 800 ευρό και 600 πάω να πάρω I phone αλλά σας χαλάει να πουλάτε φτηνά προτιμάτε να κλείσετε …τα τηλέφωνα πάνω από 500 ευρό είναι πιάσιμο του πισινου καθαρά αυτό πιστεύω και αυτό όχι βάση του αν είμαι πλούσιος η φτωχός αλλά αυτή είναι και η αλήθεια.

Man

Πολλά μπράβο σε αυτή την εταιρία. Την είχα που την είχα σε εκτίμηση τώρα την έχω ακόμα περισσότερο. Να γιατί οι Κίνα θα πάει μπροστά όσον αφορά τα Smartphones.
Και πάλι μπράβο!

kosmasche

Μπράβο τους 1000 φορές!!!!!
Ενώ στην Ελλάδα… έχω ήδη προπληρώσει 999€ για ένα iphone 6s plus 64gb από γνωστή αλυσίδα ηλεκτρικών και δεν υπάρχει ακόμα διαθέσιμο και με άγνωστη ημερομηνία διαθεσιμότητας.
Φυσικά για αποζημίωση… ΓΕΛΑΜΕ ΟΛΟΙ …ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Kilplix

Καταρχας το κινητο ειναι τουμπανο, για μενα ενα απο τα καλυτερα android που μπορεις να βρεις αυτην την στιγμη. Τωρα σχετικα με την ειδηση ,ε αυτο που εκανε η meizu ειναι απιστευτο.. σε μια εποχη χαρτογιακαδων να προσπαθουν να μας ρουφηξουν και το τελευταιο ευρω ερχεται αυτη η ειταιρια να τα κανει ολα που@@να.. Πολλα μπραβο και πολυ πιθανοτατα και το νεομου κινητο, ετσι για να τους υποστηριξω και ολας.

rose

Οτι γλιτωσαν απο το τμημα σχεδιασμου θα το δωσουν στην αποζημιωση.

NLS

Μπράβο άριστη κίνηση από τον Κινέζο.
Δεν θα το πάρω αφού με έψησε άλλος όπως φαίνεται (μη τα ξαναλέμε 950 XL), αλλά τα μπράβο να λέγονται.
Αυτά να τα βλέπουν οι “μεγάλοι” που νομίζουν ότι έχουν πιάσει τον παπά από τα μέζεα (και σε κάποιες περιπτώσεις που τα θύματα τα δικαιολογούν όλα – για ποιον χτυπάει η καμπάνα – τον έχουν πιάσει πράγματι).

hi2all

Ο/Η rose λέει:
Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2015 στο 10:18
Οτι γλιτωσαν απο το τμημα σχεδιασμου θα το δωσουν στην αποζημιωση.

Μαλλον πρεπει να ενημερωθείς περισσότερο πριν μιλήσεις, η meizu ήταν πρώτη που εφτιαξε αυτό το design δες meizu mx4 mx5 εχουν κυκλοφορήσει αρκετα πριν απο το iphone 6, μαλλον η apple πρεπει να δωσει αποζημίωση.

Βtw το κινητο φαινεται πραγματικά αψογο, ειχα το 1ο meizu που είχε βγει και είχα μεινει πολυ ευχαριστημένος. Το κινητο δουλεύει μέχρι σήμερα 4 χρονια μετα αψογα και το χω για δευτερο κινητό, τωρα θα πάω σε αυτό το κινητό κ εγω.

manos

Παιδια κανα αξιοπιστο.eshop για να το αγορασουμε ξερει κανεις???..

Νικος

Κανεις λαθος,απλα πρόλαβα να ανακοινώσει πριν την apple με clopy paste σχεδιασμό

hi2all

Ναι πολυ λογικο ακουγεται, οταν η apple εβγαλε το 5s η meizu to mx4 και ειχε κανει ήδη clopy το iphone 6 που βγηκε 1 χρονο μετα. Τι αλλο θα ακουσουμε…

Νικος

Ναι μισο μηνα πριν την Apple το ανακοίνωσε , που το σχέδιο της Apple είχε βγει μισο χρονο πριν πως θα ειναι.

Versavel

Αυτό το τροπάριο για το αν ένα κινητό μοιάζει με Apple ή αν μοιάζει με Samsung πότε θα σταματήσει; Τι με νοιάζει εμένα αν μοιάζει με κάποιο άλλο; Αν είναι καλό κινητό, μου δίνει αυτά που θέλω, και είναι σε καλή τιμή, δεν πάει να μοιάζει με ότι θέλει; Μερικοί εδώ μέσα κάνουν λες και είναι οι ιδιοκτήτες ή οι σχεδιαστές κάποιας εταιρίας και φοβούνται μην χάσουν το βραβείο design. Έλεος!

Κώστας

Nick πολύ καλά τα λες !!!
Είναι και παραπάνω από το πιάσιμο του ποπου, αν και πολύ την βρίσκουν με αυτό 😛

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Meizu

Polestar Phone: Τeaser βίντεο αποκαλύπτει το σχέδιο

Τον Σεπτέμβριο, η Polestar ανακοίνωσε τα σχέδιά της να λανσάρει ένα smartphone κατασκευασμένο από τη Meizu.

Software Business Meizu

Η Meizu πουλάει αυτοκίνητα στους εκθεσιακούς χώρους τηλεφώνων της

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να προωθήσει την πώληση αυτοκινήτων επέλεξε η Meizu, καθώς τα τοποθετεί στους εκθεσιακούς της χώρους.

Business Meizu

H αυτοκινητοβιομηχανία Geely θέλει να εξαγοράσει την Meizu

Η Geely, η οποία έχει στην κατοχή της αυτοκινητοβιομηχανίες όπως οι Volvo, Lotus και Polestar, θέλει να εξαγοράσει την Meizu.

Smartphones Huawei Meizu Harmony OS

H Meizu θα χρησιμοποιήσει λύσεις Huawei εάν χάσει τις άδειες της Google

Το οικοσύστημα Huawei Mobile Service (HMS) θα χρησιμοποιήσει η Meizu, εάν αναγκαστεί να παύσει τη χρήση των υπηρεσιών Google.