Smartphones

Motorola Edge Plus: Μία πιο προσιτή εκδοχή του Galaxy S22 Ultra

To Motorola Edge Plus έχει όλα τα χαρακτηριστικά μίας ναυαρχίδας, αλλά διατίθεται σε πιο προσιτή τιμή από ένα Galaxy S22 Ultra. Η νέα πρόταση της Motorola έχει ενεργή υποστήριξη για το Smart Stylus που πωλείται ξεχωριστά.

Το Motorola Edge Plus έρχεται εξοπλισμένο με μία οθόνη 6.7 ιντσών, με ανάλυση 2400×1800 pixels, τεχνολογίας OLED, με συχνότητα λειτουργίας τα 144 Hz. Στη θέση του επεξεργαστή υπάρχει ο Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1, ο οποίος μπορεί να συνδυαστεί είτε με 8, είτε με 12 GB μνήμης RAM. Ο αποθηκευτικός χώρος στην πρώτη περίπτωση είναι στα 128 GB, ενώ στην δεύτερη αυξάνεται στα 512 GB.

Η selfie κάμερα εμπρός είναι στα 60 Megapixel, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει μία κύρια κάμερα στα 50 Megapixel, με μία ultra wide στα 50 Megapixel και αναλαμβάνει, επίσης, τις ανάγκες της φωτογράφισης macro. Στο πίσω μέρος υπάρχει μία ακόμα κάμερα στα 2 Megapixel. To Smart Stylus της Motorola πωλείται μαζί με μία ειδική θήκη για το Edge Plus, το οποίο στην πιο απλή του έκδοση, χωρίς τα αξεσουάρ τιμολογείται στις ΗΠΑ στα 900 δολάρια, άρα είναι πολύ πιο φθηνό από ένα Samsung Galaxy S22 Ultra.

To Motorola Edge Plus υποστηρίζει δύο χρόνια ανανεώσεις λειτουργικού συστήματος, καθώς και την πλατφόρμα Ready For, η οποία επιτρέπει τη σύνδεση του τηλεφώνου με μία οθόνη ή μία τηλεόραση, έτσι ώστε το smartphone να μπορεί να λειτουργήσει ως ένας μικρός υπολογιστής, όπως συμβαίνει με το Samsung Dex, ενώ υπάρχει και η πλατφόρμα Thinkshield για την προστασία των δεδομένων του χρήστη.

Επεξεργάστηκε την 25 Φεβρουαρίου 2022 7:03

Σχόλια

  • Ωραίο φαίνεται στα χαρτιά αλλά εδώ Δυστυχώς νομίζω ότι θα βγει ακριβό και δεν θα πουλήσει αν κάνει κάτω από 9 κατοστάρικα θα είναι σούπερ!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.