Motorola Edge+: Θα έχει κάμερα 108 Megapixel;

, Motorola Edge+: Θα έχει κάμερα 108 Megapixel;

Το Motorola Edge+ θα είναι μάλλον το επόμενο flagship smartphone της εταιρείας και όπως δείχνουν τελευταία στοιχεία, η κάμερα του θα εξοπλίζεται με αισθητήρα των 108MP. Σύμφωνα με πληροφορίες του χρήστη TechDroider, στο Twitter, η Motorola θα επιλέξει να ενσωματώσει στην κάμερα της πλάτης έναν αισθητήρα της τάξεως των 108MP, παρόμοιο με αυτόν που χρησιμοποιούν τα Mi 10 καθώς και το Galaxy S20 Ultra.

Την κύρια κάμερα των 108MP θα συνοδεύει ένας αισθητήρας 16MP ultra wide καθώς και μία 8MP κάμερα πιθανόν τύπου telephoto. Όσον αφορά την front facing κάμερα αυτή θα ανέρχεται στα 25MP και πιθανόν θα τοποθετηθεί σε ένα πολύ μικρό punch-hole στην πάνω αριστερά γωνία.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, ίσως δούμε τον Snapdragon 865 σε συνδυασμό με 12GB μνήμη RAM. Τέλος, το τηλέφωνο θα τρέχει το Android 10. Προς το παρόν, τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά παραμένουν άγνωστα και δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα τι είδους οθόνη και μπαταρία θα ενσωματώσει η Motorola στο flagship smartphone της.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 50 Ultra: Με SD 8s Gen 3, 64MP 3x περισκόπιο και πλάτη από πραγματικό ξύλο

Το νέο Motorola Edge 50 Ultra είναι επίσημο και έρχεται με μια επιλογή πραγματικού ξύλου μαζί με δύο vegan αποχρώσεις δέρματος.

Smartphones featured

Canalys: Η παγκόσμια αγορά smartphone αυξάνεται κατά 11% το 1ο τρίμηνο – Εταιρεία έκπληξη στην πρώτη τετράδα

Οι παγκόσμιες αποστολές smartphone αυξήθηκαν κατά 11% το 1ο τρίμηνο του 2024, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της Canalys.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.