Motorola RAZR 2019: Διέρρευσαν επίσημα renders, δεν θα έχει θύρα ακουστικών, τιμή στα 1.350 ευρώ

Motorola RAZR 2019, Motorola RAZR 2019: Διέρρευσαν επίσημα renders, δεν θα έχει θύρα ακουστικών, τιμή στα 1.350 ευρώ

Η Motorola θα επαναφέρει φέτος τη σειρά RAZR και πρόκειται να το κάνει με στυλ. Το Motorola RAZR 2019, όπως αναμένεται να ονομαστεί το νέο τηλέφωνο, θα είναι ένα foldable smartphone με clamshell σχεδιασμό παρόμοιο με εκείνο των παλιών RAZR μοντέλων.

Παρόλο που δεν γνωρίζουμε και πολλά για το Motorola RAZR 2019, διέρρευσαν στο Weibo μερικά renders τα οποία προορίζονται για την προώθηση του foldable smartphone και μας αποκαλύπτουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το επερχόμενο τηλέφωνο.

Motorola RAZR 2019, Motorola RAZR 2019: Διέρρευσαν επίσημα renders, δεν θα έχει θύρα ακουστικών, τιμή στα 1.350 ευρώ

Οι εικόνες δείχνουν ότι η Motorola RAZR 2019 θα πωλείται μέσα σε ένα κουτί που έχει το σχήμα τριγωνικού πρίσματος. Το κουτί θα περιέχει τον φορτιστή με αναδιπλούμενα βύσματα, ένα καλώδιο USB Type-C, ένα ζευγάρι ακουστικών, και έναν προσαρμογέα ήχου USB Type-C σε 3,5 mm. Ο προσαρμογέας ήχου που περιλαμβάνεται στο κουτί μας επιβεβαιώνει ότι το Motorola RAZR 2019 δεν διαθέτει την κλασική θύρα ήχου.

Motorola RAZR 2019, Motorola RAZR 2019: Διέρρευσαν επίσημα renders, δεν θα έχει θύρα ακουστικών, τιμή στα 1.350 ευρώ

Σύμφωνα με τα renders, το Motorola RAZR 2019 διαθέτει μία εύκαμπτη οθόνη με notch στην κορυφή. Επίσης, αν και στα renders δεν μπορούμε να διακρίνουμε κάτι τέτοιο, οι φήμες που έχουν κυκλοφορήσει θέλουν το foldable smartphone να έχει και μία δεύτερη οθόνη στην εξωτερική πλευρά.

Motorola RAZR 2019, Motorola RAZR 2019: Διέρρευσαν επίσημα renders, δεν θα έχει θύρα ακουστικών, τιμή στα 1.350 ευρώ

Δυστυχώς, μεταξύ των εικόνων δεν υπάρχει καμία κοντινή απεικόνιση του Motorola RAZR 2019, κι ως εκ τούτου δεν μπορούμε να δούμε περισσότερες λεπτομέρειες, όπως τις κάμερες, τις θύρες ή τη διάταξη των κουμπιών.

Το Motorola RAZR 2019 φημολογείται ότι έχει 6,2 ίντσες OLED οθόνη με ανάλυση 876×2.142 pixels. Στο εσωτερικό της συσκευής θα υπάρχει είτε ο Snapdragon 710, είτε ο Snapdragon 855, 6GB μνήμης RAM, 128GB αποθηκευτικός χώρος, και μόνο 2.730mAh μπαταρία. Η τιμή του Motorola RAZR 2019 αναμένεται να διαμορφωθεί στα $1.500 ή περίπου 1.350€.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giorgos S.

χαχαχαχα ψωνίστηκε και η Motorola άκου εκεί 1350 ευρώ και χωρίς audio jack άπατο θα πάει.

Panos13

Λογικό είναι τα πρώτα αναδιπλουμενα κινητά να είναι ακριβά. Μια διαφορετική προσέγγιση από την Motorola. Αρνητικό σίγουρα ότι έχει μικρή μπαταρία. Πάντως περιμένω γενικά με ενδιαφέρον το καινούριο τρεντ και αν θα καταλήξει σε κάτι χρήσιμο στην καθημερινότητα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.