Smartphones

Moto Cedric: Θα είναι το πρώτο της εταιρείας με Nougat Out The Box

Το πρόβλημα με τα Android smartphones είναι ότι ακόμη και αν κυκλοφορήσουν αφού έχει γίνει διαθέσιμη η τελευταία έκδοση του Android από την Google, συνηθίζεται να φορούν μέσα την προηγούμενη έκδοση του λειτουργικού συστήματος.

Αυτό σημαίνει ότι ο χρήστες θα πρέπει να περιμένουν από τον κατασκευαστή να δώσει αργότερα την νέα έκδοση μέσω αναβάθμισης.

Ωστόσο, φέτος ξεκίνησε να γίνεται μια αλλαγή με συσκευές όπως LG V20 και HTC Bolt να γίνονται από τις πρώτες μη-Nexus/Pixels συσκευές που κυκλοφορούν με Android 7.0 Nougat out of the box.

Οι πληροφορίες θέλουν ένα Moto smartphone να προστίθεται στη λίστα με τα μοντέλα που κυκλοφορούν με Nougat out of the box. Οι πηγές μιλούν για το smartphone με κωδική ονομασία “Moto Cedric”. Το μόνο που αναφέρεται είναι οι τέσσερις αριθμοί μοντέλου XT1670, XT1671, XT1675 και XT1676, η μνήμη RAM 2GB, η ενσωματωμένη μνήμη 16/32GB. Επίσης, αναμένουμε μπαταρία 2800mAh.

Ακόμη δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά φαίνεται πως δεν θα είναι κάποιο high-end μοντέλο.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται το Cedric, η συσκευή με την ίδια κωδική ονομασία έχει πάρει πιστοποίηση και από την αμερικάνικη FCC.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 9 Δεκεμβρίου 2016 15:18

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.