Smartphones

Motorola Moto G Stylus: Διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά του

Το Moto G Stylus θα είναι το επόμενο smartphone της Motorola με πενάκι όπως η Note σειρά της Samsung και σήμερα διέρρευσαν στο διαδίκτυο τα χαρακτηριστικά του. Ας μην τα πολυλογούμε όμως και ας μπούμε κατευθείαν σε αυτό που μας ενδιαφέρει πραγματικά.

Χαρακτηριστικά

Το Moto G Stylus θα έχει οθόνη στις 6.36 ίντσες με ανάλυση 2300 x 1080 pixels και punch-hole στην πάνω αριστερά γωνία. Εσωτερικά θα κρύβεται ο Snapdragon 665 της Qualcomm σε συνδυασμό με 64 ή 128GB  αποθηκευτικό χώρο. Αναφορά δεν έχει γίνει στην μνήμη RAM οπότε δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πόση χωρητικότητα θα έχει.

Στο back panel τώρα θα δούμε και την κύρια κάμερα, η οποία αναμένεται να έχει τριπλή διάταξη με κύριο αισθητήρα τον Samsung S5KGM1 στα 48MP με f/1.7 σε συνδυασμό με 16MP f/2.2 117 μοίρες wide-angle καθώς και μία 2MP με f/2.2 macro κάμερα. Για τις selfie φωτογραφίες και βίντεο θα είναι υπεύθυνη μία κάμερα στα 25MP με f/2.0.

Ζωή στο smartphone θα δίνει μία μπαταρία των 4.000mAh με γρήγορη φόρτιση στα 10 ή 15W. Το τηλέφωνο αναμένεται να κυκλοφορήσει με το Android 10. Όσον αφορά τον σχεδιασμό τώρα, στο κάτω μέρος θα βρίσκεται η θύρα USB-C, το πενάκι καθώς και το audio jack των 3.5mm.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ανδρονικίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.