Το νέο Nexus 7 με φωτογραφίες και βίντεο

Δεν χρειάζεται να περιμένουμε κάτι άλλο, μόνο ίσως τα αναλυτικά και επίσημα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου Nexus 7 μιας και αυτό ποζάρει πλέον μπροστά μας με φωτογραφίες και βίντεο και αποκαλύπτεται. Το νέο Nexus 7 είναι κατασκευής ASUS και όπως μαρτυράνε οι πληροφορίες που έχουμε μέχρι σήμερα θα τρέχει την έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.3 Jelly Bean.

Update: Προστέθηκε το επίσημο βίντεο.

Update: Το νέο Nexus 7 ενσωματώνει τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon S4 Pro 1.5GHz, μνήμη RAM 2GB και έχει οθόνη με διαγώνιο 7 ιντσών και ανάλυση 1920×1200 pixels. Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται σήμερα.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 24 Ιανουαρίου 2022 14:54

Σχόλια

  • Αν και δεν μπορεις να καταλαβεις και παρα πολλα καλοδεχουμενες ολες οι αλλαγες εξωτερικα. Η αναβαθμιση στην αναλυση ισως δεν ηταν αναγκαια για αυτη τη διαγωνιο για μενα, αλλα σιγουρα φαινεται πολυ καθαρη και συμπαγης η εικονα ακομη και απο το βιντεο και προφανως θα μπορει να παιξει και full hd βιντεο 1:1. Πιο ποιοτικο και σοβαρο design και υφες. Μια χαρα.

  • Δεν μπορώ να πω, αρκετά καλό για τα χρήματα που το προσφέρουν αλλά μπορεί να μου πει κάποιος γιατί εφόσον άφησαν αυτό το τεράστιο bezel, δεν μεγάλωσαν την οθόνη ;
    Ότι χειρότερο έχω δει από πλευρά εμπρόσθιας εμφάνισης... :(

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.