Motorola Moto X (4th gen): Η πρώτη φωτογραφία δείχει μεταλλική κατασκευή

H Motorola έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως ένα από τα value for money brands με αξιόλογες επιλογές όπως Motorola Moto X Play, Moto X Style, ενώ δεν ξεχνάμε και το Motorola Moto G 2015. Τι ετοιμάζει η Motorola όμως για την νέα χρονιά, μιας και πλέον από τα χέρια της Google πέρασε στα χέρια της Lenovo.

Για να είμαστε πιο ακριβείς, παρά την εξαγορά της από τη Lenovo, η Motorola είναι αυτή που απορροφά την Lenovo Mobile, με την δεύτερη να μειώνει τον αριθμό νέων μοντέλων που λανσάρει, μέχρι να βγαίνουν όλα υπό το brand της Motorola. Η εταιρεία που θα προκύψει από την συγχώνευση των δυο θα βασίζεται κυρίως στην εμπειρία της Motorola στην έρευνα και την ανάπτυξη.

Σήμερα από τα κινέζικα media έρχεται μια φωτογραφία, η οποία δείχνει το τέταρτης γενιάς Motorola Moto X με διαφορετικό design. Είναι κατασκευασμένο από μέταλλο, όπως κάνουν οι περισσότεροι κατασκευαστές στα high-end μοντέλα τους. Το module της κάμερας είναι τεράστιο με ένα προστατευτικό γυαλί από πάνω, παρατηρούμε το logo της moto και dual-tone flash, ενώ κάτω από την κάμερα είναι τοποθετημένο το συνηθισμένο λογότυπο της Motorola και ακόμη πιο κάτω (υποθέτουμε) τα ηχεία.

Για τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, προς το παρόν δεν έχουμε καμία πληροφορία.

Πηγή

Σχόλια

  • Ρε παιδιά πως θα γίνει να πούμε στη motοrοla να ρίξει το sar στα τηλέφωνα της...Για μένα έχει απ τα καλύτερα κινητά και σε επιδόσεις και σε ποιότητα, Αλλά δυστυχώς έχει και τις υψηλότερες τιμές ακτινοβολίας...Είναι κρίμα Γιατί Για κάποιους αυτός είναι λόγος να μην την προτιμήσουν...

  • Κοιτάς εσυ που ξέρεις απο SAR ?
    ΟΙ 8 στους 10 δεν εχουν ιδέα τι αγοράζουν...μονο το χρώμα αν είναι μεγάλο η μικρό και αν τραβάει καλές φωτό...σιγά μη ξέρεουν ο παππούς η γιαγιά και τα πιτσιρικια

  • Ακόμα το SAR κοιτάτε; Νομίζω μαζί με σχεδόν κάθε συσκευή δίνουν hands-free ακουστικά. Να φανταστώ δεν θα τα έχετε ακουμπήσει ποτέ... Σωστά;

    Υ.Γ.: Τα κινητά εντός ΕΕ έχουν αυστηρά όριο SAR με τιμή κάτω του 2.0W/kg σε 10g ιστού. Συνεπώς τα κινητά που κυκλοφορούν στην αγορά έχουν περάσει τις δοκιμές ακτινοβολίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και δεν είναι βλαβερά για τον άνθρωπο. Οπότε η υστερία για το SAR μου θυμίζει έντονα την μικροβιοφοβία που έχουν μερικοί.

  • Οχι μεταλλο θα μαζευει πολλα μικροβια και μυκητες......
    Παντως αμα ειναι οπως την φωτογραφια αναμενεται πολυ ωραια συσκευη .

  • Γουστάρω πολύ αν είναι αληθινή η φώτο τώρα για sar δεν ξέρω αλλά σίγουρα θέλει καλή μελέτη πριν πάρεις πάρεις συσκευή.

  • Εμένα μου αρέσει πολύ πάντως και ειδικά ή καμερα... Να δούμε αν είναι έτσι τελικά τι αλλαγές θα έχει το μπροστινό μέρος που όπως φαίνεται τα ηχεία πάνε πίσω..

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.