Smartphones

Microsoft Lumia 950/950 XL: Η Microsoft δίνει “double tap to wake”

Πριν από μερικούς μήνες η Microsoft είχε αφήσει να εννοηθεί ότι τα Microsoft Lumia 950 και Microsoft Lumia 950 XL θα πάρουν το “double tap to wake” feature, και τελικά άρχισε να δίνει update που περιλαμβάνει το νέο χαρακτηριστικό.

Η Microsoft είχε πει ότι “double tap to wake” για τα Microsoft Lumia 950 και Microsoft Lumia 950 XL είναι ένα κοινό αίτημα και ζήτησε από τους χρήστες της να το ψηφίσουν στο Feedback Hub. Δεδομένου ότι ξεκίνησε να το δίνει, υποθέτουμε ότι υπήρχε αρκετή ζήτηση.

Οι πληροφορίες λένε ότι το update αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμο μόνο μέσω του Windows Device Recovery Tool και σύντομα θα έρθει μέσω OTA.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 3 Ιουλίου 2016 10:22

Σχόλια

  • στο nokia920 το εχω απενεργοποιησει γιαν μην καταναλωνει μπαταρια,οπως και το nfc,αυτοματη διουμιουργια αντιγραφου ασφαλειας στο onedrive,τη δονηση στα πληκτρα και καναδυο εχτρα ακομα και εχω κερδισει το συν 50% μπαταρια

  • Καιρός ήταν πια να φέρει το double tap και στο 950 ! Οσο για την μπαταρία, εκεί που η μπαταρία εξαντλείται αμέσως είναι με το GPS και τους χάρτες, αν το χρησιμοποιήσεις για αρκετή ώρα και δεν έχεις φορτιστή την πάτησες. Επίσης, κάτι που είδα για πρώτη φορά φέτος είναι μήνυμα υπερθέρμανσης όταν το έχω με GPS πάνω στο ταμπλό του αυτοκινήτου όπου το χτυπάει ο ήλιος (δεν το είχα ξαναπάθει με κανένα άλλο κινητό, κυρίως samsung).

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.