Microsoft Surface Duo: Νέα προωθητικά βίντεο, έρχεται με ξεκλείδωτο Bootloader

Μπορεί η ανακοίνωση του Surface Duo να έφερε ανάμικτες κριτικές, κυρίως λόγω της τιμής του σε σύγκριση με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, όμως η Microsoft φαίνεται πως είναι αφοσιωμένη στο project και θέλει να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία παραγωγικότητας στους χρήστες smartphone.

Μετά την ανακοίνωση πως το Surface Duo θα προσφέρει τρία χρόνια ενημερώσεων OS και ασφαλείας, μαθαίνουμε άλλο ένα θετικό στοιχείο. Η ιστοσελίδα XDA-Developers είχε την ευκαιρία να μιλήσει με εκπρόσωπο της Microsoft, ο οποίος επιβεβαίωσε πως σε αντίθεση με τους περισσότερους κατασκευαστές, το Surface Duo θα έρθει με ξεκλείδωτο Bootloader. Αυτό θα επιτρέψει στην κοινότητα των προγραμματιστών να κάνουν εύκολα root, mod ή να δημιουργήσουν custom ROM για τη συσκευή.

, Microsoft Surface Duo: Νέα προωθητικά βίντεο, έρχεται με ξεκλείδωτο Bootloader

Πέραν των παραπάνω, η Microsoft κυκλοφόρησε τρία νέα βίντεο για τις δυνατότητες του νέου dual-screen, το πρώτο το βλέπετε παραπάνω, ενώ τα υπόλοιπα δύο μπορείτε να τα δείτε εδώ και εδώ. Μπορεί τα 1.399 δολάρια να είναι η “Αχίλλειος πτέρνα» της συσκευής, όμως για πρώτη φορά εδώ και αρκετά χρόνια βλέπουμε τη Microsoft να προωθεί σωστά smartphone της και να επιτρέπει στην κοινότητα να τα παραμετροποιήσει.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games featured Meta Oculus

Batman: Arkham Shadow: Το νέο VR game αποκλειστικά για το Meta Quest 3

H Camouflaj και η Oculus Studios ανακοίνωσαν το νέο παιχνίδι VR “Batman: Arkham Shadow” που θα είναι αποκλειστικό για το Meta Quest 3.

Smartphones Apple featured iPhone

iOS 17.5 beta: Θα επιτρέπει στο Find My να είναι ενεργό όταν το iPhone είναι για επισκευή

Σύντομα η Apple θα επιτρέπει στους χρήστες iPhone να στέλνουν τη συσκευή τους για επισκευή χωρίς να απενεργοποιούν το Find My.

Smartphones AnTuTu featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon 8 Gen 3: Κυρίαρχος στο AnTuTu τον Απρίλιο

Στην αρχή κάθε μήνα, οι άνθρωποι πίσω από το AnTuTu δημοσιεύουν δύο γραφήματα που αντιπροσωπεύουν τον προηγούμενο μήνα.

Software featured iOS iPhone

iOS 18: Φήμες ότι προσθέτει δυνατότητες σε 15 εφαρμογές του iPhone

Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει το iOS 18 κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας της στο WWDC στις 10 Ιουνίου.