Moto Edge 30 Ultra: Ίσως το πρώτο με τσιπ Snapdragon 8 Gen1

, Moto Edge 30 Ultra: Ίσως το πρώτο με τσιπ Snapdragon 8 Gen1

Νωρίτερα τον Νοέμβριο, έγινε γνωστό ότι η Motorola ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Moto Edge 30 Ultra (ή Moto Edge X30 στην Κίνα) και από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησαν οι διαρροές για την ποιότητα, τις προδιαγραφές αλλά και το επόμενο chipset υψηλής ποιότητας της Qualcomm, το Snapdragon 8 Gen 1.

Μια ανάρτηση στο Weibo από τον Γενικό Διευθυντή της Lenovo China, Chen Jin, επιβεβαιώνει εμμέσως τις προηγούμενης φήμες για την επερχόμενη ναυαρχίδα της Motorola, συμπεριλαμβανομένου του νέου chipset, καθιστώντας έτσι το Moto Edge 30 Ultra το πρώτο που θα περιλαμβάνει τσιπ Snapdragon 8 Gen1.

Ο Jin αναφέρει έναν «ισχυρό εσωτερικό πυρήνα» και «εξαιρετικές επιδόσεις», ενώ λέγεται ότι η νέα high-end Motorola θα έχει μερικές αρκετά εντυπωσιακές προδιαγραφές.

Πρώτον το Moto Edge 30 φημολογείται ότι διαθέτει κύρια κάμερα 50MP, τηλεφακό περισκόπιο 50MP και μια selfie 60MP μπροστά. Όσο για τις προδιαγραφές οθόνης, η συσκευή φέρεται να είναι μια 6,67 ιντσών FHD+ OLED ικανή για ρυθμό ανανέωσης 144 Hz.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Moto Motorola

Moto X50 Ultra: Έκανε ντεμπούτο στην Κίνα o κλώνος του Motorola Edge 50 Ultra

H Motorola παρουσίασε το Moto X50 Ultra στην Κίνα, με τη συσκευή να είναι πανομοιότυπη με το Motorola Edge 50 Ultra.

Smartphones Lenovo Motorola

Απαγορεύεται η πώληση προϊόντων Lenovo και Motorola στη Γερμανία

Δικαστήριο αποφάσισε πως η Lenovo και η θυγατρική της Motorola θα απαγορεύεται να πωλούν προϊόντα τους στη Γερμανία.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.