Smartphones

Η Meizu έρχεται επίσημα στην Ελλάδα [αποκλειστικό]

Εδώ στο Techblog σας έχουμε συνηθίσει σε αποκλειστικότητες, από το 2007 που ξεκινήσαμε οι δεκάδες ειδήσεις που διαβάσατε πρώτοι εδώ έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου. Σήμερα σας μεταφέρουμε πληροφορίες σε τοπικό επίπεδο και συγκεκριμένα για την επίσημη άφιξη των smartphones της Meizu στην Ελλάδα.

Ναι καλά διαβάσατε, ο κινέζος κατασκευαστής smartphone πατάει πόδι στην Ελλάδα με αποκλειστικό επίσημο αντιπρόσωπο (τα στοιχεία του οποίου είναι στην διάθεση του Techblog). Οι ανακοινώσεις αναμένεται να πραγματοποιηθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες με την έλευση των πρώτων μοντέλων Meizu smartphone τον προσεχή Οκτώβριο.

Αυτό σημαίνει ότι η τράπουλα στα χαμηλής και μεσοχαμηλής κατηγορίας τιμής μοντέλα αναμένεται να ανακατευτεί ξανά προσφέροντας περισσότερες επιλογές στους Έλληνες λάτρεις των smartphones.

Από το Techblog είχατε μάθει πρώτοι για την έλευση της Xiaomi στην Ελλάδα αλλά και των smartphones της Lenovo, ανάμεσα σε τόσες άλλες αποκλειστικότητες.

Επεξεργάστηκε την 8 Σεπτεμβρίου 2017 12:32

Σχόλια

  • Πολύ ποιοτική εταιρεία η meizu.Όσοι έχουν δοκιμάσει κινητά της το γνωρίζουν,πόσο μάλλον κάποια εκ των προγενέστερων ναυαρχίδων της.Πολύ καλά κατασκευαστικά με πολύ υψηλού επιπέδου parts.Καμία σχέση με τα σκουπίδια που βγάζει η τσαόμι.

  • Συγχαρητήρια και για τη meizu και για τη xiaomi που έρχονται στη χώρα μας. Αμφότερες βγάζουν ποιοτικές συσκευές και μάλιστα σε προσιτή τιμή

  • Άντε ωραία. Να δούμε και τιμές βέβαια. Ας ελπίσουμε να έρθουν και άλλες αξιόλογες εταιρείες στην επίσημα πλέον αναπτυσσόμενη χώρα μας...

  • Πολύ καλά νέα! Πολύ ποιοτικές συσκευές και ελπίζω σε φυσιολογικές τιμές.. Μπράβο στο Techblog για μία ακόμα αποκλειστικότητα!

  • Manos, Ήταν εισαγωγή συγκεκριμένου μοντέλου από τα Public. Το ίδιο είχε κάνει και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ πριν 1-2 χρόνια με ένα ακόμα μοντέλο.

    Αυτό που γνωρίζουμε σήμερα είναι ότι εταιρεία θα αναλάβει την αντιπροσώπευση της Meizu με περισσότερα από 1 μοντέλα τα οποία θα διαθέτει σε διάφορες αλυσίδες και σταδιακά θα φέρνει και περισσότερα.

  • να μας λείπει με την φορολογία που έχουμε εδω διαφορές στην τημη θα είναι τόσο μεγάλες που απλα δεν θα πάει η καρδιά να δώσεις στους κλέφτες....εε κράτος ήθελα να πω

  • Απ'οτι διαβασα, η smart4all θα ειναι και θα φερει περσινα μοντελα για αρχη. Το Μ6 ΝΟΤΕ λογικα θα ερθει μεχρι τα Χριστουγεννα.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.