Motorola Moto X 2014, Έρχεται στη WIND με τιμή 599 ευρώ

Η WIND αγαπάει τη Motorola και τις επόμενες ημέρες φέρνει αποκλειστικά στην Ελλάδα το νέο Motorola Moto X 2ης γενιάς με τιμή 599 ευρώ. Πρόκειται για μοντέλο με οθόνη 5.2 ιντσών τεχνολογίας AMOLED με ανάλυση 1920×1080 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 801 2.5GHz, μνήμη RAM 2GB και ενσωματωμένη μνήμη 16GB (δεν δέχεται κάρτες μνήμης micro SD).

Motorola Moto X 2nd gen (2014)
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.4.4 KitKat (αναβαθμίσιμο σε 5.0 Lollipop)
Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon 801 (MSM8974AC) 2.5GHz τετραπύρηνος
GPU: Adreno 330
Μνήμη RAM: 2GB
4G/ LTE
Οθόνη: 5.2 ίντσες, AMOLED, 1920×1080 pixels, Gorilla Glass 3
Κάμερα: 13 Megapixel, διπλό LED flash, Full HD video
Δεύτερη κάμερα: 2 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB
Κάρτα μνήμης: Όχι
Wi-Fi, GPS, Bluetooth, micro USB, NFC
Μπαταρία: 2300 mAh
Διαστάσεις: 140.8×72.4×10 χλστ.
Βάρος: 144 γρ.

Kudos to Stathis

Επεξεργάστηκε την 20 Νοεμβρίου 2014 16:26

Σχόλια

  • Με αυτή τη τιμή, είμαι πραγματικά περίεργος ποιος θα πάει να το πάρει....και μάλιστα με 16GB και χωρίς επέκταση μνήμης...είναι μερικές φορές πραγματικά να απορείς με κάποια πράγματα !?!?!?!

  • το z2 αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα 350 και θεωρώ πως είναι καλύτερο στα σημεία συν του ότι έχει επεκτασημότητα μνήμης.
    αναφέρω z2 γιατι το συγκεκριμένο εχει μπαταριάρα με 3200 mAh ενώ το moto x 2300 mAh
    και η πλάκα με την motorola είναι ότι το έχει κάνει αρκετά χοντρο σαν κινητο με πάχος 1 εκατοστό.
    Βέβαια η αρχική τιμή που δίνουν στο moto x δεν είναι κακή αν σκεφτεί κανείς όμως αυτά που προσφέρει ίσως να μπορούσαν και λίγο πιο κάτω!
    αν και όταν πέσει στα 3 κατοστάρικα ίσως και να αξίζει σαν αγορά αλλά προς το παρον πάμε σε συσκευές που έχουν λίγο καιρό στην αγορά και έχουν πεσμένες τιμές, z2-3, galaxy s4-5, note 3, g2-3.

  • Αυτή η κατάσταση που τα κινητά φτάνουν στην Ελλάδα κανά εξάμηνο αργότερα και με τιμή 50% πάνω από αυτή που τα βρίσκεις στην Ευρώπη είναι δείγμα του που τοποθετείται η Ελλάδα αγοραστικά... Απορώ πως προσδιορίζονται αυτές οι τιμές. Μακάρι όλοι να αγοράζουν από εξωτερικό ώστε να περάσει ένα μήνυμα.

  • jonjon τα 400 πρέπει να χτυπήσεις όχι να πας πιο χαμηλά αχαχαχ. Αλλά μήπως το έχω λίγο ψηλά λες ε;;; Ξεκινάω ξανά, από τα 300 αυτή τη φορά!

  • Σχεδόν με τα μισά χρήματα αποκτάς το LG G3 (16GB) και με 415Ε το LG G3 (32GB) που είναι σε αρκετά χαρακτηριστικά πολύ ανώτερο του Motorola Moto X 2nd gen (2014)! Μυρίζομαι πανηγυρική αποτυχία αν το κρατήσουν σε αυτή την τιμή!

  • Ακομα ψαχνουν να βρουν κοροιδα, με 400-450 υπαρχουν ανωτερα μοντελα. που ακομα και 450 να το εβαζαν παλι υπαρχουν καλυτερα απο αυτο. Καληνυχτα εκει στην Wind.

