Smartphones

Moto E7: Οι πρώτες φωτογραφίες αποκαλύπτουν διπλή κάμερα και μεγάλο chin

Ένα χρόνο μετά την παρουσίαση του Moto E6 και μόλις λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη του Moto G 5G Plus η Motorola φαίνεται έτοιμη να παρουσιάσει την αναβάθμιση της οικονομικής της πρότασης. Η ιστοσελίδα 91mobiles μας φέρνει της πρώτες φωτογραφίες της επερχόμενης συσκευής, η οποία φαίνεται πως “φωνάζει” οικονομική από μακριά.

Όπως φαίνεται και στις εικόνες, το Moto E7 έχει αρκετά bezel περιμετρικά της οθόνης και μεγάλο chin στο κάτω μέρος, με τη μπροστινή κάμερα να βρίσκεται σε notch τύπου waterfall. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες κάνουν λόγο για οθόνη 6,2 ιντσών ανάλυσης HD+, με τη μπροστινή κάμερα να ανέρχεται στα 5MP.

Το πίσω μέρος της συσκευής φαίνεται πλαστικό, με τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων να βρίσκεται στο λογότυπο της εταιρείας. Το δικό σύστημα κάμερας βρίσκεται σε κάθετη διάταξη στο αριστερό μέρος, με το setup να αποτελείται από κύρια κάμερα 13MP και μία ακόμα στα 2MP, χωρίς να γνωρίζουμε τη χρήση της δεύτερης κάμερας.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πηγές, η budget πρόταση της Motorola έρχεται με επεξεργαστή Snapdragon 632, μπαταρία 3.550mAh και 2GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου ή 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου. Δε γνωρίζουμε προς το παρόν τιμή και διαθεσιμότητα.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Τάσος Παπανικολάου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.