Motorola RAZR 2019: Έρχεται Ευρώπη τον Ιανουάριο με τιμή 1600 ευρώ

Motorola RAZR 2019, Motorola RAZR 2019: Έρχεται Ευρώπη τον Ιανουάριο με τιμή 1600 ευρώ

Το Motorola RAZR 2019 κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες, μετά από αρκετό καιρό αναμονής. Όπως είναι λογικό, έχει τραβήξει τα βλέμματα όλων των οπαδών της τεχνολογίας, και ειδικά των χρηστών smartphone. Πρόκειται για το πρώτο αναδιπλούμενο τηλέφωνο της εταιρείας, και το μοναδικό με clamshell σχεδιασμό.

Τιμή RAZR 2019

Γνωρίζουμε ήδη ότι η τιμή του Moto RAZR 2019 στις ΗΠΑ είναι 1.500 δολάρια ή περίπου 1.360€. Νεότερες αναφορές λένε ότι το foldable smartphone θα πωλείται στην Ευρώπη προς 1.680€ ή περίπου 1.860 δολάρια Αμερικής.

Επιπλέον, το Motorola RAZR 2019 θα κάνει το ντεμπούτο του στην Ευρώπη στις 24 Ιανουαρίου, με πρώτη αγορά τη Σουηδία. Όσον αφορά τις υπόλοιπες χώρες της ηπείρου, αναμένεται το foldable smartphone να γίνει διαθέσιμο στην Ολλανδία περίπου την ίδια περίοδο αλλά σε χαμηλότερη τιμή, 1.600€.

Οι τιμές αυτές φαντάζουν αρκετά υψηλές, ειδικά από τη στιγμή που η εταιρεία προσπάθησε να προσφέρει ένα πιο προσιτό foldable smartphone, έναντι του ανταγωνισμού. Επιπλέον, το Motorola RAZR 2019 διαθέτει mid range χαρακτηριστικά, ενώ τα Samsung Galaxy Fold και Huawei Mate X έχουν και τα δύο flagship προδιαγραφές.

Χαρακτηριστικά RAZR 2019

Το Moto RAZR 2019 είναι ένα foldable smartphone με clamshell σχεδιασμό, το οποίο έχει 6,2 ιντσών OLED “Flex View” οθόνη με ανάλυση 2.142×876 pixels και αναλογία 21:9.

Όπως όλα τα foldable smartphones, έτσι και το Motorola RAZR 2019 έχει μία εξωτερική 2,7 ιντσών οθόνη με ανάλυση 600×800 pixels, η οποία εμφανίζει διάφορες ειδοποιήσεις, την ώρα, πληθώρα πληροφοριών, βοηθά στη χρήση της κάμερας για τη λήψη selfie και την εκτέλεση φωνητικών εντολών με τον Google Assistant.

Motorola RAZR 2019, Motorola RAZR 2019: Έρχεται Ευρώπη τον Ιανουάριο με τιμή 1600 ευρώ

Στο εσωτερικό του Moto RAZR 2019 θα βρούμε τον Snapdragon 710 τον οποίο συνοδεύουν 6GB μνήμη RAM και 128GB εσωτερικός χώρος αποθήκευσης. Κάτω από την εξωτερική οθόνη υπάρχει η κύρια κάμερα που είναι στα 16MP με EIS. Η selfie κάμερα βρίσκεται στο εσωτερικό του foldable smartphone και είναι στα 5MP.

Κατά τα άλλα το Motorola RAZR 2019 έχει 2.510mAh μπαταρία η οποία υποστηρίζει 15W Turbopower γρήγορη φόρτιση, έχει θύρα USB Type-C, κλασικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, υποστηρίζει Bluetooth 5.0, λειτουργεί με eSIM, και τρέχει Android 9 Pie.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos2019

Πάει, χάθηκε η μπάλα….

Giannis

Ε όχι 6.2 οθόνη 1600 ευρώ η μοτορολα δηλαδή πόσα να ζητήσει για το fold η Samsung?

Ιωάννης jb

Και ποιος σου είπε εσένα ότι το μεγαλύτερο πρέπει να είναι και ακριβότερο;
Έχεις δει τις διαστάσεις των συσκευών;
Το Motorola όταν είναι κλειστό έχει ύψος μόλις 9μιση πόντους!!!! με πλάτος σταθερό είτε είναι κλειστό είτε ανοιχτό στους 7 πόντους!
Δε μπορώ να καταλάβω συγκρίνεις το αριστούργημα ραζρ με το τερατουργημα φολντ το οποίο είναι μια κουμουτσα ακόμα και όταν είναι κλειστό και απλά γίνεται λίγο μεγαλύτερο..
Για μένα πιο ακριβό θα έπρεπε να ήταν το ραζρ αλλά επειδή δεν έβαλε τοπ χαρακτηριστικά θα δικαιολογουσα να το είχε ακόμα και στην ίδια τιμή με το τραγελαφικό fold που σχεδόν ένα χρόνο τώρα γελάει μαζί του ο πλανήτης με τους μεντεσέδες και τα άνοιξε κλείσε

Πέτρος

Δεν καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό σου όσων αφορά το razr
Το μόνο ξεχωριστό (γιατί δεν τολμώ να το πω χρήσιμο χαρακτηριστικό) που έχει είναι μια οθόνη που διπλώνει.
Κατά τα άλλα με αυτά τα χαρακτηριστικά θυμίζει κινητό που θα αγόραζες πριν από 3 χρόνια στην μισή τιμή.

Νίκος

Είμαι ο μοναδικός που θεωρώ αυτό το κινητό απαράδεκτο;
Ναι μεν να βάλουν mid range επεξεργαστή και μία κύρια κάμερα αλλά δεν γίνεται η βασική οθόνη για την οποία διαφημίζεται να μην είναι FHD.
Επίσης τι μπαταρία είναι αυτή; 2510mAh; Ούτε μισή μέρα δεν θα βγάζει.
Νομίζω ότι ούτε η ίδια η Motorola δεν ξέρει σε ποιους απευθύνεται αυτό το κινητό.
Η καλύτερη τιμή που μπόρεσαν να κάνουν είναι τα 1600€?
Θεωρώ ότι από την στιγμή που η τιμή του έφτασε τετραψήφιο αριθμό θα ήταν προτιμότερο να βάλουν το καλύτερο υλισμικό και να μην ασχοληθούν με την τιμή καθώς ολοφάνερα απευθύνεται στους enthusiasts και στους φραγκάτους.
Άμα είσαι πρόθυμος να δώσεις 1600€ για ένα κινητό που διπλώνει θα είσαι πρόθυμος να δώσεις και 300€ παραπάνω για να το κάνεις τούμπανο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.