Surface Duo: Η Microsoft υπόσχεται τρία χρόνια αναβαθμίσεων

, Surface Duo: Η Microsoft υπόσχεται τρία χρόνια αναβαθμίσεων

Το Surface Duo είναι πλέον γεγονός, με τις προπαραγγελίες να έχουν ήδη ανοίξει στην Αμερική, αν και δε γνωρίζουμε πότε και αν τελικά έρθει και στην Ευρώπη. Για να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της, ως νέος OEM στην αγορά των Android, η Microsoft πρέπει να προσφέρει το κάτι παραπάνω.

Ακολουθώντας λοιπόν τα βήματα της Google, η Microsoft δεσμεύεται πως θα προσφέρει τρία χρόνια αναβαθμίσεων συστήματος και ενημερώσεων ασφαλείας στο Surface Duo. Αυτό την κάνει τον τρίτο κατασκευαστή, μετά τη Google και την ανακοίνωση της Samsung λίγες ημέρες πριν, που ανακοινώνει επίσημα τέτοια υποστήριξη. Συνήθως οι κατασκευαστές συσκευών Android προσφέρουν αναβαθμίσεις λειτουργικού για δύο χρόνια, ενώ κάποιοι προσφέρουν ενημερώσεις ασφαλείας για περισσότερο.

Βέβαια, υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, όπως κατασκευαστές που δίνουν μία ή και καμία αναβάθμιση λογισμικού. Από την άλλη, με premium τιμή και εισερχόμενη ως νέο brand, η Microsoft θα πρέπει να αποδείξει ότι είναι δεσμευμένη στο νέο της ξεκίνημα και δε θα τα παρατήσει, όπως έχουμε δει με άλλα παραδείγματα στο παρελθόν.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nickolas

Είδα την παρουσίαση της Microsoft και να πω την αλήθεια το ζήλεψα. Είναι πραγματικά λεπτό, δύο οθόνες και διπλωμένο κάτω από ένα εκατοστό πάχος. Το skin που έχουν βάλει πολύ όμορφο και όλα φαίνονται να λειτουργούν ομαλά και γρήγορα.

Η τιμή ωστόσο δε χωνεύεται με τίποτα. Θα μπορούσα να παραβλέψω την έλλειψη nfc και κάμερα της προκοπής, αν η τιμή έπαιζε κοντά στα 800 με 1.000 δολάρια, αλλά με αυτόν τον επεξεργαστή και μόλις 6GB Ram, κακά τα ψέματα το android τη χρειάζεται παραπάνω Ram ειδικά όταν υπάρχει και το skin άλλης εταιρείας από πάνω, 1.400 δολάρια που ζητάει είναι πάρα πολλά.

Τώρα όσον αφορά τις αναβαθμίσεις 3 χρόνια καλά είναι, αλλά και πάλι για τόσο ακριβή συσκευή θα έπρεπε να είναι περισσότερα και αναφέρομαι και στις άλλες εταιρείες. Βέβαια 3 χρόνια μια χαρά θα είναι αν δεν το παρατήσει και αυτό το project όπως έχει κάνει επανειλημμένα μέχρι τώρα σε ότι έχει να κάνει με κινητά.

SUPS 👨‍⚖️

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο ακριβή συσκευή όπου το κύριο χαρακτηριστικό είναι η αναδιπλούμενη οθόνη… Πραγματικά δεν ξέρω πως μπορεί να ανταγωνιστεί τους άλλους οεμ που πραγματικά είναι πολύ ισχυροί στην αγορά των ΗΠΑ…Η κίνηση της δείχνει ότι απλά θέλουν κάποιο κέρδος και όχι σημαντικό μερίδιο αγοράς.Πριν βγείτε να σχολιάσετε όλοι από κάτω ότι “σιγά μην δεν ξέρει η τιτανοτεραστια Microsoft και ξέρεις εσύ” να θυμίσω ότι όλος ο κόσμος είχε προβλέψει τις αποτυχίες στην αγορά των κινητών τα τελευταία χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.

Software Android Chrome featured

Ψεύτικο Chrome update για Android εγκαθιστά trojan με πρόσβαση στις τραπεζικές εφαρμογές

Οι χρήστες Android να προσέχουν για μια ψεύτικη ενημέρωση του Google Chrome που τους εξαπατά να εγκαταστήσουν ένα κακόβουλο λογισμικό trojan.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.