Motorola One Action: Επίσημο με χαρακτηριστικά GoPro και τιμή 260€ [βίντεο]

https://youtu.be/cCwb6xv36Ek

Τον τελευταίο καιρό είχαμε δει αρκετά teasers και leaks τα οποία αφορούσαν το Motorola One Action. Το νέο smartphone της Motorola ανακοινώθηκε και το όνομα του είναι εμπνευσμένο από την action κάμερα που έχει στην πίσω μεριά.

Motorola One Action, Motorola One Action: Επίσημο με χαρακτηριστικά GoPro και τιμή 260€ [βίντεο]

Το Motorola One Action έχει fullHD+ IPS LCD οθόνη 6,3 ιντσών με αναλογία 21:9 και punch hole το οποίο φιλοξενεί τη 12MP selfie κάμερα. Στην πίσω όψη θα βρούμε τρεις κάθετα τοποθετημένες κάμερες με το LED flash από κάτω.

https://youtu.be/NeYCXUFSR8g

Η κύρια κάμερα είναι στα 12MP και υποστηρίζει καταγραφή 4K βίντεο στα 30fps, η δευτερεύουσα είναι ένας αισθητήρας βάθους στα 5MP. Όσον αφορά την τρίτη κάμερα, είναι ευρυγώνια στα 16MP και υποστηρίζει 4-1 pixel binning και IOS.

https://youtu.be/zK09XvE_m0M

Επιπλέον, η Motorola πρόσθεσε μερικά χαρακτηριστικά για να μετατρέψει την τρίτη κάμερα σε GoPro. Ο αισθητήρας είναι τοποθετημένος έτσι ώστε να καταγράφει landscape βίντεο όταν κρατάμε το κινητό κάθετα και υποστηρίζει Enhanced Video Stabilization. Ωστόσο, η κάμερα αυτή είναι μόνο για καταγραφή βίντεο και δεν ενεργοποιείται κατά τη λήψη φωτογραφιών.

https://youtu.be/fami5NKkji4

Επιπλέον, στην πίσω μεριά του Motorola One Action υπάρχει ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, ο οποίος έχει το λογότυπο της Motorola στο κέντρο.

https://youtu.be/ep_lPC3f314

Το smartphone είναι εξοπλισμένο με τον Samsung Exynos 9609, τον οποίο συνοδεύουν 4GB μνήμη RAM και 128GB επεκτάσιμο χώρο αποθήκευσης. Επιπλέον, η συσκευή τρέχει Android 9 Pie και ανήκει στο πρόγραμμα Android One, έχει προστασία IPX2, κλασική θύρα ακουστικών, ηχείο με Dolby Audio, θύρα USB type-C και 3.500mAh μπαταρία με υποστήριξη 10W γρήγορη φόρτιση.

https://youtu.be/wkD8l7O-u7I

Η εταιρεία κυκλοφόρησε μία μεγάλη σειρά από προωθητικά βίντεο στα οποία παρουσιάζει τις δυνατότητες των καμερών της συσκευής. Εμείς έχουμε τοποθετήσει τα βίντεο σε όλη την έκταση του άρθρου, για τα μάτια σας και μόνο.

https://youtu.be/QYxt5Tfs5Po

Το Motorola One Action είναι ήδη διαθέσιμο σε μερικές Ευρωπαϊκές χώρες για 260€. Ωστόσο δεν γνωρίζουμε ακόμη αν και πότε θα έρθει στην Ελλάδα. Ωστόσο, η Motorola δήλωσε ως τους επόμενους μήνες θα επεκτείνει τις αγορές διάθεσης του smartphone.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 50 Ultra: Με SD 8s Gen 3, 64MP 3x περισκόπιο και πλάτη από πραγματικό ξύλο

Το νέο Motorola Edge 50 Ultra είναι επίσημο και έρχεται με μια επιλογή πραγματικού ξύλου μαζί με δύο vegan αποχρώσεις δέρματος.