Motorola Moto G πρώτης γενιάς, σύντομα το update σε Lollipop

Αμέσως μετά την επίσημη ανακοίνωση του Android 5.0 Lollipop στα μέσα Οκτωβρίου, η Motorola μας ενημέρωσε ποιες από τις συσκευές της θα αναβαθμίσει. Μια θετική έκπληξη της λίστας ήταν και το Motorola Moto G πρώτης γενιάς. Όμως η Motorola δεν έδωσε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα που θα μπορούσε να σημαίνει ότι το upate θα έρθει αλλά όχι τόσο σύντομα όσο στις πιο νέες συσκευές.

Το Motorola Moto G δεύτερης γενιάς ξεκίνησε ήδη να αναβαθμίζεται ομολογουμένως πολύ γρήγορα, πιο γρήγορα και από κάποιες Nexus συσκευές και το Moto G πρώτης γενιάς ετοιμάζεται να πάρει σειρά σύντομα.

Η Motorola ανανέωσε το Motorola Update Services app στο πρώτης γενιάς Moto G και αν μπείτε να δείτε το changelog για το app αναφέρει “Αυτή η ενημέρωση είναι απαραίτητη για τη μελλοντική αναβάθμιση της συσκευής σας στο Android 5.0, Lollipop. Ενημερώνει το πρόγραμμα εγκατάστασης των Moto G (1ης γενιάς)”. Επομένως θα πρέπει να περιμένουμε το Lollipop πολύ σύντομα.

Επεξεργάστηκε την 19 Ιανουαρίου 2022 18:24

Σχόλια

  • παιδιά έχω το moto g δεύτερης γενιάς δεν έχω ακόμα αναβάθμιση στο κινητό...; κανονικά δεν θα έπρεπε να μου είχε έρθει?

  • Και εγώ το Moto G 2nd gen έχω. Η αναβάθμιση έχει βγει για την μονοκαρτη εκδοση... Καλυτερα να περιμενουμε παρα να παρουμε καμια αναβαθμιση πρόχειρο δουλειά όπως έγινε με το Nexus 7 του 2012 το οποίο σερνεται...

  • Καλημέρα, κι εγώ με Dual-Sim Moto G 2nd gen. είμαι (τέρμα ευχαριστημένος), και περιμένω πως-και-πως... το μονοκαρτο φίλε σίγουρα έχει πάρει Lollipop (στην Ελλάδα δηλαδή);

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.