Casio EX-MR1, η νέα selfie κάμερα με καθρέφτη

Μιας και διανύουμε μια περίοδο όπου τις περισσότερες φορές ο φακός της κάμερας που κρατάμε είναι στραμμένος στον εαυτό μας και όχι σε αυτό που βλέπουμε, η Casio είπε να κάνει πιο εύκολη τη διαδικασία των selfies με τη νέα της μηχανή. Η “Kawaii Selfie by Mirror Cam” ή αλλιώς Exilim MR1 κοστίζει γύρω στα 330 δολάρια και είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομά της.

Έχει 14 Megapixel κάμερα η οποία κρύβεται πίσω από έναν κυρτό καθρέφτη ο οποίος σε βοηθά να βλέπεις τι βγάζεις όταν τραβάς μια selfie. Ωστόσο το “αντάλλαγμα” είναι το πολύ αργό f/5 άνοιγμα φακού, λόγω της αντανάκλασης του φωτός ενώ ούτε το flash θα είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Επιπλέον, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το software για να κάνεις το δέρμα σου να φαίνεται πιο όμορφο στην κάμερα ενώ παράλληλα έχεις τη δυνατότητα για να δεις το live preview της φωτογραφίας στην οθόνη.

Η κάμερα ζυγίζει 133 γραμμάρια, έχει 2.7 ιντσών LCD οθόνη δίπλα στην οποία υπάρχουν κουμπιά για WiFi, video recording, playback κλπ. Όμως με την 700mAh μπαταρία δίνει μόλις 230 φωτογραφίες ή περίπου 35 λεπτά 1080p video (CIPA standards).

Πηγή

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.