Νέος Διαγωνισμός Techblog! Κερδίστε το Motorola Moto G

Νέος μεγάλος διαγωνισμός από το Techblog με δώρο το super smartphone Motorola Moto G! Μάθετε πως να κάνετε δικό σας το νέο Moto G με οθόνη 4.5 ίντσες HD, τετραπύρηνο επεξεργαστή, κάμερα 5 Megapixel και την πιο πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.4 KitKat! Καλή επιτυχία σε όλους!

Update: Η κλήρωση για τον διαγωνισμό με δώρο ένα Motorola Moto G πραγματοποιήθηκε και τυχερός νικητής είναι το σχόλιο-συμμετοχή Νο. 2564 (andrew andreas.xxxxx@gmail.com). Το βίντεο της κλήρωσης υπό τους ήχους του αθάνατου Frankie Knuckles (18/1/1955 – 31/3/2014) ανεβαίνει τώρα και θα είναι αργότερα διαθέσιμο εδώ. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τη συμμετοχή σας!

Update: Ο διαγωνισμος ολοκληρωθηκε. Η κληρωση θα πραγματοποιηθει μεσα στις επομενες ημερες. Σας ευχαριστουμε ολους για τη συμμετοχη σας.

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό του Techblog με δώρο ένα Motorola Moto G θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

1. Να αφήσετε ένα σχόλιο-συμμετοχή σε αυτό εδώ το άρθρο.
2. Να μας στηρίξετε κάνοντας +Εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube το μεγαλύτερο στην Ελλάδα με τους περισσότερους fans και τις περισσότερες δοκιμές σε smartphones και tablets!

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014 στις 23:00 το βράδυ και ο νικητής θα προκύψει κατόπιν κλήρωσης. Ο νικητής θα ενημερωθεί με email αλλά και μέσα από το Fan Page του Techblog!

Παρακαλούμε αφήστε ένα σχόλιο-συμμετοχή. Μην σχολιάζετε με διαφορετικά ονόματα και email. Σεβαστείτε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

Σημαντικό: Είναι πιθανό το σχόλιό σας να μην εμφανιστεί άμεσα. Παρακαλώ μην επιλέγετε «θέλω να ενημερώνομαι για νέα σχόλια με email» γιατι θα σας έρχονται αυτόματα όλες οι συμμετοχές!

Ο διαγωνισμός προβάλλεται από: diagonismos.gr, KERDISE-TO.gr, nethall.gr, www.tixerakias.com, ediagonismoi.gr, SaveandWin.gr, jaba.gr, winthis.gr, diagonismoidwra.gr, e-contest.gr.

Επεξεργάστηκε την 13 Μαΐου 2021 13:05

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.