Microsoft McLaren Windows Phone, το φθινόπωρο με χειρονομίες τύπου Kinect;

Πριν από λίγες μέρες ακούσαμε ότι η επόμενη Windows Phone ναυαρχίδα της Microsoft θα έχει την κωδική ονομασία McLaren, θα είναι ο διάδοχος του Nokia Lumia 1020, θα έχει εντυπωσιακή κάμερα και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του μέσα στο φθινόπωρο. Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι θα έχει 3D Touch system το οποίο οποίο θα λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο με το Kinect της Microsoft.

Το 3D Touch θα επιτρέπει στους χρήστες να αλληλεπιδρούν με την συσκευή χωρίς να απαιτείται να αγγίζουν την οθόνη ενώ παράλληλα η Microsoft θα κρατήσει την συγκεκριμένη τεχνολογία αποκλειστικά για τις δικές τις συσκευές και όχι για όλα τα Windows Phone τρίτων κατασκευαστών.

Σύμφωνα με τις φήμες η Nokia ήταν αυτή που εργαζόταν στη συγκεκριμένη τεχνολογία εδώ και πολλά χρόνια. Το 3D Touch θα χρησιμοποιεί αισθητήρες που θα επιτρέπουν να απαντάμε σε κλήσεις κρατώντας το κινητό στο αφτί, η ανοιχτή ακρόαση θα ενεργοποιείται όταν το κινητό τοποθετηθεί σε flat επιφάνεια, θα κλείνει μόλις τοποθετηθεί στην τσέπη ενώ θα μπαίνει στο mute μόλις το κρατήσεις ανάποδα επάνω σου.

Αυτό που θα επιχειρήσει να κάνει η Microsoft είναι να καταργήσει τα κουμπιά πάνω στην οθόνη αλλά και στο πλάι. Για παράδειγμα αν τραβάτε φωτογραφίες θα μπορείτε να κάνετε ζουμ σύροντας τα δάχτυλά σας στα πλάγια της συσκευής.

Επιπλέον, το 3D Touch της Microsoft θα επιτρέπει την αλληλεπίδραση με τα Live Tiles του Windows Phone τα οποία χωρίς να τα αγγίξουμε (απλά κρατώντας το δάχτυλο από πάνω) θα ενεργοποιούν συγκεκριμένες επιλογές, θα είναι κάτι παρόμοιο με το MixView στο Zune desktop software της Microsoft.

Αν και παρόμοιες λειτουργίες έχουμε δει στο παρελθόν και σε άλλες συσκευές (βλέπε motion gesture controls της Samsung) είμαστε περίεργοι να δούμε το 3D Touch της Microsoft εν δράσει. Μην ξεχνάμε ότι περιμένουμε στις 18 Ιουνίου και την πρόταση της Amazon όσον αφορά στο 3D interface.

, Microsoft McLaren Windows Phone, το φθινόπωρο με χειρονομίες τύπου Kinect;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

34 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρήστος Γ.

Δηλαδή από τις κινήσεις μου θα καταλαβαίνει το κινητό τι θέλω να κάνω; Ευτυχώς, γιατί ώρες-ώρες ούτε εγώ δεν ξέρω τι θέλω να κάνω. Ειδικά σε εκείνες τις φάσεις που αμφιταλαντεύεσαι “να την πάρω τώρα ή να μην την πάρω;” το κινητό θα καταλαβαίνει προς τα που κλίνεις και θα φροντίζει για τα περαιτέρω… Σωθήκαμε!

JohnWave

Δεν ξέρω κατά πόσο θα με βόλευαν οι λειτουργίες κίνησης. Στο κινητό μου έχω απενεργοποιήσει τις 3 λειτουργίες ελέγχου κινήσεων που έχει ( αναστροφή, πιάσιμο, σήκωσέ το ) γιατί πιο πολύ πρόβλημα μου δημιουργούσαν αντί να με διευκολύνουν. Όσο για τα gestures , αυτά είναι καλοδεχούμενα.

