Mhorse Lamia R920, Δίκαρτο smartphone με 65 ευρώ!

Αν γλυκοκοιτάτε το Nokia Lumia 920 αλλά βίσκεται εκτός διαθέσιμου budget υπάρχει εναλλακτική λύση! Το Lamia R920 από την εταιρεία Mhorse. Μέσα από αυτό θα καλύψετε τις ανάγκες σας για επικοινωνία με δυνατότητα χρήσης δύο καρτών SIM και θα έχετε οθόνη 4.5 ιντσών LCD, κάμερα 16 2 Megapixel και μενού που παραπέμπει σε Windows Phone 8.

Αν το ψήνετε… μπορείτε να το βρείτε εδώ!

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 10 Απριλίου 2013 11:08

Σχόλια

  • Μπορει να αξιζει το κινητο, δε λεω, αλλα νομιζω δεν εχει και τοσο καλο feedback ο πωλητης!

  • Κώστα μας κάνεις πλάκα έτσι;! Εμπορική πορεία με τέτοιο όνομα και τέτοια παρουσίαση προϊόντος σε τραπεζομάντιλο φαγητού άλλης δεκαετίας απλά δεν νοείται.

    Hand’s on στα βλάχικα έκανε ο τύπος;;!!

  • Αρχισα και γέλαγα με το M-Horse αλλά το Lamia μεστειλε. ΜΑ ΚΑΛΑ ΛΑΜΙΑ?
    χαχαχαχοοχαοχα

    Υ.Γ. Λάμια ή Λαμία? Αν είναι το δεύτερο είναι ΠΟΠ το εργαλείο.

  • Να πούμε επίσης ότι :

    1) ένα από τα ατού του είναι και το ότι το βάζεις στη φωτιά και δεν καίγεται γιατί είναι καμένο κινητό ούτως ή άλλως! Tι αδιάβροχα και βλακείες....

    2) Έχει τεχνολογία CONLTS ( Comparing Original Nokia Lumia Tracking Sensor ) η οποία όταν εντοπίζει original Νokia Lumia κινητό σε απόσταση 1 μέτρου, αρχίζει να κουδουνίζει για να το κρύψεις στην τσέπη σου ώστε να μη μπει σε διαδικασία σύγκρισης.

    3)Τέλος η κάμερά του είναι εφοδιασμένη με ΒlureMor φακό η οποία προσδίδει στις φωτογραφίες σας μια φυσική θαμπάδα χωρίς έτσι να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε το αντίστοιχο εφέ του Photoshop.

  • Μακράν το καλύτερο ανεκδοτο!

    "It does not come with warranty", "Internet may work depending on the settings", " does not have any Operating system"! χαχαχαχαχα

  • αυτου του ειδους τα κινητα, λειτουργουν με java, εαν δε κανω λαθος... μια φθηνη ρεπλικα δεν ειναι κατι κακο για καποιο που θελει "ομορφο σχεδιασμο συσκευης" σε μια απλη συσκευη.... δες zer phone 4....

  • Οι Λαμιώτες παίζει να το πάρουν. Άλλωστε "Λαμία" (Λάμια/Lamia ποιος ξέρει?) λέγεται. Δεν μπορεί από εκεί (Λαμία) θα είναι ο σχεδιαστής.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.