Το Moto G6 Play ποζάρει σε real-life εικόνες

Real-life εικόνες του Moto G6 Play ήρθαν στη δημοσιότητα από τον ρυθμιστή τηλεπικοινωνιών της Ταϊβάν, NCC. Χάρη στις νέες εικόνες, επιβεβαιώνεται ο σχεδιασμός του μοντέλου.

Η συσκευή έρχεται με οθόνη αναλογίας 18:9, ενώ στην πίσω πλευρά της συσκευής διακρίνεται το logo της Motorola, το οποίο διακρίνεται και στην κάτω δεξιά γωνία της συσκευής.

Στο περιθώριο στην κορυφή διακρίνεται το ακουστικό και αριστερά του η κάμερα και δεξιά του το LED flash. Στην πλάτη βλέπουμε τη χαρακτηριστική κάμερα της Motorola, η οποία έρχεται με έναν αισθητήρα που λέγεται ότι έχει ανάλυση 16MP και ένα LED flash.

Η συσκευή επίσης διαθέτει είσοδο ακουστικών 3,5 χιλιοστών στο πάνω μέρος και στο κάτω διακρίνεται μια θύρα micro-USB. Τα πλήκτρα αυξομείωσης της έντασης ήχου και ενεργοποίησης / απενεργοποίησης βρίσκονται στη δεξιά πλευρά του Moto G6 Play.

Το Moto G6 Play αναμένεται με οθόνη 5,7 ιντσών ανάλυσης 1440 x 720 pixels. Στην καρδιά του θα χτυπά ο Snapdragon 430 και θα έρχεται με 3GB ή 4GB RAM και 32GB ή 64GB αποθηκευτικό χώρο.

Η κάμερα selfie αναμένεται επίσης στα 16MP και η μπαταρία του λέγεται ότι θα έχει χωρητικότητα 4.000mAh.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 3 Μαρτίου 2018 14:09

Σχόλια

  • Κρινοντας απο το χωρο που καταλαμβανει το λογοτυπο υποπτευομαι οτι θα χει γιγαντομπεζελ (τυπου sony) παει απατο και αυτο

  • Αμα μας ξαναδεις moto γραψεμας ,απο τοτε που σε πηρε η lenovo σε κατεστρεψε, το moto g4 play με 7.1.1 κ το moto g4 εχει ακομα το 7.Καλα κρασιά..

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λαΐδα Λιμνιάτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.