Microsoft KIN, Από τη Sharp για τη Vodafone Europe

Δύο νέα Social κινητά ανακοίνωσε αργά χθες το βράδυ η Microsoft. Πρόκειται για τα KIN One και KIN Two τα οποία βασίζονται σε μια ελαφριά έκδοση των Windows Mobile και έρχονται με QWERTY πληκτρολόγιο, λογισμικό KIN Loop για εύκολη πρόσβαση στις Social επαφές μας και Zune Media Player για το multimedia υλικό μας. Τα δύο μοντέλα ενσωματώνουν πλήρες QWERTY πληκτρολόγιο, Wi-Fi, GPS και είναι 3G.

Η κατασκευάστρια εταιρεία των ΚΙΝ φαίνεται ότι είναι η Sharp και τα δύο αυτά μοντέλα αναμένεταινα κυκλοφορήσουν το Μάιο στην Αμερική και αργότερα μέσα στη χρονιά, θα φτάσουν Ευρώπη από τη Vodafone Europe.

Το KIN One είναι αυτό που μοιάζει με αυγό και έχει κάμερα 5 Megapixel και το KIN Two θυμίζει περισσότερο messaging κινητό και φοράει κάμερα 8 Megapixel.

Επεξεργάστηκε την 13 Απριλίου 2010 9:24

Σχόλια

  • Πωπω έχω να δω Sharp κινητό χρόνια στην Ελλάδα... Κρίμα που δε μένουμε Γιαπωνία, εκεί η Sharp βγάζει φοβερά μοντέλα :S

  • Δεν τα χωνεψα ποτε λογω του οτι τα εφερνε η Vodafone..
    Δεν θα ξεχασω το GX30 που ειχε 400 ευρω και ειχε κλειδωμενα Bluetooth ,τις υπερυθρες ακομα και το mp3..
    Ελεος.
    Και τα συγκεκριμενα οπως βλεπω...Παλι Vodafone..Οποτε απο τωρα Χ για μενα!

  • Τα κινητά Sharp (επί εποχής GX20) είχαν τις καλύτερες οθόνες, ήταν απίστευτες. Όμως εξ αιτίας του εγκατεστημένου Vodafone μενού, είχαν απαξιωθεί.

    Και τα δύο ΚΙΝ μου αρέσουν... παρόλα αυτά, στα review videos, το μενού τους κολλάει ελαφρώς.. καμμία σχέση με αυτό που βλέπουμε στα διαφημιστικά τους.

  • Αποτυχία! Το πληκτρολόγιο έχει μόνο τα απαραίτητα και είναι μόνο γιά μηνύματα! :( Με τα 4+ qwertyable κινητά από Samsung, 3+ από Nokia και 1-2 από HTC, LG και Sony Ericsson αυτά τα 2 θα περάσουν σε 3η, 4η ίσως και πέμπτη μοίρα! :D

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.