Microsoft smartphone, Το θέλει και ο Steve Balmer;

Πριν δύο βδομάδες άνοιξε και πάλι η συζήτηση για το ενδεχόμενο παρουσίασης smartphone από τη Microsoft όπως με την ανακοίνωση και κυκλοφορία του tablet Surface αλλά και χρόνια τώρα της κονσόλας Xbox. Σήμερα δια στόματος Steve Balmer αρχίζουμε να πιστεύουμε ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί μιας και ο ίδιος βλέπει πολύ μεγάλη ανάπτυξη του hardware τα επόμενα 5 χρόνια και ποντάρει στους συνεργάτες τους ώστε να “εκμεταλλευτούν” αυτή την ευκαιρία.

Εσείς που αγαπάτε το λειτουργικό σύστημα Windows Phone θα δοκιμάζατε ένα Microsoft smartphone;

, Microsoft smartphone, Το θέλει και ο Steve Balmer;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρήστος Τσ.

Σαν το IOS δεν θα υπαρξει αλλο!

ted

εννοητε!!

Panos7GR

Αν και δεν είμαι κάτοχος Windows smartphone, δεν νομίζω να αγόραζα ένα της “μαμάς” Microsoft μόνο και μόνο επειδή είναι Microsoft. Για το Android ασυζητητί θα έπαιρνα ένα Google Nexus για το “καθαρό” Android και την πολύμηνη υποστήριξη, αλλά αυτό δεν ισχύει για την Microsoft. Αν δεν μου δείξει τίποτα ιδιαίτερο η MS δεν πρόκειται να αγοράσω smartphone της. Μέχρι τότε Nokia Lumia 920 με Nokia Maps (Nokia Here, πλέον), με PureView, με σώμα polycarbonate κτλ κτλ, δαγκωτό!!

Θανάσης

Αν η Microsoft βγάλει δικό της smartphone, πώς θα το λένε;

Micro-phone?

Υ.Γ. Πλάκα κάνω.

island

Ειδικά οι χρηστες iOS αν δοκιμάσουνε WP θα τους αρέσουν σίγουρα,θα βρούνε την ταχύτητα που έχουν συνηθίσει και παραπάνω, κορυφαίο smooth,μαζί με ομορφιά,χρώματα,live tiles που ανανεώνονται συνεχεια για άμεση ενημέρωση από την κεντρική οθόνη.

Επιπλέον τα WP8 έχουν το Bluetooth ξεκλείδωτο,δηλαδή γίνετε ανταλλαγή αρχείων με τις άλλες συσκευές,υποστηρίζουν SD card,mass storage και πολλά αλλα.

mike

island@ οιχριστες ιοσ μαθει σε πολυ καλογραμμενες εφαρμογες που δεν συγκρινοντε μεχρι στιγμης με αλλο λειτουργικο

dimitris

Αν είχε και την σχεδίαση της φωτογραφίας τότε εννοείτε πως ναι..

@mike ας σταματήσει πλέον αυτή η καραμέλα με τις εφαρμογές, λες και έχετε δοκιμάσει όλες τις εφαρμογές από όλα τα λειτουργικά. Πλέον οι καλές εφαρμογές παίζουν παντού και αν σε μερικές περιπτώσεις δεν υπάρχει κάποια εφαρμογή, τότε θα υπάρχει κάποια αντίστοιχη, εξίσου καλή.

STOP ΣΤΟ TROLLING!!!

JohnWave

Μου αρέσει η ιδέα να έχω κινητό με κατασκευή και λογισμικό από την ίδια εταιρία.
Μου αρέσει το Windows mobile.
=>αν και το design ήταν έτσι κοφτό όπως στη φωτό τότε θα ήθελα να το αποκτήσω.

Προς το παρόν όμως μάλλον θα στραφώ στο HTC 8S ( άντε να έρθει το ρημάδι-15 Νοέ είχαν πει).

Nick Sfac

Και να βγεί δεν θα έρθει στην Ελλάδα όπως και το Surface… >_<

Mike

Αγαπάμε Microsoft! Μακάρι να το βγάλει…

Γιάννης

όχι

md03582

Εννοειται και περιμενουμε να το δουμε. Εγω τουλαχιστον πρωτα θα δω την προταση της microsoft και στην συνεχεια θα δω με πιο απο τα nokia920, htc 8x και microsoft smartphone θα αναβαθμισω το lumia 800

Haduuken!

Πάει η Νόκια

kostas

εννοείται πως ΝΑΙΙΙ… 😉

nikolas05

H ms ειναι μπροστα παιδες και σε λειτουργικο απο θεμα εμφανισης και δυνατοτητων αλα και σε μοντερνο σχεδιασμο, δεν το πιστευα οτι τρεχουν γρηγορα και οταν αγορασα το nokia lumia 800 τοτε το καταλαβα οτι γκαζονουνννννννν και απο θεμα αισθησης αφης ειναι σουπερ και οικονομικα τα μοντελα της Nokia πλεον τα lumia!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.