Motorola Droid mini, To “mini” με την περισσότερη RAM και τη μεγαλύτερη κάμερα

Με οθόνη 4.3 ίντσες HD τεχνολογίας LCD και μνήμη RAM 2GB το Motorola Droid mini προορίζεται για την αγορά της Αμερικής. Είναι το “mini” με την περισσότερη μνήμη RAM και τη μεγαλύτερη κάμερα 10 Megapixel σε σχέση με τους ανταγωνιστές του HTC One mini και Samsung Galaxy S4 mini. Το πίσω καπάκι είναι από το υλικό κατασκευής Kevlar ενώ η οθόνη του προστατεύεται από Gorilla Glass.

Το Motorola Droid mini θα ξεκινήσει να πωλείται στην Αμερική από τα τέλη Αυγούστου και αποκλειστικά μέσα από το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της Verizon.

Motorola Droid mini
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.2 Jelly Bean
Επεξεργαστής: 1.7GHz διπύρηνος
GPU:
Μνήμη RAM: 2GB
4G/ LTE
Οθόνη: 4.3 ίντσες, LCD, 1280×720 pixels, Gorilla Glass
Κάμερα: 10 Megapixel, LED flash, Full HD video 1920×1080 pixels
Δεύτερη κάμερα: 2 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB
Κάρτα μνήμης: Όχι
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth 4.0, micro USB, NFC
Μπαταρία: 2000 mAh
Διαστάσεις: 121.25×61.3×8.9 χλστ.
Βάρος: 130 γρ.

Σχόλια

  • Καλημέρα σε όλους! Κωστα πιστευεις ότι υπάρχει περίπτωση να δούμε τα νέα κινητά της motorola στην Ελλάδα? Διαβασα οτι το droid ultra θα έχει 48ωρη μπαταρία αλλα και τα χαρακτηρηστικα του mini απο δω ειναι παραπάνω απο μέτρια! Επισης το moto x φαίνεται πολύ δυνατό και ειμαι σίγουρος οτι θα ειχε ζητηση και εδω... Τι λες;

  • Το ελληνικό γραφείο της Motorola έχει κλείσει από τον Αύγουστο του 2012. Είναι στο χέρι των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας αν θα αποφασίσουν να φέρουν κάποιο μοντέλο κάνοντας δική τους εισαγωγή. Δεν έχω κάποια ενημέρωση για τα συγκεκριμένα μοντέλα.

  • Μάλιστα... Ελπίζω να το δούμε κάποια στιγμή μεσα απο skroutz τουλάχιστον...

  • δηλαδη συγνώμη....με επεξεργαστή 1,7 , 2gb ram, 16gb χώρο αποθήκευσης , NFC , LTE ,το μόνο mini σε αυτό το τηλ είναι η οθόνη και αυτό επειδή πλέον όλα τα τηλ βγαίνουν σε 4,8 - 5,2 ίντσες,,κάτι παραπάνω από αξιοπρεπέστατο τηλέφωνο....στο Ελλαδιστάν με μία καλή τιμούλα θα πούλαγε σαν φρεσκοψημένο ψωμί.,.....

  • @dimosthenis Έχεις απόλυτο δίκιο!Εγώ πάντως θα το αγόραζα με κλειστά μάτια...Για να μην πω και για το πόσο ελκυστικό μου φαίνεται το πίσω μέρος απο kevlar...;)

  • Ξερουμε αν ερθει απο κανενα σκρουτζομαγαζο αν θα υποστηριζεται κανονικα η εγγυηση...?!?! (Με προυποθεση οτι δεν θα γινει καποια εισαγωγη απο καποια εταιρεια κινητης τηλεφωνιας)

  • Αφού η Motorola ανήκει στην Google, η τελευταία θα έπρεπε να το πουλάει μέσω του google play.

    • Δεν είναι απόλυτο αυτό μιας και η δύναμη που έχει μια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας είναι μεγάλη και μπορεί να πουλήσει χιλιάδες συσκευές σε πελάτες τις. Το Motorola Moto X θα διατεθεί από το Google Play.

  • Την καλησπέρα μου και από εμένα! Το κινητό είναι must για τα χαρακτηριστικά του και σίγουρα πολύ καλή επιλογή αν κινηθεί με τον ανταγωνισμό τον mini στην τιμή (πάντα με προϋπόθεση να έρθει Ελλάδα).
    Για το service υπάρχει στην Ελλάδα και είναι σε αυτήν την διεύθυνση: https://goo.gl/7NB8GG Έχουν αποχωρίσει τα γραφεία όχι το service!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.