  • Παιδια συγκρινεται τιμες αλυσιδων με τιμες skroutz..Το θετικο ειναι οτι θα το φερουν επισημα Ελλαδα, οποτε θα εχουμε επισημα εγγυση στην Ελλαδα και σε λιγο καιρο θα κοστιζει τα μισα στο skroutz.Τοτε θα εχουν νοημα η συγκρισεις!

  • Χάλασε και η ΜΟΤΟROLA...Από την συσκευή αυτής της τιμής λείπουν 1gb ram, 500-700mAh, 16gb rom και μερικά Μp...(3-7).
    ΑΛΛΙΩΣ ΚΟΨΤΕ ΚΑΝΑ 200ΑΡΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ!!!

  • η WIND πουλαει 4G κινητα χωρις να εχει 4G δικτυο?....θελω να γνωρισω αυτους που πηραν αυτη την αποφαση...να τους σφιξω το χερι....ΚΑΙ ΤΙ Τιμή.......ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.....

  • Ερώτηση : Θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβει κανείς ότι δεν γίνεται να συγκρίνετε τιμές skroutz με τις επίσημες τιμές public, πλαίσιο, wind κλπ?? Κάθε, μα κάθε φορά που υπάρχει κάποιο άρθρο όπου αναφέρεται τιμή, έχουμε τα ίδια σχόλια, έχει καταντήσει γελοίο...

    π.χ @ minus: To G3 που λες με τα 32 gb δεν έχει 415 €, έχει 599 € στα επίσημα καταστήματα, επομένως όλο το σχόλιό σου είναι άκυρο...

  • αυτη ειναι η τιμη του..δεν μας υποχρεωνει κανεις να το παρουμε..εγω απο s3 μετατεθηκα σε moto g 2014 και αν θεωρειται υποβαθμιση να πας απο μια ναυαρχιδα ( 2012 ) σε μεσαιου βεληνεκους κινητο, για μενα ηταν μια πραγματικη αναβαθμιση, καθως μου δινει ολα αυτα που απαιτω απο ενα κινητο γρηγορα και απλα..και εξοικονομησα τοσα χρηματα ωστε να αγορασω και laptob ( low budget ) και ipad mini retina...Τα εσκακα μια φορα σε ναυαρχιδα, την πατησα δηλαδη μια φορα, τωρα τερμα..Το moto x ειναι θεσπεσιο κινητο οπως και nexus 6 και droid maxx ομως στα 600 ευρω ειναι πανακριβα..Ονειρευομαι ενα moto g χρονου με 13 camera, 2 gb ram και snapdragon 610 επεξεργαστη 64 bit και θα κανει ξανα παταγο..Ειμαι τοσο ενθουσιασμενος με το moto g που αγορασα και δευτερο δωρο. Ειναι η αποδειξη οτι δεν χρειαζονται πολλα χρηματα για να εχεις μια ομορφη και ομαλη user interface εμπειρια..Εν κατακλειδι, η wind δεν μας υποχρεωνει να αγορασουμε, εμεις αποφασιζουμε, στοχευουμε και κτυπουμε..Η αποφαση ειναι δικη μας

  • αναποφεκτα το συγκρινουμε με τιμες σκρουτζ και παλι το ιδιο θα κανουμε οταν θα το βρισκουμε και αυτο στο σκρουτζ με χαμηλοτερη τιμη.
    ας πουμε υπαρχει το s4 i9506 με ακριβως τα ιδια specs στα μισα χρηματα
    για μενα η μοτο μονο με το G 2014 κανει παιχνιδι , το Χ οπως και το περσινο θα πανε απατα

  • Ιακωβε ειδα το σχολιο στο skroutz. Ωραιος πολυ καλα αυτα που λες. Το σκεφτομουν και γω να παρω moto g απο s3. Ισως το κανω τελικα για αυτο το καταραμενο pure android.

  • προς TOM: ανεβηκε κιολας το σχολιο? μενω εκπληκτος :) σε ευχαριστω πολυ. Σκοπος ειναι να βοηθαμε ο ενας τον αλλο για καλυτερες αγορας και οχι ασκοπο ξοδεμα χρηματων.