Sot11

Ένα ειναι το σίγουρο, οτι αν δεν λέγετε νοκια θα πατωσει πιο πολυ κι απο την blackberry!

killbillgr

Κάτσε να βγάλω λίγο χολή.
Άντε να δούμε και κάτι καινούργιο, κάτι ζωντανό, κάτι καινοτόμο γιατί με τόσες αδιάφορες ναυαρχίδες πήξαμε από καινοτομικές (εκτός του G3 που είδαμε κάποιες διαφορές).Πάντα θα ήθελα ένα κινητό 📱 χωρίς κουμπιά, μας το έδωσε κάποτε η το κινητό 📱 χωρίς κουμπιά αλλά βέβαια δεν το υποστήριξε και πριν γεννηθεί πέθανε το τότε κινητό και το φάγαμε στον κολο με το συμπάθιο για το σχόλιο αλλά τα είχα ακουμπήσει τότε 900€. Μιλάω για το Nokia N9. Τώρα πιστεύω με Microsoft δεν θα το εγκαταλείψουν.

nikos

Αν θυμάμαι καλά το 1020 ήταν το πρώτο windows phone με 2gb ram κατά τα άλλα ήταν ίδιο με το 920 με μεγάλη διαφορά φυσικά την κάμερα!Θα ήθελα λοιπόν ένα Lumia 930 με 3gb ram(όχι ότι τα χρειάζεται,με 512mb δουλεύουν τέλεια τα windows phone,απλά έτσι για να δούνε εκεί στο android τι θα πει ταχύτητα!)και φυσικά μια κάμερα καλύτερη και από το 1020(αν γίνεται να βελτιωθεί κι άλλο το σχεδόν τέλειο)χωρίς όμως να έχει τόσο μεγάλο εξόγκωμα στην πλάτη.Εδώ είναι το δύσκολο και εδώ θα φανεί η μαγκιά της Nokia.Μετά άντε να ψάχνουν οι haters να βρουν αρνητικά(πρώτα πρώτα θα πουν για το sore φυσικά,άσχετα αν τα apps καλύπτουν το 90% των χρηστών)μήπως και πιστέψουν ότι το δικό τους είναι κορυφαίο και ότι όλα τα άλλα είναι χάλια!Δεν έχω θέμα με το Android(ίσα ίσα που μου αρέσει πολύ απλά προτίμησα τα WP λόγο σταθερότητας)όμως έχουν κουράσει οι χρηστές του που επι το πλείστων κράζουνε οτιδήποτε διαφορετικό(βλ. ios,windows phone)

Sot11

Killbillgr +1 συμφωνώ με οτι είπες! Και είχα πάρει και εγω το n9 ακομα το εχω! Επικό κινητο, πιστεύω οτι ακομα και τώρα δεν εχει να ζηλέψει τίποτα απο τις καινούριες ναυαρχίδες!

nikmour

Το 3d touch θα είναι θέμα hardware ή μόνο θένμα software. Να πάρεις το 930 και μετά να σου πουν ότι δεν παίρνει αναβάθμιση είναι κάτι που πρέπει να δούμε.

Erevos

Κινητό 480 x 854 pixels, 3.9 inches , 1 GHz δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα κινητά του 2014 δηλαδή…τελικά όντως πρέπει να τους ψεκάζουν κάποιους δεν εξηγείται διαφορετικά…

killbillgr

@Erevos αν και η οθόνη σε ανάλυση δεν ήταν από τα δυνατά σημεία του κινητού είχε αλλά χαρακτηριστικά που το είχαν κάνει δυνατό. Όπως clear black amoled, ήταν πολυκαρμπονικο το κινητό, Gorilla Glas, φωτογραφική Zeiss 1g rοm. Βέβαια σήμερα κυρίως τα ανδροιδη κινητά άμα δεν έχουνε καμία 500αρια γιγα ραμ και καμιά 200αρια επεξεργαστές δεν είναι κινητό της προκοπής για εσάς. Έτσι σας μάθανε και έτσι ποια βλέπετε των κόσμο των έξυπνων κινητών τηλεφώνων. Σήμερα όπως ξέρεις τα window phone 📞 με ram 512 δουλεύουν απροβλημάτιστα.Για αυτό @niko όπως είπες και εσύ στα 512ram λειτουργούν απροβλημάτιστα και για αυτό θα σου έλεγα τα 3g ram που λες είναι υπερβολή και θα έλεγα να μηνούν στα 2g ram. Για αυτό μην πέφτεις στην παγίδα των ανδροι που αυξάνουμε τις ram και έχουν γίνει θύματα οι καταναλωτές τρέχοντας πίσω από κάθε τελευτεα ναυαρχίδα για να προλάβουν την καινοτομία

