Motorola Moto (2015): Διέρρευσε το πρώτο render;

Το Motorola Moto X (2015) αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στο καλοκαίρι και η πρώτη φωτογραφία του έκανε την εμφάνισή της στο Twitter. Λέγεται ότι πρόκειται για press render το οποίο όμως δεν έχει καθόλου καλή ποιότητα, αλλά μας αφήνει να πάρουμε μια πρώτη εικόνα.

Στην πίσω πλευρά παρατηρούμε ότι το τρίτης γενιάς Motorola Moto X έχει διαφορετική διαρρύθμιση στην κάμερα και το LED flash σε σύγκριση με το περσινό Motorola Moto X (2014) ενώ στην κάτω πλευρά φαίνεται ότι θα προστεθεί η υπογραφή της Motorola. Στην μπροστινή πλευρά υπάρχουν δυο ηχεία τα οποία δεν γνωρίζουμε αν θα είναι stereo speakers ή mono όπως στο περσινό μοντέλο.

Από τεχνικά χαρακτηριστικά, το Motorola Moto X λέγεται ότι θα βγει σε δυο εκδόσεις, μια με οθόνη 5.7 ιντσών και μια στις 5.2 ίντσες, ανάλυση QHD, επεξεργαστή Snapdragon 810, μνήμη RAM 4GB, κάμερα 16 Megapixel και δεύτερη κάμερα 5 Megapixel.

Μέχρι να γίνει η επίσημη ανακοίνωση, τίποτα απ όσα διαρρέουν δεν είναι επιβεβαιωμένα.

Motorola Moto (2015): Διέρρευσε το πρώτο render;, Motorola Moto (2015): Διέρρευσε το πρώτο render;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος

Το βαθούλωμα στην πίσω πλευρά ειναι ο αισθητήρας αποτυπωμάτων που έλεγαν ότι θα υπήρχε και στο nexus 6.

Με το Android M να εχει επίσημη υποστήριξη για αισθητήρες αποτυπωμάτων ειναι η μόνη λογική εξήγηση. Αν βγει και κάτι παρόμοιο σε nexus θα ειμαι πολύ χαρούμενος

Dimitrisk

Λεω να αγοράσω το moto g 2nd gen. Να το παρω η να περιμενω για το επομενο; Θα ανακοινωθεί moto g το καλοκαίρι η μονο moto x?

KostasB

Μόνο να μην έχει προβλήματα θέρμανσης όπως όλα τα άλλα…

pazzo

@Dimitrisk γνώμη μου είναι πως είναι λίγο αργά να πας για το moto G αυτήν την στιγμή, αφου λογικά Σεμπτεμβρη θα βγει το καινούριο, εκτός εάν το βρεις σε καμιά πολύ καλή προσφορά. Η λογική λέει πως θα βάλουν τον snapdragon με το 8πυρηνο 1.5 Ghz (615 νομίζω), και 1.5 – 2 Gb στο καινούριο, για να ανταγονιστεί το M4 της sony και το p8 της huawei που είναι στην ίδια κατηγορία, και για τα 190 e που θα κοστίζει (κάπου τόσο έκαναν τα προηγούμενα) θα είναι πολύ καλό. νομίζω πως αξίζει να το περιμένεις, τουλάχιστον μέχρι να ανακοινωθεί και να δεις πως θα είναι.
Εγώ περιμένω την παρουσίαση του, για να δω που θα κινηθώ, moto G 2015 ή Sony M4, για να το κάνω δώρο στην κοπέλα μου.

Darth

@Dimitrisk το ποτε θα ανακοινωθούν δεν είναι σίγουρο απο τοτε που πέρασε η Motorolla στην lenovo καποια πράγματα άλλαξαν

Dimitrisk

@pazzo και γω δεν ξερω γιατι και εμενα μου φαινεται λιγο αργά αλλα σε ενα μήνα έρχεται η επιδότηση απο wind και δεν ξερω τι κινητο να παρω… Εσεις πιο μου προτείνετε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 50 Ultra: Με SD 8s Gen 3, 64MP 3x περισκόπιο και πλάτη από πραγματικό ξύλο

Το νέο Motorola Edge 50 Ultra είναι επίσημο και έρχεται με μια επιλογή πραγματικού ξύλου μαζί με δύο vegan αποχρώσεις δέρματος.