Microsoft Lumia 1330, Θα παρουσιαστεί αύριο μαζί με το 535;

Την Τρίτη 11 Νοεμβρίου αναμένεται να παρουσιαστεί το πρώτο Lumia smartphone με το λογότυπο της Microsoft αφήνοντας ιστορικά ως τελευταία Nokia smartphones τα Lumia 830 και Lumia 735. Αυτό λέγεται ότι θα είναι το Microsoft Lumia 535 που είδαμε πρόσφατα στις πρώτες leak φωτογραφίες αλλά φαίνεται ότι ακόμα ένα μοντέλο βρίσκεται προ των πυλών.

Το Microsoft Lumia 1330 ίσως να εμφανίζεται στην παρακάτω φωτογραφία ανάμεσα σε άλλα Lumia smartphones με τις φήμες να κάνουν λόγο για ένα tabletόφωνο με οθόνη 6 ιντσών και φυσικά το λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8.1 της Microsoft.

Microsoft Lumia 1330, Microsoft Lumia 1330, Θα παρουσιαστεί αύριο μαζί με το 535;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ευάγγελος

Στην αρχή η NOKIA με τα LUMIA 735,730 και τώρα MICROSOFT LUMIA,πάνε να βάλουν πολύ γερά στάνταρ στον ανταγωνισμό κινητών ανεξαρτήτως λογισμικού.
Μέχρι νεωτέρας, το 730/735 είναι πολύ ψηλά σε μια ενδεχόμενη αγορά μου για τα Χριστούγεννα.

Batel

Όντως ο Snapdragon 400 του Nokia 730 , με τα 7 Megapixel κάμερα , η μνήμη RAM 1GB και μπαταρία 2200 mAh στην εκπληκτική τιμή των 260 ευρώ έβαλαν φωτιά στον ανταγωνισμό! Υπάρχει βέβαια και το άλλο ανέκδοτο με τον Τοτό που είναι καλύτερο.

Junkermann

Θα παραγγείλω το 735 αυτή την εβδομάδα.

Μαζί θα πάρω και ένα – δύο καπάκια σε άλλα χρώματα (κωδικός CC-3086).
https://lumiaconversations.microsoft.com/2014/09/04/more-accessories-for-morelumia/

Και όταν είναι είναι διαθέσιμο το Microsoft Screen Sharing.
https://lumiaconversations.microsoft.com/2014/09/11/microsoft-screen-sharing-for-lumia-phones/

_Junkermann

pazzo

Αναρωτιέμαι όλοι αυτοί που σνομπάρουν τα windows phone, εάν έχουν ασχοληθεί μαζί τους έστω και για μια δυο ώρες. Η απλά βγάζουν συμπεράσματα παίζοντας για 1 λεπτό με τα εκθεσιακα των καταστημάτων..

takis

Τα δουλεύω τα τελευταία 3,5 χρόνια και δεν θέλω να αλλάξω.Το μόνο που ζητάω και περιμένω ενα κινητό ναυαρχίδα που να τα έχει όλα..Όχι πως δεν είναι καλό το 930 αλλά έχει ελλείψεις.

Πέτρος Π

@Batel : Από το σχόλιό σου νομίζω οτι δεν πρέπει να έχεις ασχοληθεί ποτέ με Windows Phone… Έχεις το κλασικό σύνδρομο αυτών που ασχολούνται αποκλειστικά με android, που ενδιαφέρονται μόνο με τα specs, χωρίς να κοιτάνε το σημαντικότερο που είναι η εμπειρία χρήσης… Τι να τα κάνω τα 4 gb μνήμης στο Android, όταν στα Windows phone έχω τις ίδιες επιδόσεις με μόνο 1 gb??

Sot11

Batel δηλαδή σύμφωνα με την “λογική” σου, θα έπρεπε να τα χαρίζουν;

nikmour

@Junkermann τώρα είδα ότι δεν είναι συμβατή η Microsoft Screen Sharing με το L925. Άντε να δούμε με ποιο θα το αλλάξω. Μάλλον με το 830 λόγω denim και όχι με το 930

manolis

είναι γεγονός πως το προφίλ των χρηστών windows είναι διαφορετικό με αυτό της μάζας που έπεσαν στο android γιατί αυτό τους πάσαραν… και δεν είχαν λεφτά για ios.
σε windowsphone πας γιατί εσύ το επιλέγεις.
Σε android Πας απο συνήθεια και γιατί οι τιμές ξεκινούν από 90€…
Η ποιότητα κατασκευής των συσκευών και η σταθερότητα τους μπορεί να αξιολογηθεί μόνο από ανθρώπους που έχουν τέτοιες ¨ευαισθησίες” …

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.