Motorola Edge S: Περνάει από AnTuTu και ποζάρει σε live φωτογραφίες

Motorola Edge S, Motorola Edge S: Περνάει από AnTuTu και ποζάρει σε live φωτογραφίες

Το επερχόμενο Motorola Edge S ποζάρει στις πρώτες του live φωτογραφίες, ενώ περνάει και από το AnTuTu και μας δείχνει τη δύναμη του Snapdragon 870 SoC. Οι δύο φωτογραφίες της συσκευής εμφανίστηκαν στην ιστοσελίδα Weibo και μας δείχνουν τη συσκευή όπως δε την περιμέναμε.

Αρχικά, ως μέρος της σειράς Edge, θα περίμενε κανείς ότι το Motorola Edge S θα έρθει με κυρτή οθόνη. Αντιθέτως, βλέπουμε μία εντελώς flat οθόνη με αρκετά μεγάλα bezel περιμετρικά. Επιπλέον, στο αριστερό μέρος βλέπουμε δύο ξεχωριστές οπές για τους αισθητήρες της selfie κάμερας, κάτι που ίσως δε θα αρέσει σε πολλούς χρήστες.

Στο πίσω μέρος βλέπουμε το τετραπλό σύστημα κάμερας, σε τετράγωνο camera module, κάτι που πάλι δεν παραπέμπει στη σειρά Edge. Ο κύριος αισθητήρας του Motorola Edge S ανέρχεται στα 64MP, χωρίς να γνωρίζουμε τα χαρακτηριστικά των υπόλοιπων αισθητήρων. Μαζί όμως, ο Γενικός Διευθυντής του τμήματος κινητής της Lenovo, Chen Jin, μας δίνει το AnTuTu benchmark της συσκευής.

Motorola Edge S, Motorola Edge S: Περνάει από AnTuTu και ποζάρει σε live φωτογραφίες

Όπως μπορούμε να δούμε, το Motorola Edge S φτάνει τους 679.860 πόντους, οι οποίοι μπορεί να αυξηθούν με την τελειοποίηση του software. Ακόμα και έτσι, είναι αρκετά εντυπωσιακό το score και μας δείχνει πως υπάρχει διαφορά σε σχέση με το Snapdragon 865+ SoC. Αναμένουμε την ανακοίνωση του νέου high-end mid-range στις 26 Ιανουαρίου.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Solon

Εάν η τιμή του είναι στα 500 – 600 ευρώ έχει ελπίδες.

nostalgos

Έτσι ρε moto πάμε γερά! Έχουμε γεμίσει στην κινεζό-μαρκα! Θέλουμε ευρωπαικά και αμερικάνικα brands!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 50 Ultra: Με SD 8s Gen 3, 64MP 3x περισκόπιο και πλάτη από πραγματικό ξύλο

Το νέο Motorola Edge 50 Ultra είναι επίσημο και έρχεται με μια επιλογή πραγματικού ξύλου μαζί με δύο vegan αποχρώσεις δέρματος.