Samsung Galaxy S 4 16GB, Πρώτη ενδεικτική τιμή τα 739 ευρώ

Το Samsung Galaxy S 4 16GB έχει τιμή 739 ευρώ στα καταστήματα Πλαίσιο, πρόκειται για το μοντέλο με τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 600 χρονισμένο στο 1.9GHz. Κατόπιν επικοινωνίας μας με το Πλαίσιο, μάθαμε ότι θα παραλάβουν το Galaxy S 4 τέλος του μήνα, οπότε από αρχές Μαίου θα βρίσκεται στα χέρια σας.

Το ίδιο κατάστημα έχει για προπαραγγελία το HTC One 32GB με τιμή 729 ευρώ.

Samsung Galaxy S 4 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Kudos to Πάνος

Επεξεργάστηκε την 8 Απριλίου 2013 13:51

Σχόλια

  • ομολογω δεν περειμενα να εχει αυτη την τιμη ! πρωτα η απογοητευση με τον οκταπυρηνο που τελικα δεν εινα ετοιμος και τωρα αυτο με την τιμη! ειληκρινα πολυ λαθος πορεια εχει χαραξει η samsung μενει μονο να κανει καμια γκαφα και με το tizen τωρα !

  • έτσι όπως γίνανε τα πράγματα θα πρέπει να κερδίσεις το τζόκερ για να αγοράσεις μια καινούργια συσκευή. έχουνε τρελαθεί τελείως??? τα 16gb 739€ τα 32gb ή τα 64gb πόσο?

  • Να το πάρουμε όσο το δυνατόν συντομότερα, γιατί μετά τους βομβαρδισμούς της Β.Κορέας οι τιμές θα ανέβουν άκουσα. Για να πέσουν, τι πρέπει να γίνει;;;

  • Και πάλι καλύτερη αναλογία χαρακτηριστικών/τιμής απο το "σάπιο μήλο"...βέβαια θα τετοια τηλέφωνα τα πέρνουν όσοι τους περισεύουν ή έχουν υψηλές επιδοτήσεις..γιαυτό μην ακούω γκρίνιες...όποιος δεν έχει ας πάρει το SIII που δεν παύει να τα σπάει και έχει πέσει στα 400 στο e-shop..εγώ με το SIII mini (δεν είμαι πολύ των παιχνιδιών πιο πολύ χρησιμοποιώ το ιντερνετ και εφαρμογές) είμαι καλυμμένος

  • 657 ευρώ το παρήγγειλα συμπεριλαμβανομένων και των μεταφορικών από Γερμανία. Χαοτικές διαφορές.

  • Ρε μας δουλεύουν? Δηλαδή το μοντέλο με τον οκτα. Πόσο θα κανει και με πιο πολύ μνήμη?

  • @ applesucks
    Οι τιμές δε θα αλλάξουν όταν έρθει μετά από 6 μήνες ο Octa. Όπως έκανε η Apple με το iPad4 και η HTC με το ONE+, έτσι και η Samsung θα ανανεώσει το S4 μετά από 6 μήνες. Ας ξεχάσουμε τις ναυαρχίδες των 11-12 μηνών. Marketing είναι αυτό.

  • αμα το εκανε η Αππλ αυτο θα πεφτε κραξιμο απο τους ειδημονες δω μεσα :P τεσπα, καλη μαρκετινιστικη κίνηση απο τη Σαμμυ "πουλαει εχυνος για σναπντραγκον"

  • Εγω θελω 739 να κοστιζει το 32ρι και να δινουν μαζι δωρακια οπως εγινε και οταν κυκλοφορησε το 3ρι με εξτρα μπαταρια/χαρτες/βαση/θηκες κλπ.

    ΞΕΚΑΘΑΡΑ

  • Μια χαρά είναι η αρχική του τιμή..
    Όσοι το συγκρίνουν με το "άλλο" που έχει ίδια λεφτά απλά δεν γίνετε γιατί το ένα έχει ένα τσουβάλι + και το άλλο ένα τσουβάλι λεφτά χωρίς +.
    Όσον αφορά την τιμή με τον Octa5 πιστεύω πως δεν θα έχει διαφορές γιατί πολύ απλά είναι κατασκευής της ίδιας της Samsung οπότε δεν ακριβοπληρώνει την SnapDragon για να αγοράσει επεξεργαστές.
    Και στην τελική ποιος ασχολείται με τους κλέφτες εδώ στην Ελλάδα..Αν είναι να πάρεις το S4 πας και παίρνεις από internet με τον Octa5 και σε καλύτερη τιμή. σωστooός?

  • Δηλαδή με τα 32 πόσο θα κάνει; Η Σάμσουνγκ αντιγράφει την apple στα πάντα. Και, ευτυχώς για εκείνην, και στα πρόβατα που την ακολουθούν πιστά.

