Motorola Moto G, Ανακοινώνεται την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου

Την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου θα παρουσιαστεί επίσημα το Motorola Moto G που όλα δείχνουν θα θα είναι ακόμα ένα αποκλειστικό μοντέλο για την αγορά της Αμερικής και μόνο. Το smartphone Moto G λέγεται ότι θα έχει οθόνη 4.5 ιντσών LCD IPS ανάλυσης HD, διπύρηνο (ή τετραπύρηνο) επεξεργαστή 1.2GHz, κάμερα 5 Megapixel, ενσωματωμένη μνήμη 8GB και λειτουργικό σύστημα Android 4.3 Jelly Bean.

Update: Το Motorola Moto G φαίνεται ότι θα γίνει διαθέσιμο σε περισσότερες χώρες εκτός της Αμερική. Διαβάζουμε ότι αναμένεται να κυκλοφορήσει σε Γερμανία και Γαλλία.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 4 Νοεμβρίου 2013 17:09

Σχόλια

  • Αν προσέξετε την ιστοσελίδα της Motorola για το Moto G αναγράφει την ημερομηνία κυκλοφορίας (13 Νοεμβρίου) σε πολλές γλώσσες. Νομίζω -κι ελπίζω- πως αυτή είναι μια καλή ένδειξη ότι δεν μιλάμε για κυκλοφορία αποκλειστικά στις ΗΠΑ κι αυτή τη φορά...

    • Χρήστος Στάμος, Ναι έχεις δίκιο το βγάζει σε μερικές γλώσσες ακόμα εκτός της αγγλικής! Τώρα το πρόσεξα. Για Ελλάδα πάντως δεν το βλέπω.

    • Ναι τετραπύρηνο αναφέρει και το Engadget. Το προσθέσαμε στο άρθρο μας.

  • Δεν νομίζω να είναι τετραπυρηνο αφού το moto x είναι διπύρηνο. Μάλλον και αυτό το ίδιο θα είναι και η Motorola θα προσαρμόσει τον επεξεργαστή ώστε να τρέχει πιο γρήγορα

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.