Erevos

Ποιος είναι θύμα? Εμείς που πήραμε κινητό της προκοπής ή εσύ με την πεθαμένη nokia με 512 RAM και οθόνη 850×480…μετά από σκέψη διάρκειας 0.001 ms ξέρω την απάντηση αλλά δεν στην λέω για να μην σε στεναχωρήσω…

Manos Vs

killbillgr αν σου ζητησει κανεις να ανταλλαξεις το nokia σου με ενα G3 μην δεχτεις! Το Nokia ειναι πολυ ανωτερο! Νταξ φιλε, πηρες τοτε ενα κινητο και δεν μπορεις να παρεις αλλο, αλλα δεν υπαρχει λογος να δημιουργεις ψευδαισθησεις στον εαυτο σου. Χωρις να θελω να σε μειωσω.

George E.

Ωραία τα νέα futures, αν και στην πράξη θα φανεί τι ψάρια πιάνουν. Φαντάσου να θες να πάρεις τηλέφωνο και εκείνη την ώρα να σε γύρω-φέρνει μια μύγα και να προσπαθείς να την διώξεις… Άντε να καταλάβει το κινητό τι θες να κάνεις…

ed

Προγραμματισμός 101
“Η εφαρμογή πρέπει να καταναλώνει όσο δυνατόν γίνεται λιγότερους πόρους και να πραγματοποιεί μια λειτουργία με λιγότερες εντολές.”
Στο android συμβαινει το αντίθετο. Είναι τέλειο παράδειγμα κακού προγραμματισμού. Κάνει πολλά αλλά τα κάνει με τρελλό fragmetion στο πυρήνα. Δε συμπεριφέρεται σαν ολότητα. Δε σκέφτομαι να αλλάξω λειτουργικό σύντομα, τουλάχιστον μέχρι να υπάρξει καλύτερη υποστήριξη google από microsoft, αλλά η αλήθεια να λέγεται. Το ίδιο είχαν κατά κάποιο τρόπο τα win7, ενώ τα win8 το διόρθωσαν με πιο συμπαγή πυρήνα. Το macos ήταν και είναι συμπαγές, ένας από τους λόγους που κρασάρουν λιγότερο (μέχρι τα win8).

Conx

Ωραια αυτά τα καινούργια features και καλοδεχουμενα… Αλλα το αν θα κάνουν τη διαφορά και δεν θα είναι απλά για μόστρα… Αυτό είναι τελείως πάνω στη Microsoft. Πρέπει να είναι μια σημαντική εξέλιξη πάνω στα ήδη υπάρχοντα τηςs Samsung. Επίσης για τα σχόλια παραπάνω, παιδιά νομίζω πως εδω σχολιάζουμε επειδή μας αρέσει η τεχνολογία, όχι επειδή θέλουμε να τρολλαρουμε. Φιλικά.

Πάνος

@ορισμένους “ψεκασμένους”:
Θέλω με το χέρι στην καρδιά να μου πείτε τι σκατά προσφέρει μια ανάλυση παραπάνω του 720p (άντε για μεγάλες οθόνες 1080p), σε ένα ΡΗΜΑΔΙΑΣΜΕΝΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, εκτός απο επιβάρυνση σε cpu, gpu και στην τελική, στην μπαταρία. Το ίδιο πάει και για τη ram.

Manos Vs

@Πανος Εχεις ακουσει το mobile gaming? 😛 Τελος παντων, δεν ειναι μονο για το gaming οι μεγαλες αναλυσεις αλλα και για αλλα πολλα. Αν θελεις να βλεπεις και ταινιες και αλλα. Ο καθενας αγοραζει ο,τι τον βολευει, δεν υπαρχει λογος να τον κατακρινεται για τις προτιμησεις του. Αν σου φαινονται τοσο αχρειαστα ολα αυτα απλα μην αγοραζεις τετοια κινητα.

tiamat

oταν τα ενσωματωσε η samsung τα χαρακτηρισατε “αχρηστα gimmicks” ,τωρα που θα τα αντεγραψει η νοκια μαζι με αυτα της google απ’το moto x να σας βλεπω να κανετε κωλοτουμπες και να τα αποθεωνετε μονο θελω ποταμοπλοια -σιπς!!