  • Τσεχία το έχει 680 ευρώ συμπεριλαμβανομένης 20% φορολογία που έχουν εδώ. Οπότε στην Ελλάδα από αλλού κλέβουν.

  • Συγνωμη για να καταλαβω γκρινιαζετε γιατι η τιμη του ειναι υψηλη η γιατι δεν εχετε τα λευτα να το
    αγορασετε? Η παραγματικοτητα ειναι αυτη και την ξερατε εκ τον προτερων εκτος και αν νομιζατε οτι θα ηταν σε τιμες αναλογες με το nexus 4.
    Εδω το ΟΝΕ στο εξωτερικο εχει 100 ευρω διαφορα σε σχεση με την τιμη στην Ελλαδα οποτε αν το
    δει καποιος αναλογικα βγανει φθηνοτερα.

  • το να κράζουμε την μία ή την άλλη εταιρία δεν εχει και πολύ νόημα, όταν και οι δύο κάνουν το ένα ρεκόρ κερδών μετά το αλλο. Προφανώς και υπάρχει αγορά για τα 700+ ευρώ και ότι και να λέμε μεταξύ μας είναι αμπελοφιλοσοφίες... Είναι πολύ απλή η ερώτηση που κάνει ο καθένας στον εαυτό του σχετικά με τις ανάγκες και το αν αξίζει να δώσει 700 ευρώ για κινητό....

    καταναλωτισμός και μόνο....

  • Στην αγγλια ΔΩΡΕΑΝ με διετες συμβολαιο απο 30 λιρες το μηνα.+600 λεπτα κλησεις, ιντερνετ κλπ. Εδω ολα τα χρυσοπληρωνουμε.

  • οτι πρεπει για αγορα του galaxy s3 ειναι ο ερχομος του νεου μοντελου.με 730€ παιρνεις δυο s3!

  • Γνωστό το πλαίσιο με τις τιμές που έχει. To S3 το έχουν 560 και αλλού το βρίσκεις 390. Μένει να δούμε αν ο Exynos κάνει όσα υπόσχεται στην κατανάλωση, αλλιώς όποιος πάρει τώρα παίρνει με Snapdragon

  • Εντωμεταξύ οι απίστευτοι έχουν το S3 LTE 16GB 730€!!! Tο SAR επίσης το έχουν λάθος στο 0.44 W/kg(head) ενώ είναι 0.28 και η GPU είναι η Αdreno 320 και όχι η PowerVR SGX. Ενημερωμένοι πλήρως εκεί στο πλαίσιο! Μόνο για υπερτιμολογήσεις είναι....

  • Σε 4-5 μήνες απο σκρουτζομάγαζο με 500 ευρώ αξίζει η αναμονή..740 ευρώ δεν άξιζει για κανένα λόγο κανένα τηλέφωνο.

  • 380€ εχει το SIII γιατι περιμένετε το SIV? Πάρτε ενα SIII τώρα και του χρόνου να μαστε καλά να πάρουμε το 4αρι στα 400€

  • αμα μπεις στο skroutz το εχει το samsung galaxy s 4 το μοντελο gt-i9500 το ωχταποίρινο δεν εχει τιμή αλλα σιμένη οτει κάπεια μαγαζειά απο ολοι την ελλάδα θα το έχει την ωχταποίρινη έκδοση.

  • το οτι εδω ΟΛΑ ειναι υπερτιμολογημενα το ξερουμε!
    το ΄΄αστειο ΄΄ ειναι οτι ειναι πιο ακριβο απο το ONE HTC(που εχει κατα την γνωμη μου κ πιο μεγαλη αξια σαν κατασκευη)
    κ ο λογοςειναι απλος .....
    τα προβατα που ακολουθουν πιστα (με κλειστα ματια )την εν λογω εταιρεια ειναι πιο πολλα ,
    αρα κ το οφελος μεγαλυτερο για τις τσεπες τους!
    οσο δε για τους αγοραστες απ εξω ακομα κ οφελος 100 euro ΔΕΝ τους κανει εξυπνους
    ΑΝ ΔΕΝ εχουν χρηματικη ανεση γενικα !
    ακομα προβατα ειναι.

  • John μαζι σου αγορι μου!!
    Σε οσους λεγανε για τα 729 του 32 gb One...(μιλαμε για τιμες Ελλαδας παντα)
    Τωρα τα "περιμενουμε 5 μηνες' η "αγοραζουμε απο εξω" για πιο χαμηλη τιμη ισχυει για ολες τις εταιρειες..Και τελικα ναι,και S600 και λιγοτερα GB και πλαστικο και πιο ακριβο..
    Αυτα ειναι..
    Βεβαια εχει και micro sd δηλαδη συν κανα πενηνταρικο για μια 32αρα class10..
    Tι να κανεις??Θα εχεις ομως Samsung!!

