Microsoft Lumia 850: Διέρρευσαν οι πρώτες live φωτογραφίες;

Μετά την αποκάλυψη των renders του Microsoft Lumia 850, έχουμε και την πρώτη διαρροή πραγματικών φωτογραφιών που πιστεύεται ότι ανήκουν στη νέα συσκευή της Microsoft και φαίνονται ότι έχουν την ίδια εμφάνιση με τα renders που εμφανίστηκαν πριν λίγες μέρες.

Οι φωτογραφίες της νέας Windows 10 συσκευής έκαναν την εμφάνισή τους στο Κινεζικό blog Tieba και φαίνεται μια αρκετά μεγάλη συσκευή, παρόμοια με εκείνη που εμφανίστηκε σε renders πριν λίγες μέρες, με μεταλλικό περίβλημα και μονό LED flash πάνω από την κάμερα ενώ το λογότυπο της Microsoft φαίνεται διακριτικά στο μέσο της συσκευής. Είναι επίσης άγνωστο το αν η συσκευή θα διαθέτει μπροστινό flash για την εμπρόσθια κάμερα ή αν θα έχουμε αναγνώστη ίριδας για το ξεκλείδωμα της συσκευής.

Αυτό που παρατηρούμε είναι ότι οι φωτογραφίες αναφέρουν ότι η συσκευή διαθέτει οθόνη 5.7 ιντσών ανάλυσης Full HD 1920×1080 pixels καθώς και τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 617 που λογικά θα συνοδεύεται από τη GPU Adreno 405. Μένει να δούμε τι μας επιφυλάσει η Microsoft για τις επερχόμενες συσκευές με Windows 10 καθώς αναμένεται ο ανταγωνισμός με τα υπόλοιπα smartphone να είναι ιδιαίτερα έντονος.

Πηγή

Σχόλια

  • Αν έχει 2 giga ram και 16 ή 32 gb capacity θα είμαι σε μεγάλο δίλημμα με το aqua m5
    για να αλλάξω το 920. Μιλάμε για τιμές έως 300 ευρώ φυσικά.
    Αναμονή

  • Άντε δεσποινίς μικροσοφτ, βγάλε επιτέλους κινητά με SD 6xx και 2 γκιγκα ραμ για την μεσαία σειρά λουμια!
    Το κινητό μου (lumia 730) είναι στα όρια να σηκώσει λευκή σημαία, δεν αγαπάει τα W10m :ρ

    Βγάλε και ένα στις 5 ίντσες με τιμή κάτω από 300 και να δεις που θα γίνει το best seller όσων προτιμούν παραθυροτηλέφωνο!

  • Aμα ακολουιησει την σχεδιαστικη γραμμη των 950 σιγουρα εχουν απολησει τους υπαληλλους της νοκια .

  • @rose Ήδη έχει διώξει αρκετούς το 2014 και έχει κρατήσει αυτούς που τρέχουν και εξελίσσουν τις εφαρμογές της ΝΟΚΙΑ που κληρονόμησε η microsoft. ( lumia camera , cinemagraphic e.t.c)
    Μάλλον παίζει να γίνει η συγχώνευση της σειράς 7 με την 8 ,μιας και είχε ανακοινωθεί πως από το 2016 θα έχουν 6 μοντέλα συνολικά : 550, 650 (πιθανόν) ,850 , 950 ,950 xl και surface phone ή 1050 (διάδοχος του 1020)

  • Για να δούμε τι θα δούμε.
    Πάντως το 950 XL (το έχω στα χέρια από χτες), αριστεύει σε αυτό που λέμε "εμπειρία χρήσης".
    Χαίρεσαι να το δουλεύεις.

  • @NLS To store πως είναι σε σχέση με το 8.1 ? Βλέπεις βελτίωση σε αριθμούς , ποιότητα των εφαρμογών ? Το λειτουργικό γενικά ,από όσο έχω ψάξει είναι αισθητά πιο γρήγορο .
    Σαν κατασκευή (Polycarbonate) είναι ο.κ?

  • @NLS καλορίζικο. Τα w10 πως τα βλέπεις από θέμα bugs κλπ? εγω με το 930 σε developer preview, κυρίως o edge browser έχει τα θεματάκια του, και το onedrive δεν μου συγχρονίζει τις νέες φωτογραφίες. Να υποθέσω ότι ήδη έχουν λυθεί όλα αυτά στο 950 ή είναι το ίδιο με ότι βλέπω στο preview?
    (OS build:10.0.10586.29 έχεις ή κάποιο νεότερο?)

  • Ευχαριστώ παιδιά.

    - Το Store είναι χάλι. Γνωστό. Αλλά νομίζω θα πάει καλύτερα μέσα στο εξάμηνο.

    - Το λειτουργικό είναι θεϊκό. Απλά.

    - Η κατασκευή είναι φανταστική. ΔΕΝ δείχνει ΜΗ premium (ναι διπλή άρνηση - γιατί δεν θέλω να το βάλω στο επίπεδο κατασκευής του S6 πχ. αλλά δεν δείχνει φτηνιάρικο σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση).

    - Σαν ταχύτητα πετάει. Αλλά δεν έχω βάση σύγκρισης με το 8.1 πόσο μάλλον σε αντίστοιχο CPU.

    - Bugs δεν έχω δει κάτι ιδιαίτερο. Τίποτα "περισσότερο" από ότι βλέπω στο Android. Έτυχε κάποιο app update να θέλει 2-3 προσπάθειες. Το software της κάμερας θέλει λίγο βελτίωση. Η κάμερα βέβαια ΑΛΛΟ επίπεδο από ότι έχω δει.

    - Δεν είχα πρόβλημα συγχρονισμού με onedrive. Πήγαν άνετα οι φωτό και ήρθε η... μια που είχα.

    - Ο Edge είναι γρήγορος, δεν έχω δει ιδιαίτερα θέματα.

    - Έκδοση είναι η .0 ακόμα. Δεν έχω ενεργοποιήσει insider (ούτε θέλω, δουλεύω με το κινητό), ενώ OTA αλλά και με το recovery tool με δείχνει ακόμα latest. Λογικά σε 1-2 μέρες θα έχει έρθει το update που είπαν ότι βγήκε.

    - Το iris scanning είναι χειρότερο από ότι πρέπει (σε σχέση με τα φετινά thumbnail scanners) αλλά καλύτερο από ότι περίμενα. Ειδικά αν του κάνεις 2-3 "improve" σε διαφορετικούς χώρους και φωτισμούς. Δουλεύει μέρα και νύχτα (σε τελείως σκοτάδι), είναι αρκετά ψαρωτικό, αλλά πράγματι θέλει να το φέρεις σε φυσική απόσταση (όχι κοντά ιδιαίτερα) από τα μάτια σου. Άρα δεν ξεκλειδώνει "βγαίνοντας από την τσέπη" (που πετυχαίνεις με τους thumbnail scanners) και έχεις μια μικρή καθυστέρηση. Το κακό είναι ότι αν δεν σε πιάσει μέσα σε 2-3 δεύτερα (σπάνιο), μετά δεν ξαναπροσπαθεί αλλά θέλει PIN, εκτός αν πατήσεις ξανά το power (ανοιγόκλεισμα οθόνης). Πιστεύω αυτά θα βελτιωθούν με τον καιρό.
    Από την άλλη ΜΟΛΙΣ δοκίμασα με Rayban ολόμαυρα και αρκετά "καθρευτέ" και δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να με αναγνωρίσει. Ψάρωσα.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ιάκωβος Μπελώνιας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.