Reviews

Nokia 8 Sirocco hands-on video από την MWC 2018

Αυτό είναι το νέο Nokia 8 Sirocco με πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι και οθόνη τεχνολογίας pOLED 5.5 ιντσών 18:9 και ανάλυση 1440×2560 pixels, επεξεργαστή Snapdragon 835, μνήμη RAM 6GB, ενσωματωμένη μνήμη 128GB και dual camera 12MP + 12MP με οπτικά μέρη ZEISS.

Ενεργοποιώντας τη λειτουργία Pro Camera έχετε πλήρη χειροκίνητο έλεγχο σε κάθε φωτογραφία που τραβάτε, κάτι που σας βοηθάει να φωτογραφίσετε όπως οι επαγγελματίες.

Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3260 mAh με δυνατότητα γρήγορης φόρτισης αλλά και ασύρματης φόρτισης. Οι διαστάσεις του είναι 140.9x73x7.5 χλστ. και η selfie camera 5 Megapixel.

Επεξεργάστηκε την 3 Φεβρουαρίου 2021 7:59

Σχόλια

  • Νομίζω ότι το περίγραμμα είναι από τιτάνιο και όχι από αλουμίνιο.

  • Πολυ καλο φαινεται αν κυκλοφλρησει στα 300 350 θα ναι κορυφη αλλιως απατο

  • εχει πολλα καλα με βασικοτερο την ολεντ στις 16:9...
    βασικα μονο καλα εχει αυτο το κινητο αλλα το μόνο μειον του ειναι πολυ σοβαρο -δεν εχει ois-

    εχοντας δουλεψει αρκετα κινητα χωρις ois εχω να πω οτι σου κανουν τη ζωη δυσκολη!!
    θελουν παιδεμα, σταθερα χερια υπομονη και επιμονη για να παρεις μια καθαρη φωτογραφια τη νυχτα!

  • ' ενεργοποιώντας τη λειτουργία Pro Camera έχετε πλήρη χειροκίνητο έλεγχο σε κάθε φωτογραφία που τραβάτε, κάτι που σας βοηθάει να φωτογραφίσετε όπως οι επαγγελματίες... '

    ενταξη δεν περνανε πια αυτα του marketing τυπου sony triluminos, motion eye και παραμυθια. ο κοσμος ξερει!

    υπαρχουν ois και ois. υπαρχουν ois θεικα που κανουν θαυματα και ois μετρια που ομως ακομα και αυτα ειναι βοηθοι.παντα ομως χρειαζονται!

    το ψηφιακο eis απο μονο του ειναι ανεπαρκεστατο βλεπε sony, one plus,huawei p10 κλπ

    ας βαλει πρωτα λοιπον η nokia το πρωτο ois στο sirocco, ας βαλει μετα και το δευτερο στον β' φακο της καμερας.... και μετα ας μιλαει για φωτογραφιες οπως οι επαγγελματιες.... μην μας εξοργιζουν τωρα με τετοιες παπατζες !!

  • Το βλέπω πάνω από 400 ευρώ είδη το απλό έχει τώρα 400 πόσο μάλλον αυτό που είναι ποιο βελτιωμένο κάπου είχα διαβάσει ότι θα είναι αρκετά υψηλή η τιμή ελπίζω να μην ισχύει αλλιώς δεν το βλέπω με τέτοιον ανταγωνισμό και χαρακτηριστικά να πάει μπροστά

  • Δεν θα πουλησει γιατι θα κανει 700-800, παιρνεις με τα μισα s7 edge, ειναι το ιδιο πανω κατω , με ελαχιστα μεγαλυτερα bezels , θυρα ακουστικων και μεγαλυτερη μπαταρια. Τουλαχιστον ειναι μια προσπαθεια απο τη νοκια , θα περιμενουμε νοκια 9 και νοκια 10.