αντικειμενικα μιλωντας παντως η micro δεν αστειευεται.
βλεπω να χρησιμοποιει τα καλυτερα soc πλεον της qualcomm ,να δινει ram-rom με το κιλο, γαματες οθονες μεγαλης αναλυσης(1520) ,γενικα να δινει high-end specs οπως κανει το android ,να δινει gimmicks που τα γουσταρουμε και εχουμε μαθει σ’αυτα οι androidαδες χρονια τωρα, κανει και πιο android (ελευθερο,ευελικτο) το os της, το δινει και τσαμπα πια στους κατασκευαστες οπως κανει το android…

πραγματικα !ακολουθει το android πιο πιστα και απο το android !και αυτο σαν τακτικη μου λεει οτι ειναι η μονη σωστη !και οτι θα την πατησει την apple σε 3-4 χρονακια!

tasos

@tiamat Τι αντέγραψε….για σοβαρέψου λίγο και πάνε παίξε με το trick της front camera από τη Samesung. Μάλλον δε το έψαξες και πολυ και απλά έκραξες χωρίς να ξέρεις, γιατί αν έψαχνες θα ήξερες ότι ΕΔΩ χρησιμοποιούν το ίδιο το touch panel.

Πέτρος

Παιδιά σ αυτό το τηλέφωνο η Microsoft δεν θα χρησιμοποιήσει τις κάμερες, αλλά ένα panel που θα καταλαβαίνει τα αντικείμενα. Παραθέτω και video:

https://www.youtube.com/watch?v=DThJDAPxtxM

Parastas

Καλά @πέτρος χάζεψα με το βίντεο!!

Ανδρέας

@tiamat συμφωνώ απόλυτα φίλε!
@tasos ίδιο αποτέλεσμα δεν δείνουν; Αλλα βέβαια ότι βγάλει και ανακαλύψει η samsung είναι σκουπίδι και δεν αξίζει. Είδαμε και το s health που αντέγραψε η apple αλλα και η lg με τις νέες ναυαρχίδες τους. Θα δείς που σε λίγο καιρό όλοι θα τρέχουν να βάλουνε αισθητήρες καρδιακών παλμων στις συσκευές τους και θα το θεωρείται όλοι πολύ πρώτο και καινοτόμο. Σταματήστε πλέον αυτή την έχθρα σας προς την samsung και παραδεχτήτε πλέον κάποια γεγονότα.

killbillgr

@Manos μάλλον κατάλαβα ότι δεν μπορείς να κατανοήσεις ένα κείμενο. Που και πως κατάλαβες ότι εγώ κράζω το G3 και στην τελική άμα μου πρότειναν ανταλλαγή με αυτό το κινητό εγώ θα αρνιόμουν. Βέβαια αυτο το ξέρεις εσύ, για αυτό μην ανησυχείς δεν τα κατάφερες να με μυώσεις ➖. . @Erevοs άμα αναρωτιέσαι εαν είσαι θύμα ;την απάντηση την έχουν τα κινητά που αγοράζεται. Παρακολουθούμε σε αυτό εδώ το μπλοκ τις ανακοινώσεις που έρχονται μια πίσω από την άλλη για την επομένη ναυαρχίδα πολύ συχνά. Έχεις μαζέψει ας που τα λεφτά για την ναυαρχίδα που περιμένεις και με τα πολλά βγαίνει στα καταστήματα που πας και την αγοράζεις. Στον μήνα πάνω ανακοινώνετε η επόμενη με κάτι το διαφορετικό οχι τίποτα το το εξελιγμένο απλά πράματα ανεβασμένες ram , cpu, gpu, και καμιά μπαταριά. Και πες μου τώρα εσύ ότι δεν νιώθεις κάπως μ@λ@κας μέσα σου και θύμα που μαζεύεις τα λεφτά 💰 να την απόκτησης, που σου παρουσίαζε την ναυαρχίδα εκείνη κορυφή και σε λίγο καιρό ανακοινωνόταν η επόμενη στη σειρά ναυαρχίδα. Εγώ αυτο το θεωρώ κοροϊδία και εκμετάλλευση κάνοντας κάποιους καταναλωτές αιμοδότες κυνηγώντας την καινοτομία. Για αυτο λοιπόν. Φορά αθλητικά παπούτσια 👟 και ξεκινά τρέχα 🏃 να προλάβεις να… Συνέχεια »

tiamat

@τασε μη γινεσαι υποχειριο εταιρειας χωρις λογο. εκτιθεσαι..