  • Σωστός φιλε μου. Μια κοινότητα ιντερνετική εχει να κερδίσει πολλά απο την ανατροφοδότηση σε θέματα όπως η τεχνολογίας αλλά και αλλά. Εχει δύναμη το διαδίκτυο ας την εκμεταλλευόμαστε.

  • @Πέτρο δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεσαι τόσο επικριτικός στο κάτω κάτω την άποψή του λέει ο καθένας, γιατί να μην προμηθευτεί κάποιος την ίδια συσκευή πολύ ποιο οικονομικά π.χ. από κατάστημα skroutz (που εδρεύει στην Ελλάδα) και σου προσφέρει εγγύηση επίσημης Ελληνικής αντιπροσωπείας (αν αυτό είναι το πρόβλημά σου) σε σχέση με αλυσίδες όπως public, πλαίσιο, wind κλπ. Εκτός αν τα θεωρείς αναξιόπιστα που σε πληροφορώ δεν είναι έτσι!

  • πως να μην κάνουμε σύγκριση αλλα και χωρις συγκριση με σκρουτζομαγαζα 499 εχει στο μεντιαμαρκτ γερμανιας.

    • Νικος, Χωρίς να θέλω να πάρω το μέρος καμίας πλευράς από τις δύο να σου πω ότι στη Γερμανία έχουν ΦΠΑ 19% και όχι 23% που σημαίνει ότι η διαφορά μεταξύ MediaMarkt και WIND στην τιμή χωρίς ΦΠΑ δεν είναι 100 ευρώ αλλά 57,04 ευρώ. Σε αυτό αν προσθέσεις ότι η MediaMarkt αγοράζει χιλιάδες τεμάχια περισσότερα από τη WIND μιας και η δεύτερη απευθύνεται σε μια μικρή αγορά όπως η ελληνική, τότε καταλαβαίνεις ότι δεν σε "κλέβει" κάποιος. Σε κάθε περίπτωση είναι ελεύθερος ο καθένας να κρίνει και να αποφασίσει από που τον συμφέρει να αγοράρει και τι.

      Στην σύγκριση με τα καταστήματα του Skroutz, δεν θα μπω γιατι είναι πολύ μεγάλη συζήτηση. Και πάλι επαναλαμβάνω ότι ο καθένας φυσικά και αγοράζει από όπου το βρει πιο φθηνά και με την υποστήριξη που απαιτεί.

  • Κωστα συμφωνω και το γνωριζω αλλα πως σαν καταναλωτης θα δωσω 599 οταν μπορω να το βρω επισημως(οπως λενε μερικοι) 499 !

    • Ναι Νίκο, το ίδιο λέμε. Θα το πάρεις από όπου το βρεις πιο φθηνά. Δεν διαφωνώ. Να υπολογίσεις και τα μεταφορικά :p

  • Μμπαααα... Κωστα , εκτος θεματος αλλα υπηρξα παλαιοτερος χρηστης ανδοιντ , εδω και χρονια χρηστης lumia (800-900-520-920-925) και ταμπλετ Τ100. μου ειναι αδυνατο να αλλαξω προσωπικα. αλλα θαυμαζω την τεχνολογια χωρις ταμπελες-παρωπιδες

  • παιδια ερχεται η ωρα και σας πληροφορω οτι για αυτη τη κινηταρα, αφηνω Oneplus One 64gb, Honor 6 και Ζ3 Compact.. η λογικη ελεγε κατι αναμεσα σε αυτα, κοντα στα 3 κατοσταρικα(μαη)..

    αλλα η καρδια Μoto X !!! μεγεθος λογικο με μεγαλη οθονη, κατασκευη κ design πολυτελειας, ,αγχολυτικη εμπειρια διχως lag,σημα φουλ σε ολα τα υποσυστηματα κ πολυ δυνατο σε multimedia οθονη-ηχεια..

    η καμερα δε μου λεει κατι το αν ειναι 2 σκαλια κατω απο αλλα, τα οποια παλι ειναι χειροτερα απο compact φωτογραφικη του 50αρικου... οσο για τη μπαταρια, ταχυφορτιστη εχει, ταξιδια δε κανω κ greenify θα τη βελτιωσει κλασσικα..

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.