Microsoft φέρνει τις εφαρμογές της στο Android OS της Cyanogen

Η Microsoft έχει δείξει τις προθέσεις της ότι θέλει να φέρει υπηρεσίες και εφαρμογές σε Android συσκευές και όχι μόνο. Μπορεί τελικά, παρά τις φήμες, να μην επένδυσε στην Cyanogen, όμως οι δυο τους έδωσαν τα χέρια για μια πολύ σημαντική συμφωνία.

Οι επερχόμενες εκδόσεις του software της Cyanogen θα συμπεριλαμβάνουν εφαρμογές και υπηρεσίες της Microsoft όπως Skype, OneDrive, OneNote, Outlook, Bing και Office Mobile. Επιπλέον, η Cyanogen αναφέρει ότι κάποια από τα apps και τις υπηρεσίες της Microsoft θα έχουν native ενσωμάτωση στην custom Android MOD της Cyanogen.

Η συνεργασία Cyanogen – Microsoft είναι αρκετά ενδιαφέρουσα και παρά το ότι φήμες που ήθελαν τη Microsoft να αγοράζει κομμάτι της Cyanogen, δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ, τελικά φαίνεται να αναπτύσσεται μια σημαντική σχέση.

Επιπλέον, τον τελευταίο καιρό η Microsoft δείχνει ότι θέλει να διεισδύσει σε Android και iOS, και η συνεργασία αυτή είναι πολύ καλή κίνηση από πλευράς της, ενώ να θυμίσουμε ότι η Microsoft θέλει τα φέρει το Windows 10 σε Android smartphones δημιουργώντας custom ROM η οποία δοκιμάζεται αρχικά στο Xiaomi Mi 4.

Διαβάστε επίσης: Xiaomi Mi4: Windows 10 σε Android smartphone


Πηγή

Επεξεργάστηκε την 16 Απριλίου 2015 19:50

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.