  • Εγω δεν καταλαβαίνω με πιο σκεπτικό τιμολογουν Lg Sony Nokia... Χωρίς να θεωρώ οτι η Samsung ειναι ανώτερη σε καμια περίπτωση αλλα έστω και απο μόδα οι περισσότεροι που θέλουν να πετάξουν 700+ ευρω σε android σκέφτονται ως πρώτη επιλογή (καλώς ή κακώς) την σειρά S η Note της Samsung. Εγω δέχομαι οτι πολλα μοντέλα άλλων εταιριών συνολικά αξίζουν περισσότερο αλλα η μόδα και το μάρκετινγκ ππυ επιρεαζουν την μάζα οδηγούν στην Samsung. Πως περιμένουν να πουλήσουν σε τέτοιες τιμές οι άλλοι ; Μόνο η Xiaomi ξέρει τι αξίζει και ποια ειναι θέση της στην αγορά και τιμολογει ανάλογος και αυτο την κανει να ανεβαίνει κάθε μερα. Δηλαδή τωρα με τι σκεπτικό η OnePlus χρεώνει 560€ ένα κινητό με κάμερα ισαξια ενός mid range Sony Huawei ή Xiaomi.. Είναι μερικά πραγματα αψυχολόγητα... Και αλλα τόσα παραδείγματα. Δηλαδή υπάρχει κάποιος που θα δώσει 800 ευρω και θα πάρει το LG V30 και δεν θα πάρει ενα iPhone 8 plus δηλαδή ; Είναι μερικά πραγματα ανεξάρτητα συμπαθειας σε κάποια εταιρία και να εχεις μπορεις να τα δεις.. Εγω θεωρώ οτι η Samsung άδικα βρίσκεται εκει στο κόσμο του android αλλα αν κάποιος μου βάλει το μπιστόλι στο κεφάλι και με αναγκάσει να πετάξω ενα χιλιάρικο για android θα έπαιρνα ενα Samsung Galaxy...

  • @Σταυρος Χρι υπαρχει εκει γιατι δεν υπαρχει καμια καμια αλλη στον χωρο των κινητων... μεχρι στιγμης, η huawei ειναι πολυ κοντα και αυτη επισης επιβαλλει την τιμη που αξιζει. Οντως καποια κινητα αξιζουν αλλα ειναι λαθος η τιμη τους η δεν ειναι apple ωστε να βγαλουν κατι μαπα και να πουλησει λογω ονοματος. Λες η samsung βρισκεται αδικα στην κορυφη (ασχολιαστο) και την αλλη παραδεχεσαι οτι αν σε απειλουσαν θα επαιρνες samsung γιατι ειναι το μονο που πραγματικα τα αξιζει , δεν ξερω αν τα σκεπτικα τους ειναι αψυχολογητα η το δικο σου. Ο καθενας διαλεγει και παιρνει συμφωνα με τα δικα του κριτηρια , αλλος θελει διαφορερτικο design , os , ui , μπορει να θελει pure android και να παρει nokia , δικη του επιλογη που θα ξοδεψει τα λεφτα του και αν θα αξιζει, οπως επισης επιλογη των εταιρειων αν θα βγαζουν κινητα που δεν πουλανε. Φαινεται ποιες εταιρειες πουλανε και βγαινουν νικητες , οπως και ποιες πεφτουν, αλλαζουν πολιτικες , ακυρωνουν ναυαρχιδες , αλλαζουν ταυτοτητα , μειωνουν την παραγωγη κτλ.

  • Αυτό που ο κόσμος δεν ντρέπεται να γράφει δημόσια, με 5 ορθογραφικά ανά πρόταση και παράλληλα να έχει και άποψη επί παντός, με ξεπερνάει.

  • H ΝΟΚΙΑ παρουσιάζει σοβαρές προτάσεις , μπορεί να μην μπορεί προς το παρόν να χτυπήσει την Samsung και την Huawei αλλά κινείται στην σωστή κατεύθυνση ώστε να μην μένει πίσω από τον ανταγωνισμό πχ. βλέπω OLED οθόνη και ποιοτικό σχεδιασμό με edge. Αν διορθώσουν λίγο και την τιμολόγηση όπως έγινε με το 8 του 2017 που πρόσφατα σε προσφορά είχε 399 ευρώ τότε θα πάνε καλά.

  • Θα συμφωνησω απολυτα με τον John.Και θα ηθελα να πω στον φιλο Σταυρο που αναρωτιεται οτι αν ειχε καποιος 800 ευρω αν θα προτιμουσε LG V30 η το iphone 8 plus,ενας βασικοτατος λογος που θα προτιμουσα εγω το LG απο το iphone ειναι η πλατφορμα του (android - ειναι πολυ δυσκολη η μεταβαση στην IOS) και οτι μπορει ευκολα να επικοινωνησει με αλλους υπολογιστες.ταμπλετ και κινητα.Ειλικρινα δεν καταλαβαινω το λογο που στο iphone πρεπει να εχεις ολη την "οικογενεια" του για να μεταφερεις πχ μια φωτογραφια.
    Επειδη βγηκα εκτος θεματος,αν και sonακιας θα ηθελα να δωσω συγχαρητηρια στην ΝΟΚΙΑ που οπως φαινεται ηρθε για να μεινει και για να ΞΑΝΑ παει στην κορυφη.Ευχομαι να ξαναδω αυτες τις μονομαχιες των νοκια-σονυ που υπηρχαν παλια και να βγουν απ την μεση κορεατες και κινεζοι.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.