Motorola Edge S: Ανακοινώνεται στις 26 Ιανουαρίου με Snapdragon 870

Motorola Edge S, Motorola Edge S: Ανακοινώνεται στις 26 Ιανουαρίου με Snapdragon 870

Η Motorola θα ανακοινώσει μία νέα, hign-end midrange συσκευή, με την ονομασία Edge S, η οποία θα είναι η πρώτη συσκευή με Snapdragon 870 SoC. Το νέο chipset της Qualcomm ανακοινώθηκε μόλις πριν μερικές ώρες, όμως ήδη γνωρίζαμε πως θα κάνει το ντεμπούτο του στην αγορά με συσκευή της Motorola.

Η εταιρεία δεν καθυστέρησε, γνωστοποιώντας πως η ανακοίνωση του νέου της μοντέλο, Motorola Edge S, θα γίνει στις 26 Ιανουαρίου μέσω σχετικού poster. Η νέα συσκευή αναμένεται να είναι ένα ανανεωμένο Motorola Edge+, με κυρτή οθόνη 6,7 ιντσών FHD+ και περίεργο ρυθμό ανανέωσης 105Hz. Επιπλέον, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο κύριος αισθητήρας της κάμερας θα ανέρχεται σε 64MP.

Motorola Edge S, Motorola Edge S: Ανακοινώνεται στις 26 Ιανουαρίου με Snapdragon 870

Δυστυχώς δε γνωρίζουμε προς το παρόν περισσότερες πληροφορίες, αν και αναμένουμε αρκετές ομοιότητες με το περσινό flagship της εταιρείας. Αυτό σημαίνει πως ίσως δούμε παρόμοιο σχεδιασμό, 5.000mAh μπαταρία και τριπλό σύστημα κάμερας. Όμως, η ενσωμάτωση του Snapdragon 870 μας δείχνει πως το Motorola Edge S δε θα είναι το flagship του 2021.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Geoerge

Παιδια το σαιτ υπολειτουργει σερνεται εδω και λιγες μερες ,για να φορτωσει ενα ποστ θελει 30 δευτερολεπτα και οι εικονες των ποστ ακομα πιο πολυ για να εμφανιστουν.
Εχω κανει εκκαθαριση δεδομενων στο chrome αλλα τιποτα δεν αλλαζει.
Note 10 + android 11.

Κώστας Βλαχάκης

Καλησπέρα, πραγματικά πρέπει να έχει πρόβλημα η συσκευή σου ή η σύνδεσή σου. Δεν παίζει αυτό το 30 δευτερόλεπτα. Δοκιμάσε και από αλλού, ρώτησε φίλους σου.

Γιωργος

Κ σε εμενα αργει και στα δύο κινητα π εχω (xiaomi redmi 8,huawei p30 pro) ειτε με δεδομενα ειτε με wifi… Οχι 30 δευτερολεπτα… Αλλα οι εικονες στις σελιδες αργουν ν φορτωσουν λιγο… Πχ ανοιγει η σελιδα πατάς κάπου μπαινεις κ η εικόνα φορτωνει μετα απο 7-8 δευτερολεπτα. Απο διαφορετικους browser κιολας… Chrome στο xiaomi brave στο huawei. Η αληθεια ειναι οτι δν εχω δοκιμασει εκτος σπιτιου οποτε ισως φταιει τ wifi π ειναι οντως αργο ειτε τ σημα στα δεδομενα… Αλλα συμβαινει τελευταίες μερες οχι πιο πριν.

Κώστας Βλαχάκης

Σας ευχαριστώ για το feedback παιδιά. Εμένα δεν αργεί καθόλου, αν αργούσε και το είχα καταλάβει, θα το είχαμε διορθώσει. Λίγη υπομονή πάντως! Έρχονται ωραία νέα πράγματα και η ταχύτητα θα ειναι αυτή που πρέπει, σφαίρα!

Geoerge

Γεια σου κωστα!!! Η γραμμη ειναι οκ 24ρα με καθαρο 12 -13 .αλλα και με 4G πιανω καπου 90mbps.δεν ηταν ετσι πριν λιγες μερες.

Γιώργος

Εμένα ανοίγει κανονικά το site από το chrome και έχω το motorola g6 plus.
Ούτε καθυστερήσεις ούτε τίποτα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.