Motorola, αποκαλυπτήρια για Moto G 2, X+1 και 360 στις 4 Σεπτεμβρίου

Όσο περνάνε οι μέρες και έρχεται ο Σεπτέμβριος όλο και περισσότεροι κατασκευαστές ανακοινώνουν τα event τους όπου θα μας παρουσιάσουν τα νέα τους αποκτήματα. Ήδη αναμένουμε IFA 2014 στο Βερολίνο και το Techblog θα είναι εκεί και το iPhone 6 στις 9 Σεπτεμβρίου.

Σειρά πήρε η Motorola η οποία θα πραγματοποιήσει launch event στις 4 Σεπτεμβρίου στο Σικάγο και από τις προσκλήσεις που απέστειλε βλέπουμε teaser για 4 συσκευές. Πολύ πιθανό να δούμε λοιπόν το Motorola Moto X+1, το Motorola Moto G2, το πολυαναμενόμενο Motorola Moto 360 και κάτι που φαίνεται να είναι σαν Bluetooth.

Το Motorola Moto G2 σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα έχει οθόνη 5 ιντσών 720p, Snapdragon 400 chipset με quad-core 1.2GHz Cortex-A7 CPU και Adreno 305 GPU, 1GB RAM, 8MP εξωτερική κάμερα με 720p video recording, 2MP εξωτερική κάμερα και Android 4.4.4 KitKat. Η ενσωματωμένη μνήμη είναι στα 8GB και θα κοστίζει 250 ευρώ.

Τα event ξεκινούν με τη Samsung στις 3 Σεπτεμβρίου και το Samsung Galaxy Note 4 ίσως και το Gear Solo. Την επόμενη μέρα 4 Σεπτεμβρίου η Asus θα παρουσιάσει την πρώτη Android Wear συσκευή και η Microsoft το “selfie phone”. Στις 9 Σεπτεμβρίου θα κάνει το ντεμπούτο του το iPhone 6.

Πηγή

Σχόλια

  • Το moto g2 σκέτη απογοήτευση αν είναι έτσι! Αναμένουμε το moto x+1 που νομίζω ότι θα μας εκπλήξει ευχάριστα!

  • τεχνολογική έκρηξη το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη.

    Ωραία νέα, να επιστρέψουμε δυναμικά στη ρουτίνα. Αν και δε περισσεύουν ευρώ προς το παρόν, αλλά ποτέ δε ξέρεις μέχρι Νοέμβριο τι θα γίνει.. :)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.