δεν ειπες κουβεντα και εκανες τη παπια για τα μυρια παραδειγματα που ανεφερα και απεδειξα οτι η microsoft αντιγραφει το κοσμο του android (και καλα κανει, γιατι οπως ειπα ειναι ο μονος σωστος δρομος) αλλα σταθηκες στη διαφορετικη υλοποιηση του gimmick χειρισμου που θα υιοθετησει και η microsoftonokia στα τηλεφωνα της απο δω και περα.

αα! με την ευκαιρια!!.. ,, ενημερωσου οτι και το panel του note ηδη καταλαβαινει το touch πριν ακουμπησεις το δακτυλο σου στην οθονη… απλα αυτο που θα κανει η microsoft ειναι να το εξελιξει ωστε αυτο να γινεται απο μεγαλυτερη αποσταση

οποτε φιλε μου.. δικιο δεν ειχα οτι αντιγραφει samsung στο 100% ?

Ανδρέας

@killbillgr στο μόνο που θα διαφωνήσω είναι ότι η μόνη εταιρία που έκανε μια τίμια αναβάθμιση ναυαρχίδας ήταν η samsung με το σ5 είχα και τις 2 συσκευές και μπορώ να πω ότι το σ5 είναι πολύ καλύτερο. Έχει όλα τα καλούδια που έχουν άλλες ναυαρχίδες που έλειπαν και απο το σ4 αλλα και καινούργια. Εγώ αυτό που παρατήρησα ότι όντως έκανε δουλειά η σαμμυ είναι με πιο βασικά πράγματα όπως η διάρκεια της μπαταρία. Μου κρατάει 2 μέρες εκεί που το σ4 μου κρατούσε 1 αλλα και το UI άλλη φάση. Πολύ πιο smooth και ωραίο για εμένα απο αυτο του σ4. Η κάμερα είχε και αυτή τρομερές βελτιώσεις. Για μένα άξιζε η αλλαγή.
@tiamat άστους να λένε δεν έχεις καταλάβει ότι όσοι δεν έχουν χειριστεί samsung συσκευή ναυαρχίδα του σήμερα δεν ξέρουν για αυτά. Ότι κάνει η samsung δεν αξίζει είναι σκουπίδι κ.τ.λ όταν όμως προσπαθεί μια εταιρία να το βελτιώσει τότε γίνεται καινοτομία. Το ίδιο θα γίνει και με τον αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος. Είδη ακούγονται φήμες ότι θα ενσωματώνει κάτι τέτοιο το iwatch. Wow τώρα έγινε καινοτομία.

obi

Πάτε δείτε τώρα από κοντά τα Lumia. Σήμερα.

Με ρύθμιση ευαισθησίας αφής στο υψηλό επίπεδο,
ο χειρισμός της οθοπνης του Lumia γίνεται χωρίς άγγιγμα.
Γι’ αυτό και οι διαφημίσεις των Lumia περί του χειρισμού με γάντια.
Σήμερα.

Επίσης ρίξτε ένα βλέφαρο στην οθόνη γρήγορης ματιάς περνώντας το χέρι παπνω απο το κινητό,
ή στη σίγαση με το αναποδογύρισμα της συσκευής.
Σήμερα.

Ποια Σάμαρανκ αντέγραψαν στη Microsoft;
Την τεχνολογία της Νοκι που εξαγόρασαν, είναι που χρησιμοποίησαν.

υγ:ξεκολλάτε από τη μηλοσουνγκ, δεν ασχολείται όλος ο πλανήτης με παιδιαρίσματα

Τομ

Ελατε παιδια οτι η samsung απο της smart τηλεορασης κιολας ασχοληθηκε πρωτη με αυτα ειναι γεγονος. Μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας.. Καλα λεει ο tiamat και ο Τασος εκραξε χωρις λογο.

Lumia=κινηταρες. Πανεμορφα ποιοτικα χωρις κομπλεξικο design. Πλαστικα και πανεμορφα και στιβαροτατα. Λογισμικο το οποιο μακαρι καποια στιγμη να φτασει σε app store τα αλλα δυο μεγαλα λογισμικα γιατι στις βασεις του ειναι διαμαντι.