  • πέρασε το htc one που είναι ποιο ακριβό κατασκευαστικά και μάλιστα ναι κάνει ακριβός όσο το iphone 5........ να φανταστώ 850 το 64gb χχχχχχχχααααααααχαχαχαχα

    @Panos ότι αναλογία με το μήλο και αν έχει με τέτοια τιμή έχεις και μια απαίτηση να σου κάνει τηλεμεταφορα.........

    και τέρμα πανπλουτος να είμαι τόσα δεν δίνω για ....... ένα τηλεφωνώ

    @applesucks με οκτα αν έρθει ποτέ Ελλάδα (χωρις lte) θα είναι ποιο φτηνό ι τα ίδια λεφτά (μην φανταστείς δεν είναι ποιο ακριβός ο οκτα άντε 35 ευρω κάνει snapdragon 36 θα είναι okta.... για παραπάνω μνήμη ούτε για αστείο θα είναι τιμές alla apple

    από την άλλη στην Ελλάδα πλέον έρχεται μόνο και μόνο να πάμε να δούμε στο κατάστημα live... για αγορά ΜΟΝΟ εξωτερικό...... γιατί εδώ μας γ..........ε στους φόρους κλπ δεν αξίζει ούτε cent να δίνεις στην Ελλάδα για τπτ

  • Darth με βάση ότι το 16αρι έχει 740 νομίζω πως το 64αρι θα κοστίζει παραπάνω από όσο λες.Αν κάνει 850 κατά τη γνώμη μου είναι καλή τιμή πάντα με βάση την τιμή από το 16αρι.
    Και δεν το λέω ειρωνικά

  • Ρε παιδια ( ειδικοτερα ενα παιδι που το παρηγγηλε απο γερμανια) αμα το παραγγηλεις απο γερμανια υσχιει η εγγυηση αν παθει κατι να το παω στο τοπικο καταστημα της σαμσουνγκ;

  • Μετά απο τέτοιες τιμές πήγα και πούλησα το One X και πήρα ΚΙΝΗΤΟ Sony Ericsson W205 και πλέον είμαι ευτυχισμένος άνθρωπος.

  • Απλησίαστη η τιμή του, τι να κάνεις plaisio είναι αυτό εδώ έχει το xperia z 700 ευρώ ενώ στο skroutz ξεκινάει από 559, τελικά με τον Octa και ραδιόφωνο πότε θα έρθει?
    Αν δεν πέσει η τιμή του σε κανένα δίμηνο είμαι για xperia z μετά από χρόνια πιστός θα έλεγα στην Samsung από Omnia2,Sgs2.

  • @Ziarkas το λέω καθαρά και μόνο βλέποντας τιμές του iphone γιατί βλέπω ότι samsung θέλει να γίνει apple στην θέση της apple....... (οπς λάθος οχι 64 το 32 ήθελα να πω ότι θα κάνει 840)

    Apple iPhone 5 16GB = 739 euro
    Apple iPhone 5 32GB = 855 euro
    Apple iPhone 5 64GB = 980 euro

    λογικά θα είναι εκεί κοντά η τιμές

    @MasterMind εγώ να δεις κατέληξα με το Alcatel OT-217D (15 euro δικαρτο)

    αν πάρω ξανά smarpthone πάνω από 250 300 ούτε στα όνειρα τους
    και να πω δεν είχα... σαρα και μαρα πέρασε από τα χέρια μου από θέμα smarpthones.........
    το μόνο πράγμα που μου λείπει είναι το viber................ το οποίο το έχω τώρα sto pc

  • Τα θέματα που θα με κάνουν να αποφασίσω είναι:
    1)Αν ισχύει η εγγύηση για αγορά από χώρα εντός ΕΕ στην Ελλάδα,
    2)Αν ο Exynos υποστηρίζει τελικά 4G στις πρώτες παρτίδες
    3) Αν η κατανάλωση μπαταρίας στις 2 εκδόσεις είναι διαφορετική αρκετά

    @gipavlos: SAR EU 0.28 W/kg (head) 0.40 W/kg (body)

  • αφου οι εταιριες αποφασισαν στα 740 πλεον να ναι τα κινητα τους ας τα χαιρονται μονοι της.. καποτε 550-600 λεγαμε πανακριβο και τωρα η πολιτικη τους ειναι 700+ ?? ρε s2 με 380 και τον πουλοπουλο τα αλλα

  • @xristos Ναι ισχύει η εγγύηση. Ρώτησα ένα κατάστημα που είναι εξουσιοδοτημένοι επισκευαστές Samsung και μου είπαν ότι ισχύει κανονικά, με την απόδειξη αγοράς. Αν βέβαια αγοραστεί η συσκευή εντός Ε.Ε.

