Microsoft Lumia 850: Renders δείχνουν το πιο λεπτό Lumia μέχρι σήμερα

Πριν την επίσημη ανακοίνωση των Microsoft Lumia 950 XL και Microsoft Lumia 950, είχαμε ακούσει ότι η Microsoft ετοιμάζει τα Lumia 750 και Lumia 850. Ωστόσο, τα πρώτα smartphones με Windows 10 ανακοινώθηκαν, δεν είδαμε τα 750, 850 και όπως ήταν αναμενόμενο θεωρήθηκε ότι η Microsoft ίσως και να τα ακύρωσε.

Σύμφωνα με τις σημερινές πληροφορίες του @OnLeaks, το Microsoft Lumia 850 είναι ακόμη στα σχέδια της εταιρείας. Λέγεται ότι έχει μεταλλικό frame με διαστάσεις 155.9×77.23×6.92 χλστ., το πιο λεπτό Lumia μέχρι σήμερα. Δηλαδή είναι λίγο πιο μεγάλο από το Microsoft Lumia 950 XL, το οποίο έχει οθόνη 5.7 ιντσών και διαστάσεις 151.9×78.4×8.1 χλστ. Άρα σίγουρα δεν περιμένουμε οθόνη 5 ιντσών, όπως είχε ακουστεί.

Ο @OnLeaks διέρρευσε κάποια renders λέγοντας ότι βασίζονται σε βιομηχανικά σχέδια που προέρχονται από αξιόπιστη πηγή. Προς το παρόν εμείς δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι αυτή θα είναι η συσκευή.

Πηγή

Σχόλια

  • Πριν καν ανοίξω το συγκεκριμένο αρθρο είχα σκεφτει... σιγουρα θα εχει πλάτος λιγότερο απο 7 χιλιοστά και στο σημείο τις κάμερας θα φτάνει τον πόντο δλδ ενα εκατοστό!!!
    Ανοίγω το αρθρο, το διαβάζω και διαπιστώνω οτι έχω πέσει λίγο έξω...
    Εντάξει τώρα τραγικό πράγμα αυτό με τις κάμερες που προεξέχουν!!!!
    Κατα τα άλλα μάλλον θα είναι κάτι καλό αλλά με αυτά που κάνουν στο θέμα κάμερα ούτε καν θα το σκεφτώ για αγορά ακόμα και στη μισή τιμή αν μου το διναν!!!

  • Τα renders μου φαίνονται περίεργα... Έχουν τα ακουστικά στην κάτω μεριά και την micro-usb στην πάνω.

  • @Ιωάννης jb για την ωρα αν θέλεις καλή camera πας σε μεγάλο αιθιτηρα (αναγκαστικά καβουρα) αν χέστηκες για την camera ότι και να βάλουν μέσα δεν θα πρέπει να παραπονιέσαι

  • Παίδες το είδα από κοντά.
    Είναι καλό το κινητό. Έχει τη καλύτερη κάμερα μέχρι τώρα σε κινητό, έχω το g4.
    Πολύ πιο αληθινά χρώματα χωρίς παρενέργειες!!!!!!! Όμορφη μεγάλη οθόνη το xl γρήγορο μια χαρά. Το μόνο αρνητικό είναι ότι...... Πας για καλό κινητό, κοστίζει τόσα λεφτά και είναι ταπερακι σκέτο!!! Απαράδεκτο!!!!

  • @Nikolakis Το άρθρο είναι για το 850 το οποίο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα..
    Λογικά μιλάς για το 950 XL, όταν λες "ταπεράκι" εννοείς πλαστικούρα σκέτη? Γιατί υπάρχουν καπάκια με δέρμα κτλ από τρίτες εταιρείες οι οποίες συνεργάζονται με τη Microsoft. (δες πχ "950 back covers" στο youtube, Mozo)

  • Ο Νικολάκης ανακάλυψε τη μηχανή του χρόνου. Πολύ μπροστά οι αναγνώστες του techblog! :P

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.