Motorola Droid Turbo 2: Επίδειξη ισχύος στους ανταγωνιστές [video]

Το Motorola Droid Turbo 2 ανακοινώθηκε πρόσφατα με το κύριο χαρακτηριστικό του να είναι η άθραυστη οθόνη που υπόσχεται η Motorola. Είναι το το πρώτο κινητό στον κόσμο που εγγυάται ότι η οθόνη του δεν θα ραγίσει και δεν θα σπάσει για 4 χρόνια και όλα αυτά χάρη στην τεχνολογία ShatterShield της Motorola.

Για να μας δείξει πόσο δυνατό είναι το κινητό της η Motorola δημοσίευσε το παρακάτω video με drop test, όπου δοκιμάζει το Motorola Droid Turbo 2 απέναντι στον ανταγωνισμό. Απέναντί του μπαίνουν iPhone 6s, HTC One M9, LG G4, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 edge και Samsung Galaxy Note 5, χωρίς να καταφέρει κάποιο να το κερδίσει. Οι πτώσεις έγιναν από 1.5 μέτρο σε μια επιφάνεια από μπετό και γυαλόχαρτο.

Μαζί με το video της Motorola έχουμε βάλει ένα ακόμη με τα βασανιστήρια του κινητού, το οποίο επιβίωσε και από πτώση 15 μέτρων, αλλά σταμάτησε να λειτουργεί.

Να πούμε ότι το Motorola Droid Turbo 2 κυκλοφορεί αποκλειστικά στις ΗΠΑ, αλλά ανακοινώθηκε και η ευρωπαϊκή έκδοση με την ονομασία Motorola Moto X Force

Δείτε τα video:


Πηγή

Σχόλια

  • μοτορολα εγγυηση οσο παει και ανεβαινει αυτο η εταιρεια μπορει να μη ειναι νο1 σε πωλησεις αλλα βγαζει κινηταρες και προσιτα σε τιμες

  • Ξέρει κανείς πόσο ανθεκτική θα είναι στις γρατσουνιές? Γιατί οκ, δεν σπάει επειδή είναι πλαστική, απο γρατσουνιές όμως?

  • Mπραβο στη Motorola αλλα στο δεύτερο βιντεο λεει ότι η επίστρωση που το κραταει άθραυστο το κινητο μπροστα είναι από πλαστικο και αυτό δεν είναι καλο εάν θελεις την αίσθηση του γυαλιου. Πάντως θα ηθελα να το δω και από κοντα για επιβεβαιωση.

  • Απίστευτο, μπράβο στη Moto . Τώρα εσείς που λέτε για αίσθηση από γυαλί ( αν και νομίζω η Motorola θα έχει προνοήσει) βάλτε ένα gorilla από πάνω και τελείωσε η υπόθεση.
    Και πάλι μπράβο στην Motorola, καιρό είχα να δω κάτι που θα με εντυπωσιάσει έτσι ( φαντάσου το παλικάρι που του έκανε το τεστ-βασανιστήριο ).

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.