Διέρρευσαν φωτογραφίες από το επόμενης γενιάς Motorola Moto E ή Moto G

Εκτός από το Motorola Moto X+1 το οποίο εμφανίστηκε σε prototype μορφή, η Motorola όπως φαίνεται ετοιμάζει κι άλλη μια συσκευή. Σήμερα διέρρευσαν φωτογραφίες του επόμενης γενιάς Motorola Moto E ή του Motorola Moto G.

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που διέρρευσαν στο κινεζικό Weibo η επερχόμενη συσκευή μοιάζει να έχει πολύ λεπτό προφίλ. Δυστυχώς όμως για τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν αναφέρθηκαν πληροφορίες.

Αν είναι το Motorola Moto G αναμένεται να έχει Full HD οθόνη, updated ARM V7-based quad-core επεξεργαστή, Adreno 305 και 8 MP κύρια κάμερα. Η συσκευή αναμένεται να είναι δίκαρτη και θα τρέχει Android 4.4 KitKat.

Πηγή

Σχόλια

  • Το moto g εχει ξεκινησει στην Ελλαδα να κανει το update απο 4.4.2 σε 4.4.4, το δικο μου συγκεκριμενα πηρε χθες την ενημερωση 28/7/2014

  • Motorola G και με λίγα λεφτά ξεγνοιαζεις από το άγχος για αναβάθμισεις .άσε μετά τους άσχετους να δίνουν τόσα πεταμένα λεφτά για κάτι s3, s4, s5 mini που θα μείνουν ξεκρεμαστά. ..

  • Ξέρετε ή φαντάζεστε αν το moto g θα πάρει Android L?
    Και αξίζει να αγοράσω το moto g τώρα η να περιμένω τον διάδοχο του;

  • θανο βουρ σε moto!!!...δε κρεμαει! απο τη πρωτη στιγμη εχει ανακοινωσει οτι θα δωσει στο moto g και το android L !!!!!

  • Έχω το motorola moto e και στις 30/7/14 πήρε αναβάθμιση 4.4.4 τό έχω αγοράσει εδώ καί μία εβδομάδα. Τελειο τηλέφωνο για τα λεφτά του.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.