  • Παιδες... μη χαλιεστε τζαμπα... οι πωλησεις στη ελαδα εχουν παρει το κατηφορο και η ζητηση σε τετοιου ειδους συσκευες ειναι σχεδον ανυπαρκτη.... και εαν καποιος χρειαζεται κινητο αυτη την εποχη, παει στα βασικα με λογικη τιμη. Ετσι λοιπον η καθε αλυσιδα καταστηματων βαραει στο ψαχνο και οτι αρπαξει, στη προσπαθεια της βεβαια να μεινει και αυτη ΖΩΝΤΑΝΗ... η κατασταση ειναι ασχημη και θα γινει χειροτερη,.... 2 εκατομυρια κοντευουν οι ανεργοι στην ελαδα, οποτε εαν εχει παραμεινει καποιος με τη δυνατοτητα να δωσει τοσα χρηματα, θα του τα παρουν αλυπητα!!!!

  • Είμαι κάτοχος S2, το S3 για μένα είναι μεγάλο, το S3 μικρό. Χρειάζομαι ένα κινητό με το look του S4, το software του, λίγο πιο γρήγορο από το S2, με την ίδια κάμερα του S2, και λίγο καλύτερη ανάλυση και μπαταρία. Μήπως αυτό σημαίνει S4 mini; Ναι! Και έρχεται σε 1 με 2 μήνες! ένω μόνιμα Γερμανία οπότε είμαι από τους ευνοημένους. Έχω πάθει πλάκα. Το mediamarkt τα φέρνει όλα απίστευτα γρήγορα, και σε εξαιρετικές τιμές από την αρχή. Άσε που μετά από 3 μήνες, οι τιμές μειώνονται κιάλο. Πχ, mediamarkt S3 με 350 ευρώ. S3 mini 240 ευρω, με προσφορές κατά περιόδους 220. S2 Plus με 289 ευρώ κτλ κτλ.
    Και για tablets, πχ Asus TF300 wifi 16GB με 289 ευρώ!

  • Καλα στην Ελλαδα εχουν αγριεψει πολυ τα πραγματα με τις τιμες ,δεν πανε καθολου καλα....εγω Γερμανια που μενω το saturn το εχει 649!! η διαφορα ειναι πολυ μεγαλη και κατα την γνωμη μου δεν δικαιολογειται!!! Απαραδεκτη τιμη.

  • Σε ευχαρηστω ηλια για την ενημερωση. Θα θελα κατι ακομα να ρωτηαω.. Θα χει την ελληνικη γλωσσα μεσα;

  • @xristos Εγω που πηρα το galaxy s3 δεν εχει καμια διαφορα απο τα ελληνικα κινητα...μονο τα βιβλιαρακια ειναι στα γερμανικα. ;)

  • Δε με καταλαβατε.. Ενοω οταν πρωτοανοιγουμε το κινητο, θαναι στα γερμανικα αν το παρεις απο γερμανια... Θα μπορεις να το γυριζεις στα ελληνικα; ευχαρηστω

  • @xristos αν δεν έχει ανοίξει καποιος πριν από εσενα (δλδ πρώτο boot θα κάνεις εσύ) θα σου βγει επιλογή για γλώσσα όταν ανοίξει πρώτη φορά

  • @sifis φαντάσου κιόλας........ στο saturn τόσο κοστίζει μετά απο λίγο σε internet μαγαζιά φαντάσου σε τη τιμή θα το βρεις.....

    εδώ Ελλάδα μας αρέσει να μας γ..................ε έτσι έχουν τα πράγματα εδώ

  • Οπως ειπε και ο Darth σου βγαινει η επιλογη γλωσσας οταν το ανοιγεις και εννοειται οτι εχει και ελληνικα σαν επιλογη.Στο 2013 ειμαστε!! :)

  • Όπως και αν έχει με τούτη την κίνηση η sammy χάνει το χαρτί της τιμής απέναντι στην apple.

    Βέβαια σε κανένα χρόνο θα πάει(?) και αυτό μισοτιμής όπως το S3 και θα γίνει vfm αλλά μέχρι τότε δεν νομίζω να δικαιολογείται αλλαγή ή αγορά από S3. Στα specs είναι ανώτερο έστω και για λίγο από τον ανταγωνισμό και όσων αφορά στο look εντάξει εμένα δεν με χαλάει και τόσο, με βασικό κριτήριο μικρό μέγεθος μεγάλη οθόνη.

    Πάντως αυτό το πράγμα, κάθε χρόνο οι ναυαρχίδες των εταιριών να κοστίζουν και περισσότερο είναι άκρως ανησυχητικό. Από την στιγμή που μιλάμε για smartphone και όχι laptop οι τιμές θα πρέπει κρατιούνται σχετικά χαμηλά. Όσο τούμπανο και να είναι το κομμάτι.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.