Εγω εχω μουρλαθει με το 930

Mars

και η βασικη μου απορια ειναι η εξης:

και τι εγινε ρε παιδια αν μια εταιρεια αντιγραφει την αλλη? εσας τι σας πειραζει?
μονο και μονο για να λετε “κοιτα…το δικο μου κινητο ειχε αυτη την εφαρμογη/δυνατοτητα/οπως θελετε πες τε το – πριν απο την δικια σου!! αρα το δικο μου ειναι καλυτερο γιατι ειχε ΠΡΩΤΟ αυτην την δυνατοτητα”

so fucking what???

και τι εγινε ρε παιδες? στην τελικη το θεμα δεν ειναι να παρεις ενα κινητο με ολα αυτα που πραγματικα σε ενδιαφερουν? και ας ειναι “δανεικα” απο αλλες εταιρειες! εσενα ρε κυριε καταναλωτη τι σε πειραζει αν το ιδιο πραγμα το ειχε πρωτα η apple και μετα η samsung.

Mars

παντως και εγω ανυπομονω να δω απο κοντα το 930. και για ενα hands-on εδω αλλα και να το δω απο κοντα! (‘η να περιμενω το McLaren? 🙂

nikos

@Tiamat πόσο βαθιά νυχτωμένος παίζει να είσαι…Για να λες ότι τα windows phone αντιγράφουν το android τότε είναι σίγουρο πως δεν έχεις πιάσει ποτέ wp στα χέρια σου!Πρώτον πρόκειται για 2 πολύ διαφορετικά λογισμικά από τα οποία το windows phone είναι πολύ ανώτερο καθώς είναι καλογραμμένο σε αντίθεση με το lag Droid!Στο μόνο που υπερέχει το ουτοπικό και άξιο αντιγραφής λογισμικό σου είναι ο αριθμός των apps στο store κάτι που είναι πολύ λογικό μιας και είναι πιο πολλά χρόνια στην αγορά.Παρόλα αυτά να είσαι σίγουρος ότι θα αλλάξει σύντομα!Όσο για το IOS(με jailbreak) είναι επίσης πολύ ανώτερο όμως δυστυχώς τρέχει στη λάθος συσκευή.Σαν λογισμικό όμως είναι εξαιρετικό.Για αυτό σταμάτα να εκθειάζεις το πράσινο ρομποτάκι επειδή νιώθεις τον κίνδυνο να έρχεται…Μην φοβάσε δεν πρόκειται να χάσεις τίποτα εκτός και αν έχεις μετοχές στην google(αυτό θα εξηγούσε και την εμμονή σου να το υποστηρίζεις παντού…).

Tom

Mars δεν εγινε τιποτα συζητηση κανουμε. Δεν υπαρχει παρθενογενεση.

tiamat

@nikos !..

αν διαβασεις βγαζοντας τη μαρμελαδα απο το μυαλο σου θα δεις οτι στο πρωτο μου κομμεντ, υποστηριξα φουλ microsoft!!! λεγοντας μαλιστα οτι ειναι αγριεμενη και θα φαει λαχανο το IOS ! ..την ιδια στιγμη ομως ειπα και α-κ-ρ-ι-β-ω-ς Γ-Ι-Α-Τ-Ι αντιγραφει τρελα το android και Π-Ο-Υ αντιγραφει τρελα το android !!

michalis

Έλα ρε McLaren τρέλανέ μας…….μακάρι να έχει και μπαταρία Honda να πετάει το McLaren-Honda-Mobile.

nikos

@Tiamat το να παίρνεις κάποια features από άλλο λογισμικό δεν σημαίνει ότι το αντιγράφεις.Δεν υπάρχει παρθενογένεση, το έχουμε ξαναπεί!Και σου ξαναλέω,δεν έχεις πιάσει στα χέρια σου windows phone(είμαι σίγουρος για αυτό) οπότε δεν μπορείς να έχεις αντικειμενική άποψη!Όσο για τη μαρμελάδα στον εγκέφαλο,εγώ δεν σε πρόσβαλα άσχετα αν το επίπεδο νοημοσύνης σου κυμαίνεται πολύ χαμηλά!Και αυτό φαίνεται από τα σχόλια σου!Μάλλον είσαι 15(και πολύ βάζω…)αλλιώς δεν μπορώ να το εξηγήσω!

ironmanmark40

εαν ειναι «διαδοχος» του lumia 1020 τοτε πρεπει να διορθωσουν την «καθυστερηση» στην ληψη των φωτογραφιων (nokia camera) και να εμφανιζοντε οι φωτο των 41mp στο camera roll. τωρα τα τυπου 3d touch ειναι για marketing.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.