Microsoft Surface Duo: Έρχεται σε μαύρο χρώμα πριν την παγκόσμια κυκλοφορία

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Microsoft θα κυκλοφορήσει μία νέα έκδοση του Surface Duo σε μαύρο χρώμα, ενώ θα ακολουθήσει και η παγκόσμια κυκλοφορία. Μάλιστα, η μαύρη έκδοση της συσκευής αναμένεται να κυκλοφορήσει αρκετά σύντομα, χωρίς όμως να έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας.

Οι πληροφορίες έρχονται από τον leakster @cozyplanes, ενώ μας επισημαίνει για ακόμη μία φορά πως θα έρθει γίνει η παγκόσμια κυκλοφορία της συσκευής, όμως μετά την κυκλοφορία της μαύρης έκδοσης. Επίσης, σημειώνει ότι δε θα υπάρχει καμία διαφορά με το αρχικό Surface Duo, παρά μόνο το χρώμα.

Αυτό ίσως στεναχωρήσει κάποιους, καθώς χθες ανακοινώθηκε ο Snapdragon 888, κάτι που κάνει πλέον το Snapdragon 855 SoC δύο γενιές παλαιότερο, χωρίς καν να μετρήσουμε τις Plus εκδόσεις των SoC. Επίσης, ελπίζουμε σε κάποιο revision του Surface Duo, χωρίς τα προβλήματα που έχουν αντιμετωπίσει οι πρώτοι αγοραστές με το πλαστικό frame της συσκευής.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Τάσος Παπανικολάου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.