Microsoft, Κατέθεσε πατέντα για Quiet Time

Η Microsoft κατέθεσε μία νέα αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας με την ονομασία “Quiet Time”. Πρόκειται για μία υπηρεσία, η οποία ενεργοποιεί ένα χρονικό διάστημα σίγασης σε συσκευές που ελέγχει, και έχει την ονομασία “Quiet Time”. Με το Quiet Time θα μπορούσε, μέσω μίας συσκευής ελέγχου, να αποτραπεί η λειτουργία ενός συνδεδεμένου σε αυτή κινητού για παράδειγμα από τις 11 το βράδυ έως στις 7 το πρωί, η χρήση του πίσω από το τιμόνι ή η λειτουργία του σε δημόσιους χώρους.

Επιπλέον, το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό μπορεί να αποτρέψει το κινητό ενός έφηβου ή μίας έφηβης να λαμβάνει ή να πραγματοποιεί κλήσεις μέσα σε αυτό το διάστημα ή σε συγκεκριμένες τοποθεσίες ή ακόμα και όταν ο κάτοχος του κινητού βρίσκεται μέσα σε ένα αυτοκίνητο και οδηγεί. Στην χρονική περίοδο “Quiet Time” θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν κλήσεις για παράδειγμα μόνο στα κινητά του πατέρα ή της μητέρας ή προς κάποιες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Η συγκεκριμένη λειτουργία επίσης θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί από κινηματογράφους, βιβλιοθήκες ή επιχειρήσεις, ώστε το κινητό των χρηστών που βρίσκονται σε τέτοιες τοποθεσίες να απενεργοποιεί βασικές λειτουργίες του, όπως για παράδειγμα να απενεργοποιεί το ηχείο.

Quiet Time, Microsoft, Κατέθεσε πατέντα για Quiet Time

Quiet Time, Microsoft, Κατέθεσε πατέντα για Quiet Time

Quiet Time, Microsoft, Κατέθεσε πατέντα για Quiet Time

Πηγή 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nio

Πληρης ελεγχος των κινητων…..

Γιώργος

Προγραμμα σαν αυτο υπάρχει ήδη εδώ και χρόνια…”Μην ενοχλείται” στα iPhone..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Alphabet Google Microsoft

Η Google θέλει να εξαγοράσει την HubSpot -αξίας 30 δισ. $- για να ανταγωνιστεί τη Microsoft στην αγορά εφαρμογών cloud

Η Alphabet, η μητρική εταιρεία της Google, φέρεται να σημειώνει πρόοδο στην προσπάθειά της να εξαγοράσει την εταιρεία λογισμικού μάρκετινγκ HubSpot αξίας 30 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Gear Microsoft Samsung

Samsung Galaxy Book4 Edge: Φέρνει λειτουργίες Copilot+ και Galaxy AI με το Snapdragon X Elite

Η Microsoft ανακοίνωσε μια νέα κατηγορία προσωπικών υπολογιστών με την ονομασία «Copilot+ PCs», τα οποία εστιάζουν στην τεχνητή νοημοσύνη ικανά για 40+ TOPS.

Gear featured Microsoft Windows

Η Microsoft ανακοίνωσε τους υπολογιστές Copilot Plus με ενσωματωμένο hardware τεχνητής νοημοσύνης

Η Microsoft ανακοίνωσε την κυκλοφορία νέων υπολογιστών με Windows που έχουν ενσωματωμένο hardware τεχνητής νοημοσύνης, που ονομάζονται υπολογιστές Copilot+.

Software Microsoft Windows

Microsoft: Μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε passkeys για να μπείτε στο λογαριασμό σας

H Μicrosoft κυκλοφόρησε την υποστήριξη passkeys στους χρήστες για λογαριασμούς Microsoft, σχεδόν δύο χρόνια μετά την Apple και την Google.