Η Microsoft επιβεβαιώνει νέα Nokia smartphones

Με την Nokia να έχει επιβεβαιώσει ότι ο CEO, Rajeev Suri, θα δώσει το παρόν στην MWC 2017 για ένα Keynote της εταιρείας, νέες πληροφορίες βγαίνουν στην επιφάνεια για το τι θα συμβεί, όσο αφορά τις συσκευές που σχεδιάζει.

Ο CEO της Microsoft Asia-Pacific, James Rutherfoord, αναφέρει ότι η HDM σχεδιάζει να κυκλοφορήσει αρκετές συσκευές αυτόν και τον επόμενο χρόνο. Η HMD είναι η εταιρεία που είχε αποκτήσει τα δικαιώματα να κατασκευάζει τηλέφωνα με την επωνυμία Nokia από την Microsoft, και τώρα συνεργάζεται με την πραγματική Nokia.

Σύμφωνα με την δημοσίευση από το Βιετνάμ, η οποία παρέθετε τα λόγια του James Rutherfoord, δύο νέα Nokia phones θα κυκλοφορήσουν μέχρι το τέλος του χρόνου και τουλάχιστον άλλα 2 Nokia smartphones μέχρι τις αρχές του δεύτερου τριμήνου του 2017. Αυτή η διάκριση μάλλον σημαίνει ότι τα 2 Nokia Phones θα είναι feature phones, με τα Nokia Android Smartphones να έρχονται το επόμενο έτος.

Αναμένουμε καθώς περνάει ο καιρός να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες επί του θέματος. Το σημαντικό είναι ότι όλα δείχνουν προς επιστροφή της Nokia με καινούργια smartphones μέσα στο 2017. Μην ξεχνάμε ότι εκτός από τα smartphones, η Nokia σχεδιάζει και δικό της tablet, οπότε αναμένουμε δυναμική επιστροφή.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 18 Οκτωβρίου 2016 20:33

Σχόλια

  • Δεν υπαρχει η φράση "συνεργάζεται με την πραγματική nokia" διοτι δεν υπαρχει η nokia σαν οντότητα στο χωρο που αναφέρεται το άρθρο.

  • Δυστυχώς την εμπειρία του Nokia N9 δεν θα την φτάσει ποτέ κανείς! Όσοι το είχαν ξέρουν τι εννοώ.

  • Μια χαρά υπάρχει η Nokia..

    ΥΓ: κ. Κοσμόπουλε είναι "HMD", όχι "HDM". (ο δαίμων του τυπογραφείου)

  • Αν έχει και της υπηρεσίες που είχε παλιά όπως,Nokia music πού κατέβαζες τραγούδια δωρεάν,here maps,καλή κάμερα,ποιοτική συσκευή κ.α τοτε ok...αλλιώς αν είναι ένα androidophono όπως όλα τα αλλά άστο

  • Σαν τι υπάρχει? Εργοστάσια τεχνογνωσια? Τα ιδια στελεχη και προσωπικό με τη θρυλική παλια nokia 3310 pre windows phone? Τα ιδια γραφεια στη Φινλανδία? Οι ιδιες βιδες πισω απο τα καπακια? Οι ιδιες πατεντες νομικά?

    Τιποτα. Ασε που μετα το φιάσκο και το πως μας φερθηκε σα χωρα η Φινλανδία προτιμώ να ξερασω παρα να δωσω εστω και ενα ευρω σε κατι που θα της δωσει εστω και ενα λεπτό.

  • πραγματικά whatever για αυτή τη συνεργασία της NOKIA.. εκτός κι αν δώσει την ίδια ποιότητα με παλιά στις συσκευές της (αμφιβάλω)...

  • @tech21man
    Κανεις λαθος...μια χαρα υπαρχει η Nokia! Το τμημα mobile δεν υπαρχει (επισημα)...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λάμπρος Κοσμόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.